Η Ντουκάτι είχε έτοιμο μηχανάκι ?
ή μήπως ΔΕΝ 'ηξερε που πάει?
Μη τρελαθούμε τώρα.
Αααα ξέχασα Ιταλός οδηγός - Ιταλικό μηχανάκι, η πιτσα του Μάριο από τη Νάπολι κλπ κλπ
ΜΟΝΟ Λ7είναι
τίποτε άλλο.
Τώρα λέει πως θέλει αμάξια.
http://www.motoblog.it/post/148187/v...-o-nel-turismo
Ε άμα του αλλάξει ιδέα η σουζούκι δε ν κακό...
(με πολλά πολλά λ7 φυσικά)
![]()
O ρόσι δεν έχει και δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει καμία σχέση με το νέο πρότζεκτ της Suzuki αλλά ας τον αναφέρουμε καλού κακού γιατί παντού πρέπει να υπάρχει το όνομα
(τώρα θα μου πεις είναι και ο μανατζέρ του...)
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Και περνώντας στον Ράντυ... αφού συμφωνήσω πως έχει μετρήσει πολλά στρέμματα εκτός δρόμου θα τον δικαιολογήσω εν μέρη λέγοντας πως είναι χωρίς ουσιαστική υποστήριξη πολλά χρόνια τώρα, άρα πιέζει μερικές φορές παραπάνω για να αποδείξει την αξία του. Όμως για να είναι ακόμα εκεί κάτι λέει, κάποιοι εκτιμούν πως μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό και του εμπιστεύονται μοτοσακό, γι αυτό και του εμπιστευτήκαμε μέρος της εξέλιξης εμείς.
Μην ξεχνάτε πως στα πρώτα δοκ του 11 (τέλος του 10 δηλαδή) πήρε το GSVR και χωρίς να το ξέρει το πήγε πιο γρήγορα και απο τον επίσημο αναβάτη μας. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται τυχαία, ούτε απο κουλούς ούτε απο αναβάτες που είναι κατα παραγγελία στο mgp.
Για την εξέλιξη τώρα κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε να κάνει αν επενέβαινε από την αρχή το πρότζεκτ. Ούτε καν η Suzuki, οπότε δεν μπορούμε να λέμε πως δεν θα βοηθούσε θετικά.
Για εμένα ο καλύτερος αναβάτης εξέλιξης που θα μπορούσαμε να έχουμε είναι για διάφορους λόγους ο Ντόβι, αλλά απο την στιγμή που δεν γίνεται θα ήμουν πολύ χαρούμενος με Ράντι και Καλ ΚΑΙ θέληση να σπρώξει χρήμα το εργοστάσιο, κάτι που μέχρι στιγμής δεν διακρίνω αλλά δεν παίρνω και όρκο...
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Εγω θα ηθελα να δω το διδυμο Ραντυ - Αλεηξ ή τα αδερφια Εσπαργκαρο στην Σουζουκι![]()
Ή κανεναν Ιαννονε γιατι δεν τον βλεπω να πηγαινει στην εργοστασιακη Ντουκ αφου εχουν τον Ντοβι και ο Χεηντεν θα ψοφησει πανω στην σελα της!
Και εγω τον Ντοβι τον θεωρω κορυφαιο αναβατη εξελιξης εκει μεσα.![]()
Αυτό.
Και γρήγοροι είναι, και κανείς δεν κοντράρεται τόσο σκληρά όσο δύο αδέρφια μεταξύ τους χωρίς η ομάδα να γίνει Αφγανιστάν.
Μακάρι.
Βέβαια, δεν πιστεύω πως θα φτιάξουν μηχανάκι της προκοπής (εννοώ να παλεύει για 5-6 βάθρα τη χρονιά).
Εδώ ολόκληρη Yamaha και τα έχει δει κωλυόμενα, εμείς οι κακόμοιροι οι φτωχοί που πάμε;
Αλλά δεν πειράζει, ας μπουν τα χρώματα ξανά μέσα να γουστάρουμε και ας είμαστε πίσω κι απ τα Ντουκάτια.![]()
Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!