Ωραίο θέμα
ΥΓ. Για όποιο μηχανάκι έχει καβαληθεί ή κάποιος γνωρίζει 5 πράγματα ας γίνεται και κανά σχολιάκι. Μπορεί κάποιος να το τολμήσει το "κούτα". Καλό είναι να ξέρουμε και 5 πράγματα για το καινούριο R6 VS GSXR600 για παράδειγμα κι όχι μόνο τα του 03 ή 06 που υπάρχουν θρέντια.
Εγώ:
Το καινούριο 636. Aν και τα σιχαίνομαι (και τα φοβάμαι) τα λαχανικά βλέπω ότι του πλέκουν πολύ το εγκώμιο του συγκεκριμένου και το έχω στα υποψιν.
Ο παντοτινός έρωτας (το R όχι το τζούφιο ε?). Tου 2013 έχω διαβάσει ότι το γιαπωνέζεψαν λίγο, με την έννοια ότι ήρθε πιο κοντά στη δύναμη ψηλά κι έχασε λίγο από το χαμηλομεσαίο τράβηγμα. (αλλά δεν ψάχνω γα trackbike απινακίδωτο γαμώ την κενωνία μου
)
Και το 750άρι λόγω κάποιων απόψεων που διάβασα εδώ σε σύγκριση ss600 vs ss750 και την πιθανή χρήση τους εκτός πίστας. Και γιατί μου αρέσει φυσικά.
(Αν υπάρχει του 2013 δεν ξέρω. Με έχει μπερδέψει με τα Κ η suzuki. Τα μπούτια μου έχω μπλέξει).
ΥΓ. Βασικά υπάρχει αλλά Ελλάδα δεν πρέπει να έρχεται. Η παρακάτω φωτό είναι από το Αμερικάνικο σουζουκοdepartment.
![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Επειδή λοιπόν ενδεχομένως να προσπαθήσετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.
κομμένα τα δάνεια και οι αυξήσεις μισθών και συντάξεων για πάντα
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).