Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 68

Θέμα: Παιδες χρειαζομαι τα φωτα σας! ΤΑ η kle

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel

Παιδες χρειαζομαι τα φωτα σας! ΤΑ η kle

Λοιπον, πρωτα να σας χαιτετησω ολους, ειμαι καινουριο μελος αλλα περιφερομαι στα forum αρκετο καιρο. Μενω στις ΗΠΑ λογω σπουδων τα τελευταια 10 χρονια και ηρθε η ωρα να γυρισω στη πατριδα. Ειμαι μεγαλος λατρης των 2 τροχων και τα τελευταια χρονια εχουν περασει αρκετα μηχανακια απο τα χερια μου, multistrada 620, R6, Z1000, κ.α.. Τωρα στο θεμα μας, το Σεπτεμβρη γυριζω ελλαδα και σκεφτομαι την αγορα μιας μηχανης. Το budget μου ειναι περιπου 2000-2500 ευρω και αυτο λογω της οικονομικης καταστασης ετσι ωστε οτι χρηματα πυ εχω να με κρατησουν μεχρι να βρω δουλεια. Εχω κατασταλαξει σε αυτα τα 2 το κλε και ΤΑ λογω τιμης και αξιοπιστιας. Ξερω το στρομ ειναι καλυτερο αλλα δε θελω να υπερβω το ποσο που εχω θεσει γιατι σε τελικη αναλυση δεν ξερω ααν θα καταφερω να μεινω κιολας. Εχω βρει ενα ΤΑ απο τη moto vinios στην Αθηνα για ενα ΤΑ μοντελο του 2000 με 40000 χλμ περιπου και ειναι στα 2000 ευρω. και απο kle δεν εχω καποιο συγκεκριμενο γιατι υπαρχουν πολλα. Γνωμες απο σας. Ευχαριστω πολυ, και συγχωριστε οποια ορθοφραφικα αλλα πραγματικα εχω να γραψω στα ελληνικα πολυ καιρο.

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Παίρνεις όποιο βρεις σε καλύτερη κατάσταση.
    Αγοράζεις απο ιδιώτη και όχι απο κατάστημα.

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Παίρνεις όποιο βρεις σε καλύτερη κατάσταση.
    Αγοράζεις απο ιδιώτη και όχι απο κατάστημα.
    +1, είναι και τα δύο καλά μηχανάκια<1 Απλώς εγώ επειδή έχω KLE και το γουστάρω πολύ, θα στο συνιστούσα! Σκέψου και το πλεονέκτημα της καλής αντιπροσωπείας εδώ στο Ελλάντα, η χ@ντα εδώ έχει διάφορα θεματάκια απ'όσο διαβάζω...
    ...το νου σου!!

θεωρητικά μιλώντας, αν βρεις και τα δύο στην ίδια καλή κατασταση, διάλεξε το τρανσάλπ....

αλλιώς όποιο βρεις σε καλυτερη.... μην βιαστείς όμως...

Ρε παιδια γιατι οχι απο καταστημα, Φανταζομουν οτι απο καταστημα ειναι πιο ασφαλης η αγορα.
    Το κλε μ'αρεσει πολυ και μενα αλλα βλεπω το 0-100 και χαλιεμαι.... Αλλα οχι οτι και το ΤΑ ειναι Ζ1000.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Ρε παιδια γιατι οχι απο καταστημα, Φανταζομουν οτι απο καταστημα ειναι πιο ασφαλης η αγορα.
    Το κλε μ'αρεσει πολυ και μενα αλλα βλεπω το 0-100 και χαλιεμαι.... Αλλα οχι οτι και το ΤΑ ειναι Ζ1000.
    Mε όλο το σεβασμό, αλλά εάν ψάχνεις σε αυτήν την κατηγορία και κοιτάς τα 0-100... ή κοιτάς λάθος κατηγορία ή δεν έχεις κατασταλάξει.

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Ε βρε, άμα θέλεις πιο άγρια γκάζια, τσίμπα κάνα CB400 ή κάνα παλιό GSF600 με τα ίδια λεφτά, να γουστάρεις! Τα μηχανάκια κατηγορίας ΤΑ/KLE είναι "ήρεμα", το ξέρεις! Όμως κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ και τα κάνουν καλά, ειδικά στην Ελλάδα! Το ΤΑ δεν έχει καμιά σπουδαία διαφορά σε επιδόσεις κι έχω την εντύπωση ότι θα σε "δαγκώνει" κάθε φορά που θα θες ανταλλακτικά, λόγω τσιμπημένης αντιπροσωπείας! Η Κawasaki δεν έχει τέτοιο θέμα, το γνωρίζω από πρώτο χέρι...
    ...το νου σου!!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο; Τι να γυρίσεις να κάνεις εδώ; Είσαι σίγουρος;

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Σταματα να φαντάζεσαι και προσγειώσου στην πραγματικότητα.
    Τα μαγαζιά έχουν αγοράσει αυτές τις μηχανές. Αρα αν βρεις απο μαγαζί κάποια να πωλείται στα 2000 ευρώ, τότε έχει αγοραστεί 1500 απο κάποιον ή την πήραν αναγκαστικά σε καμια ανταλλαγή. Αγοράζεις μηχανη πραγματικής αξίας τουλάχιστον 25% κάτω.
    Αντιθετά αν πας σε κάποιον ιδιώτη που δίνει μηχανάκι στα 2200-2300 και του βγαλεις 2000 ευρώ, οι πιθανότητες λένε οτι θα το πάρεις κιόλας. Στην μια περίπτωση με 2000 θα εχεις μηχανη των 1500 ευρώ, στην αλλη θα έχεις των 2200 ευρώ. Τι είναι καλύτερο;

Επίσης τον ιδιώτη τον ψαρευεις πιο ευκολα για την χρηση, τα σερβις, το πως την είχε, το τι του έβγαλε.
    Το μαγαζί θα σου απαντήσει αυτά που θέλεις να ακούσεις. Τα έχουν προβάρει στον καθρέφτη 100αδες φορές. Επίσης δεν έχουν συνηθως ιδέα για την προιστορία της μηχανης. Την παίρνουν, την ψιλοσενιάρουν στα χοντρα σημεια που θελουν προσοχή και στην πασαρουν 25% ακριβότερα απο όσο την πήραν.

Η εγγύηση που προσφέρουν συνηθως είναι 3 ή 6 μηνες, αλλά όσους ξέρω και τους έκατσε στραβη σε αγορά μεταχειρισμένου, οι καταστηματάρχες κανανε την πάπια λέγοντας "αααα...αυτο δεν το καλύπτει η εγγύηση!" Αρα παπαρια εγγύηση...

Πάρε απο ιδιώτη.-

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο; Τι να γυρίσεις να κάνεις εδώ; Είσαι σίγουρος;
    Αμα δεν ηταν για γυναικα θα το συζητουσαμε νομιζεις? Αστειευομαι, εζησα εδω 10 χρονια ρε αδερφε βαρεθηκα, θελω να δοκιμασω την τυχη μου και ελλαδα αν δεν τα καταφερω βλεπουμε....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αμα δεν ηταν για γυναικα θα το συζητουσαμε νομιζεις? Αστειευομαι, εζησα εδω 10 χρονια ρε αδερφε βαρεθηκα, θελω να δοκιμασω την τυχη μου και ελλαδα αν δεν τα καταφερω βλεπουμε....

Καλή επιτυχία!

Προτίμησε το TA, από ιδιώτη θα βρεις πολλά διαμάντια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Mε όλο το σεβασμό, αλλά εάν ψάχνεις σε αυτήν την κατηγορία και κοιτάς τα 0-100... ή κοιτάς λάθος κατηγορία ή δεν έχεις κατασταλάξει.
    Εχεις απολυτο δικιο, αλλα ξερω τι θελω και τι χρειαζομαι για ελλαδα. Αυτο που παρεξηγησες ειναι το υφος αλλα λογικο ετσι που το εγραψα. Αλλα ρε φιλε καταλαβαινεις οτι και ο συμβιβασμος που πρεπει να κανω με τον εαυτο μου πανω απο ολα δεν ειναι και ευκολος. Ευχαριστω παντως.

Εχεις απολυτο δικιο, αλλα ξερω τι θελω και τι χρειαζομαι για ελλαδα. Αυτο που παρεξηγησες ειναι το υφος αλλα λογικο ετσι που το εγραψα. Αλλα ρε φιλε καταλαβαινεις οτι και ο συμβιβασμος που πρεπει να κανω με τον εαυτο μου πανω απο ολα δεν ειναι και ευκολος. Ευχαριστω παντως.
    τον συμβιβασμό κάντον γιατί όταν θα πατήσεις σε ελληνικό δρόμο μετά από δεκα χρόνια στο αμέρικα, ε, θα έχεις ένα θεματάκι.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    τον συμβιβασμό κάντον γιατί όταν θα πατήσεις σε ελληνικό δρόμο μετά από δεκα χρόνια στο αμέρικα, ε, θα έχεις ένα θεματάκι.....
    Ρε συ ερχομαι ελλαδα συχνα ( 1φορα το χρονο ) και ξερω πως ειναι αλλα με το αυτο/το δε παλευεται ο Πειραιας...

Ρε συ ερχομαι ελλαδα συχνα ( 1φορα το χρονο ) και ξερω πως ειναι αλλα με το αυτο/το δε παλευεται ο Πειραιας...
    ο πειραιάς δεν παλεύεται ποτε και με κανέναν τρόπο

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. παιδες τα φωτα σας
    από gepapa_gr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2010, 09:53
  2. Παιδες τα φωτα σας
    από riddle στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2010, 14:42
  3. παιδες τα φωτα σας
    από gepapa_gr στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2010, 18:40
  4. Τα φώτα σας.. (χωμάτινα λάστιχα)
    από wizard στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket