Καλησπέρα και απο μένα!!Καλώς σας βρήκα!!!
Θέλω να αγοράσω ένα σκουτεράκι για καθημερινή μετακίνηση γιατί ακόμα και με τη μηχανή τα έξοδα είναι αρκετά.
Αυτό που θέλω περισσότερο είναι οικονομία σε όλα και αφού ασφάλειες,τέλη είναι πάνω κάτω ίδια αυτό που με ενδιαφέρει είναι η κατανάλωση.
Από scooter δεν ξέρω πολλά σχετικά με μοντέλα που υπάρχουν και τα χαρακτηριστικά και γιαυτό θέλω να προτείνετε μοντέλα που ξέρετε.
Τα παπάκια μπορεί να ναι πιο οικονομικά αλλά τα απορρίπτω επειδή θέλω αποθηκευτικό χώρο και επειδή γενικά δεν μου αρέσουν.
Σαν πρώτη επιλογή έχω το Honda PCX το οποίο έχει πολύ μικρή κατανάλωση,είναι όμορφο και μια βόλτα που το πήρα στο κέντρο ήταν πάρα πολύ άνετο.
Καινούργιο βγαίνει 2600 και μεταχειρισμένο 1800 με 2000 οπότε τι λέτε,αξίζει να πάω για το καινούργιο ή να ψάξω για μετάχειρισμένο?
Ποια άλλα μοντέλα να κοιτάξω σε καινούργια που η κατανάλωση να παίζει στα 2,5-3 λ/100.Έχει τίποτα σε sym ή άλλες παρόμοιες εταιρίες που να βγάνει και λίγο πιο φθηνό?
Απο την άλλη θα ήθελα κάτι σε περισσότερα κυβικά για να είναι πιο άνετο και με 2 άτομα και να μπορεί να κινηθεί και λίγο εκτός πόλης.Εδω μόνο μεταχειρισμένα γιατι το κόστος ξεφεύγει στα καινούργια.Υπάρχουν μοντέλα στα 200-300 κυβικά που να έχουν κατανάλωση μέχρι 3,5 λ/100 και να τα βρώ μεταχειρισμένα μέχρι 2000-2500 €?Πείτε μερικά τέτοια μοντέλα για να αρχίσω να ξάχνω γιατί όπως είπα δεν τα γνωρίζω καλά τα μικρά.
Ένας γνωστός έχει ένα piaggio typhoon 50cc παλιό μοντέλο αλλα που έχει 2-3 χιλ. χιλιόμετρα και επειδή δέν το χρησιμοποιεί μου το δίνει πολύ φτηνά.Ένα τέτοιο 2χρονο τί κατανάλωση έχει και πώς κινείται?Θα τραβάει ή θα το σπρώχνω σε καμια ανηφόρα??
Thanks..!!!