+1![]()
bmw F650 funduro? Ψάξε καλά και δεν θα σε απογοητεύσει.
π.χ. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2851824/
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Με 2100 παίρνει 2 funduro!
Ποιος απίθανος είναι αυτός που πουλάει στα 2100;![]()
δεν ξέρω την αγγελία ένα γρήγορο ψάξιμο έκανα. Mε 2100/2=1050 μόνο καλή πάπια παίρνεις και αυτό πάλι με ψάξιμο!![]()
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Το funduro ειναι οντως πολυ φθηνο, αλλα ειναι λιγο ασχημο μπροστα με αυτο το φαναρι, απο αξιοπιστια τι λεει? Οσο kalo oσο και το f650 της BMW?
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Εχω street τοσα χρονια, θελω κατι διαφορετικο. Ξαναεβαλα το Ζ για πουλημα στο ebay αν δεν πουληθει με βλεπω με παπακι...
εδω ειναι και το post με ενα video. Ποτε δε ξερεις...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2007-...#ht_500wt_1182
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Ebay & cycletrader, Μετα ειναι και το craigslist αλλα ειναι μονο για την καθε περιοχη,
Μέχρι να έρθεις Ελλάδα τα σα'ί'νια του moto.gr θα σε έχουν πείσει να πάρεις CBR1000RR...![]()
Απο αξιοπιστία λέει περίπου τα ίδια με το Aprilia Pegaso της ίδιας ημερομηνίας, μιας και πρόκειται ουσιαστικά για την ίδια μοτοσυκλέτα με διαφορετικά πλαστικά. Η Απρίλια συναρμολογούσε τα funduro.
Οτι προβλήματα έβγαζαν οι πήγασοι τα έβγαζε και το funduro (οι πήγασοι έβγαζαν και κάποια ακόμη ψιλά όμως, απο φτηνοκατασκεύες σε διακόπτες). Κυριοτερο και ακριβότερο ήταν το κομπλερ μιζας και για τα δυο μοντέλα. Αν εξαιρέσεις αυτο, ήταν σε γενικές γραμμές αξιόπιστο και το ίδιο καλός και ο πήγασος που βρίσκεις σε ακόμη χαμηλότερη τιμή.
Funduro συνηθως τα πουλάνε γυρω στα 1000 ευρώ και κάτω αυτά που θέλουν μαζέματα, 1200-1400 ευρώ τα προσεγμένα, ενώ κάποιοι φτάνουν για αγνώστους λόγους και τα 2000+ ευρώ. Προσωπικά για να έδινα 2000+ ευρώ για funduro θα έπρεπε να:
-Εχει αλλαγμένο κομπλερ μιζας πρόσφατα
-Καινούρια λάστιχα
-καινούρια αλυσογράναζα
-Φορτωμενο αξεσουάρ (τριβάλιτσα, μπαγκστερ, κάγκελα)
για να πω ότι αξίζει τον κόπο.
Υ.Γ Σε μηχανη 15ετίας είναι λίγο αδόκιμο να ψάχνεις με γνώμονα την "αξιοπιστία". Τα παιδικά προβλήματα που βγάζουν κάποια μοντέλα συνήθως έχουν επιδιορθωθεί απο τους προηγούμενους κατόχους στα "ζημιάρικα" μοντέλα. Από την άλλη στα "αξιόπιστα" μοντέλα αν έχει λίγο ελλειπή συντήρηση μπορείς να μείνεις στον δρόμο για πλάκα (μου έτυχε με το τρανσαλπ που θεωρείται υπεραξιόπιστο, από ένα κωλοσωληνάκι υποπίεσης). Αν έψαχνες μοντέλο 3ετίας θα σου τα έγραφα αλλιώς περι αξιοπιστίας, αλλά για αυτο που ψάχνεις προσεξε πρώτα την καλή συντήρηση και να έχουν ενημερωμένο ιστορικό από τον ιδιοκτήτη (το ξαναλέω, απέφυγε μαγαζιά).
αφηνεις τα χαζα και δεν επιστρεφεις για κανενα λογο (πολυ περισσοτερο για να καβαλησεις ΤΑ η KLE)!!!!
πολυ σοβαρα μιλαω.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...