Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 161

Θέμα: Aγορα φτιαγμενου glx

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Μπορεί να το κάναν μετα τη μεταβιβαση
    Τι εννοεις? Μπορω και γω να το κανω αυτο?

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blooddead Προβολή μηνύματος
    Τι εννοεις? Μπορω και γω να το κανω αυτο?
    Αν το μεταβιβάσεις μετα του κάνεις οτι θες ΑΛΛΑ σε ενδεχομενο ατυχημα και αν το ψιλιαστει ο αλλος μπορει να σε κυνηγησει και να πει οτι παρανομα οδηγουσες μεγαλυτερου κυβισμου μοτοσακο και να τον πιεις

Μέλος
    Αν το μεταβιβάσεις μετα του κάνεις οτι θες ΑΛΛΑ σε ενδεχομενο ατυχημα και αν το ψιλιαστει ο αλλος μπορει να σε κυνηγησει και να πει οτι παρανομα οδηγουσες μεγαλυτερου κυβισμου μοτοσακο και να τον πιεις
    Η μεταβιβαση πως γινεται?Δηλαδη πρεπει να βρω ενα 50αρι να κανω αυτην την μεταβιβαση και μετα να το φτιαξω μονος μου και τελος? Ποια η διαφορα απο το να μην εχει γινει η μεταβιβαση? Παλι δεν θα λεει ο κυλινδρος αλλο νουμερο?

Super Moderator
    Η μεταβιβαση πως γινεται?Δηλαδη πρεπει να βρω ενα 50αρι να κανω αυτην την μεταβιβαση και μετα να το φτιαξω μονος μου και τελος? Ποια η διαφορα απο το να μην εχει γινει η μεταβιβαση? Παλι δεν θα λεει ο κυλινδρος αλλο νουμερο?
    Σπαστα και ξαναριχτα
    Τι 50αρι να βρεις?
    Τι να ξαναφτιαξεις?
    Αν δε γινει η μεταβιβαση δεν θα ειναι στο ονομα σου

Μέλος
    Σπαστα και ξαναριχτα
    Τι 50αρι να βρεις?
    Τι να ξαναφτιαξεις?
    Αν δε γινει η μεταβιβαση δεν θα ειναι στο ονομα σου
    για να γινει η μεταβιβαση ποα ειναι η διαδικασια? κοιτανε το μηχανακι?

blooddead,

Κατά πάσα πιθανότητα θα κάνεις ό,τι σου επιβάλλει ο νεανικός σου ενθουσιασμός. Οπότε θα σου αναφέρω κάποια τυπικά (τα ουσιαστικά ήδη έχουν αναφερθεί), που καλό είναι να έχεις υπόψη σου.

Αν λοιπόν σε πιάσουν να οδηγείς όχημα χωρίς το κατάλληλο δίπλωμα και με παραποιημένα στοιχεία κινητήρα, αντιμετωπίζεις:

• Για την παραποίηση των στοιχείων του κινητήρα, ποινή φυλάκισης ενός μήνα και οριστική αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας η οποία επιβάλλεται υποχρεωτικά από το δικαστήριο. (Άρθρο 85 του Κ.Ο.Κ)
    • Για την οδήγηση χωρίς το κατάλληλο δίπλωμα, ποινή φυλάκισης από έναν ως δώδεκα μήνες και πρόστιμο τουλάχιστον 200 ευρώ. (Άρθρο 94 του Κ.Ο.Κ)

Τέλος, θα σου επισημάνω ακόμα μια φορά κάτι που γράφτηκε ήδη. Αν προκαλέσεις ζημιά θα την πληρώσεις εσύ. Οι γονείς σου δηλαδή. Και αν είναι μόνο υλικές ζημιές πάει στο καλό. Αν όχι όμως; Αν πεταχτεί μια γιαγιά και τη χτυπήσεις, ακόμα και αν δεν φταις, θα μπλέξεις εσύ και η οικογένειά σου πολύ άσχημα.

Τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας μπορείς να τον διαβάσεις εδώ.
    Think faster than you ride

Super Moderator
    για να γινει η μεταβιβαση ποα ειναι η διαδικασια? κοιτανε το μηχανακι?
    Το πηγαινεις στην αστυνομια και ναι το κοιτάνε πολύ προσεχτικα για αριθμο πλαισιου, κινητηρα, κτλ

Διαβασε με ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ τι εγραψε ο bladerunner απο πανω

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    μερικοι έχουν πολλα απωθημένα μου φαίνεται
    Ποιός ξεκίνησε με το σώστο τρόπο εδω μέσα να το πει να τρελαθώ. ειδικά οσοι ειναι του 60-70... (Κ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ!)
    Απο τη στιγμή λοιπόν που δεν ήσουν κύριος στα παιδικά σ μηχανόβια χρόνια και βλέπεις έναν νέο να κάνει τα ίδια, προσπάθησε να του εξηγήσεις αυτα π ανακάληψες μόνος κ δε σ είπε κανένας τπτ. ΜΗ ΤΟΥ ΤΗ ΛΕΣ ΑΠΛΑ
    λιγο ψυχολογία δλδ.
    Να βγει κάτι καλό απο εδω μέσα κ όχι αυτα που κράζουμε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Argonautis46 Προβολή μηνύματος
    Απο τη στιγμή λοιπόν που δεν ήσουν κύριος στα παιδικά σ μηχανόβια χρόνια και βλέπεις έναν νέο να κάνει τα ίδια, προσπάθησε να του εξηγήσεις αυτα π ανακάληψες μόνος κ δε σ είπε κανένας τπτ. ΜΗ ΤΟΥ ΤΗ ΛΕΣ ΑΠΛΑ
    Αν με είχαν ενημερώσει κι εμένα για τις πιθανές συνέπειες της μη προβλεπόμενης οδήγησης όταν πρωτο-ξεκίνησα, ίσως να είχα γλιτώσει κάποια από τα πρόστιμα που έχω φάει. Τα οποία κάποτε που τα είχα υπολογίσει, είδα ότι ξεπερνούσαν το κόστος της πρώτης μου μηχανής. (ΚΜΧ 200)
    Think faster than you ride

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    Εγω πάλι χρειαστηκε να κοπανίσω λίγο κεφάλι για να το αρχισω να κουβαλάω το ρημάδι. τουμπα με το πάρα πολύ 20χλμ ( για να δεις τι σ κανει το 50αρι). πως το κατάφερα είναι αλλη υπόθεση.

Μέλος
    Ευχαριστω για την απαντηση bladerunner θα το εχω υποψιν μου.

Το πηγαινεις στην αστυνομια και ναι το κοιτάνε πολύ προσεχτικα για αριθμο πλαισιου, κινητηρα, κτλ

Διαβασε με ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ τι εγραψε ο bladerunner απο πανω
    Δηλαδη αν ειναι φτιαγμενο δεν μπορει καν να γινει η μεταβιβαση? Τοτε τι τα πουλανε αμα ειναι να μεινουν στο ονομα τους..?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Απο προσωπικη μου εμπειρια εδω πατρα το μονο σιγουρο ειναι οτι κατεβαινει κατω απο το γραφειο να δει και να ταυτοποιησει πλαισιο και αριθμο μοτερ με αυτα που λεει η αδεια να ειναι τα ιδια παει ασαλιωτη η μεταβιβαση(μιλαω παντα για τροχαια και 50αρια..)..Τωρα το τι προβλεπεται με το τι κανουν σταληθεια εχει μεγαλη αποσταση..Το σωστο ειναι να παρεις ενα 50αρι να κανεις την δουλεια σου και ΑΝ δεν σε βολευει(δεν παει που λες και εσυ..)αγοραζεις ενα κιτακι τρως και το ολο το νουμερο που λεει στο πλαι ο κυλινδρος και το πετας απανω και κανεις τισ βολτες σου και ΟΟΟταν ερθει η ωρα να το ξαναδωσεις ξαναβαζεις το μαμισιο και το κανεις μεταβιβαση αν θες να μην ρισκαρεις..Ειδαλως το κανεις ετσι οπως θαναι με το κιτακι πανω και δεν θα παρουν χαμπαρι τιποτα..

Υ.γ.Μην παρεις ειδη πειραγμενο ο θεςο και η ψυχη του θα ξερει μονο τι εχει γινει...

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karavidas Προβολή μηνύματος
    Απο προσωπικη μου εμπειρια εδω πατρα το μονο σιγουρο ειναι οτι κατεβαινει κατω απο το γραφειο να δει και να ταυτοποιησει πλαισιο και αριθμο μοτερ με αυτα που λεει η αδεια να ειναι τα ιδια παει ασαλιωτη η μεταβιβαση(μιλαω παντα για τροχαια και 50αρια..)..Τωρα το τι προβλεπεται με το τι κανουν σταληθεια εχει μεγαλη αποσταση..Το σωστο ειναι να παρεις ενα 50αρι να κανεις την δουλεια σου και ΑΝ δεν σε βολευει(δεν παει που λες και εσυ..)αγοραζεις ενα κιτακι τρως και το ολο το νουμερο που λεει στο πλαι ο κυλινδρος και το πετας απανω και κανεις τισ βολτες σου και ΟΟΟταν ερθει η ωρα να το ξαναδωσεις ξαναβαζεις το μαμισιο και το κανεις μεταβιβαση αν θες να μην ρισκαρεις..Ειδαλως το κανεις ετσι οπως θαναι με το κιτακι πανω και δεν θα παρουν χαμπαρι τιποτα..

Υ.γ.Μην παρεις ειδη πειραγμενο ο θεςο και η ψυχη του θα ξερει μονο τι εχει γινει...
    Τι ειναι αυτο το κιτακι φιλε μου και που το βρισκω? Τι θα του δωσει επιπλεον? Και αυτο δηλαδη δεν το καταλαβαινουν σαν να εχει αλλαχτει το μοτερ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Τι θελω και γραφω..

Κιτακι ειναι σετ κυλινδρο-πιστονο τις περισσοτερες φορες που ανεβαζει τον κυβισμο-αποδοση στο μοτερακι σου και τις περισσοτερες φορες καλο ειναι και ενα μεγαλυτερο καρμπυρατερ-εξατμιση για να ρουφαει και να ανασαινει..Παρε εσυ πρωτα ομως ενα 50αρι και στα χαρτια και στην πραγματικοτητα και μετα την βρισκεις την λυση πως να το κανεις να πηγαινει καλυτερα..

Υ.γ.Μην ρωτησεις τιποτα αλλο λυπησου μας..

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karavidas Προβολή μηνύματος
    Τι θελω και γραφω..

Κιτακι ειναι σετ κυλινδρο-πιστονο τις περισσοτερες φορες που ανεβαζει τον κυβισμο-αποδοση στο μοτερακι σου και τις περισσοτερες φορες καλο ειναι και ενα μεγαλυτερο καρμπυρατερ-εξατμιση για να ρουφαει και να ανασαινει..Παρε εσυ πρωτα ομως ενα 50αρι και στα χαρτια καισ την πραγματικοτητα και μετα την βρισκεις την λυση πως να το κανεις να πηγαινει καλυτερα..

Υ.γ.Μην ρωτησεις τιποτα αλλο λυπησου μας..
    Ενταξει ρε φιλε το ειπα οτι δεν εχω πολυ σχεση με αυτα Τωρα προσπαθω να μαθω οσο πιο πολλα μπορω.

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aγορά Aprilia Caponord
    από karas78 στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2006, 00:05
  2. Bελτιώσεις σε Honda GLX
    από Dexter007 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2005, 11:25
  3. Σκεψη Για Aγορα Cbr 600 F Mont. 2000
    από ΣΤΑΥΡΟΣ στο forum Off topic