Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!
ετοιμο το μπλε
και ολα ετοιμα. Πιο καλα και απο τους ΚΙνεζους στο ebay.........
Μετα εγιναν δοκιμες για να δω αν δουλευουν. Προφανως και το πορτοκαλι δεν δουλεψε καθοτι χρειαζεται ρελε φλας για led, δουλευε μονο απο τη μια μερια. Αφησα το παλιο και βλεπουμε. το πρασινο δουλεψε κανονικα και το μπλε που δεν υπηρχε πριν βρηκα που θα το συνδεσω και δουλευει αψογα. Μενει να βρω που θα μπουνε , αλλα εχω μια σκεψη που αμα κατσει θα ειναι πολυ ωραιο το αποτελεσμα πιστευω...Φωτο απο αυτα μολις ολοκληρωθει πληρως η πλεξουδα.
Επομενη κινηση να μπουνε τα κολαρα μαζι με τις προσθηκες.
μπηκε πανω το καρμπυρατερ ,βαλαμε ενισχυση απο το αυτοκινητο αλλα τιποτα. Σαν να πηγαινε να παρει αλλα μολις αφηνα τη μιζα νέκρα. Αφου τρομαξε η γυναικα και κατεβηκε να δει τι γινετε (δεν εχω βαλει εξατμιση ακομα). Εμεινε να βοηθησει αλλα μετα τα πρωτα δυνατα σκασιματα ,απο τις ακαυτες μαλλον εφυγε.
Μιλησα με τον Μοτομανιακο και μετα απο μια ολιγολεπτη συσκεψη αποφασισα να ανοιξω τα καρμπ. Ανοιξα και ειδα τα ζιγκλερ. Το μανιουαλ για το 600 ελεγε 118 primary main jet και secondary 100, pilot jet 46. Εγω ειχα primary 108 ,secondary 100 και pilot 44. Αρα υπεθεσα οτι ειμαι καλα. Κοιταω να δω μεσα απο το pilot jet αλλα σκοταδι πυκνο. Αχχχχχχχχχχχχαααααααααααα. Καθαριζω και περνει το ματι μου στο μανιουαλ και ενα κολοκυθι --> δυομιση στροφες. Μπααααααααααααααααα τι ειναι τουτο.... Το βρηκα ο Μ@κ@κ@ς και τελικα ειχα τερμα κλειστο τον αερα.:a015:
![]()
Τελικα τα εφτιαξα και τα εβαλα πανω αλλα δεν ειχα κουραγιο να ξαναβαζω μπροστα αυτοκινητα κλπκλπ. :rotflmao: Παμε σημερα να δουμε τι θα κανουμε....
![]()
ki αφου τα κανεις ολα αυτα μετα δες παλι με την τακτικη του σπρει αν παιρνουν αερα οι καινουριες εισαγωγες. και με φιλτροκουτι πανω δοκιμασε παλι. αντε Καλη επιτυχια!
σημερα οι δοκιμες τζιφος. Κατι δεν παει καλα. Ακομα δεν το εχω βρει αλλα που θα παει. Θα πιασω πρωτα να κανω τα καρμπς φυλλο και φτερο και μετα θα ξανασφιξω τις εισαγωγες. Το προβλημα που ειχε σημερα ειναι οτι δεν εσκαγε καθολου αλλα αρκετα συχνα εσκαγε το κυριο καρμπ βγαζοντας καπνο , ενω χθες εσκαγε λες και ηταν ετοιμο να παρει μπροστα. Χθες μου ζεστανε τους λαιμους ,ενω σημερα καθολου. Τι κουφα παλι και αυτα. Αφου το προβλημα ηταν οτι δεν ειχε αερα χθες, για ποιο λογο αυτες οι αναποδιες σημερα ???????![]()