Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 54

Θέμα: HELP!!Πιθανη απάτη με ανταλλακτικά

Exclamation HELP!!Πιθανη απάτη με ανταλλακτικά

Καλησπέρα,

θέλω να ρωτήσω αν έχω πάει το μηχανάκι μου σε συνεργείο και μου πουν ότι άλλαξαν κάποια πράγματα (τρόμπα νερού, λαστιχάκια και τέτοια) και στην πραγματικότητα δεν μου τα έχουν αλλάξει (κοινώς με βρήκανε κορόιδο) πώς μπορώ να το αποδείξω, εννοώ υπάρχει κάποια δημόσια υπηρεσία ή το ΚΤΕΟ ή η επίσημη αντιπροσωπεία που μπορούν να μου δώσουν κάποιο χαρτί; Απλά είχα πάει το μηχανάκι για ένα πρόβλημα μου είπαν ότι παραγγείλανε ανταλλακτικά και του τα βάλανε και μετά το είδανε 3 άλλοι μηχανικοί σε άλλα συνεργεία και μου είπανε ότι δεν έχει πειραχτεί καν το μηχανάκι. Δεν έχει σημασία να συζητήσουμε το πρόβλημα που είχε κλπ κλπ, αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν μπορώ με κάποιο τρόπο να πάω να του πω ορίστε φέρε μου τα λεφτά μου πίσω.
    einai wraio na zeis gia ena oneiro

Αποδείξεις, τιμολόγια κλπ πήρες από αυτά που υποτίθεται έβαλε στο μηχανάκι σου;
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalhsCr
    Άμα είσαι σίγουρος ότι δεν στα έχει αλλάξει μπορείς να του σπασεις τα μούτρα , απλα και εύκολα ! Αν περιμένεις με χαρτια και δημοκρατικές διαδικασίες να βρεις άκρη σε αυτήν την Ελλάδα θα πιαστεις θύμα και για δεύτερη φορά ! Οτι και να αποφασίσεις ο θεός μαζί σου και προσοχή που πηγαίνεις !

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Δεν νομίζω οτι τώρα μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.
    Έπρεπε απο πριν να κινηθείς αναλόγως.

-Όταν μας λένε οτι κάποια (αρκετά) ανταλλακτικά θέλουν αλλαγή, τότε πηγαινουμε να πάρουμε και δεύτερη γνώμη σε άλλο συνεργείο.
    -Όταν παραγγείλουν καινούρια πράγματα να περαστούν , ζητάμε να είμαστε παρόντες στην αλλαγή
    -Αν δεν αφήνουν στον χώρο συνεργείου να παρακολουθείς (απαράδεκτο κατά την γνώμη μου) τότε ζητάς να δεις τα ανταλλακτικά πριν περαστούν
    -Μετά το πέρασμα ζητάς την απόδειξη, αλλά και τα ανταλλακτικά που αλλάχτηκαν.

Τωρα, εκ των υστέρων δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα. Τουλάχιστον την επόμενη φορά θα ξέρεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    Αποδείξεις, τιμολόγια κλπ πήρες από αυτά που υποτίθεται έβαλε στο μηχανάκι σου;
    Απόδειξη πήρα δεν έχω τιμολόγιο.

mixalhsCr δεν είναι λύση ο τσαμπουκάς για διάφορους λόγους.

Drake Ramore thanks για τις συμβουλές, ρώτησα και μου είπε ένας άλλος μηχανικός ότι δεν χρειάζονται αυτά τα ανταλλακτικά που μου λέγανε αλλά στο συνεργείο που μου τα άλλαξαν μου είπανε ότι πρέπει... και το ένα και το άλλο...

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από m@stermind Προβολή μηνύματος
    Drake Ramore thanks για τις συμβουλές, ρώτησα και μου είπε ένας άλλος μηχανικός ότι δεν χρειάζονται αυτά τα ανταλλακτικά που μου λέγανε αλλά στο συνεργείο που μου τα άλλαξαν μου είπανε ότι πρέπει... και το ένα και το άλλο...

Σε αυτην την περίπτωση αφου επέλεξες να τους πιστευεις, τους πιστευεις...ως το τέλος. Δηλαδή και οτι χρειαζόταν και ότι αλλάχτηκαν. Κακώς το ψάχνεις και χαλιέσαι τώρα. Είναι αργά και δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    επισης μπορεις με καποιο τροπο να σημαδευεις τα ανταλλακτικα που σου ειπε το συνεργειο οτι χρειαζονται αλλαγη! (βαρας μια πονταρισια)
    μονο ετσι θα εισαι απολυτα σιγουρος οτι αλλαχτηκαν, και φυσικα ζητας να δεις τα παλια!!

Χαλιέμαι γιατί ήταν πολλά τα λεφτά, δεν τα βρίσκω ουρανοκατέβατα... Τέλος πάντων καλό μάθημα ήταν ελπίζω να μην την ξαναπατήσω γιατί την άλλη φορά που θα πάω σε συνεργείο θα πάω πιο ψαγμένος.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ζήτα από άλλο συνεργείο μοτοσυκλετών να σου φτιάξει έγγραφο το οποίο να αναφέρει ότι η μηχανή δεν είχε τίποτα νέο από ανταλλακτικό. Μετά συνήγορο καταναλωτή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Και πώς θα το διαπιστώσει αυτό το άλλο συνεργείο προκειμένου να το βεβαιώσει κιόλας?

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Και πώς θα το διαπιστώσει αυτό το άλλο συνεργείο προκειμένου να το βεβαιώσει κιόλας?
    Υποθέτω θα κάνει τύπου πραγματογνωμοσύνη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Υποθέτω θα κάνει τύπου πραγματογνωμοσύνη.
    Αναμφίβολα, απλά σκέφτομαι ότι αν αντικαταστήσεις κάτι ,με κάτι άλλο ίδιο είναι αδύνατο να δείς διαφορά ειδικά, εάν ο μάστορας είναι καλός και τακτικός.

Επίσης ποιό συνεργείο θα δεχθεί να μπει στη μέση μιας διαμάχης πολίτη με άλλο συνεργείο? Και γιατί?

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Πας στον τοπικο σου Συνδεσμο Ιδιοκτητων Συνεργειων και αιτησαι μια εκθεση πραγματογνωμοσυνης για τους
    λογους που προανεφερες(μονο αυτη αναγνωριζει και θεωρει "επισημη"το δικαστιριο).
    Οταν παρεις το πορισμα απευθυνεσαι στον συνηγορο του καταναλωτη οπου και κανεις επωνημη καταγγελια
    οπου και παραθετεις τα αποδεικτικα σου (τιμολογια,αποδειξεις,πορισμα).Μην περιμενεις και πολλα απο την
    καταγγελια στον "καταναλωτη",απλα σε περιπτωση που το τραβηξεις νομικα εχεις μια τεκμηριωμενη υποθεση στα χερια σου.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τραπεζική απάτη με mail.
    από dimr1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2010, 07:00
  2. Site με ανταλλακτικά ?
    από MikeG στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2007, 18:37
  3. μαγαζιά με ανταλλακτικά στην Κρήτη?
    από sakismip στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2007, 20:19
  4. Περιεργη ΑΠΑΤΗ???? με τις πινακιδες....
    από Zbandit750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2006, 08:40
  5. Μαγαζί με ανταλλακτικά για Honda Transalp
    από fdragan στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2005, 17:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας