Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 84 από 84

Θέμα: πρώτη μεγάλη μηχανή BMW F650gs ή κάτι άλλο

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από archi Προβολή μηνύματος
    μίλησα με τον μηχανικό, μου είπε σε σχέση με το μονομπουζο για:
    - σβησίματα λόγο προβλήματος του injection
    - πρόβλημα στο κομπλερ της μίζας
    - πρόβλημα στο κοντέρ???

δεν ξέρω αν και τι ισχύει (δεν έχω διαβάσει κάτι από φόρουμ που ψάχνομαι) , πάντως ο μηχανικός φαίνεται σοβαρός και αρκετά εξυπηρετικός σε σχέση με όσους είδα.
    Δεν έχεις διαβάσει και μάλλον ούτε πρόκειται Πρώτη φορά ακούω αυτά που σου είπε ο μηχανικός... πρόβλημα λέει στο κοντέρ, πφφφφ. Τώρα εάν του είχε τύχει ένα 650 με πρόβλημα στο κοντέρ κι αυτός το αναφέρει σαν γενικό πρόβλημα τί να πω. Από όσον ξέρω το πιο συχνό πρόβλημα στα μονόμπουζα 650 είναι στις καλωδιώσεις του τιμονιού, κάποια καλώδια ήταν τσίμα τσίμα τοποθετημένα και σε απότομα κοψίματα του τιμονιού δεξιά-αριστερά κόβονταν ξαφνικά και ακινητοποιούνταν η μηχανή. Ο μηχανικός μου είχε ένα ολόκληρο συρτάρι με το συγκεκριμένο ανταλλακτικό. Πολλοί πήγαιναν και τα άλλαζαν προληπτικά (δεν είχε κάποιο τρελό κόστος αν θυμάμαι καλά) για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Πέραν τούτου δεν έχω ακούσει κάποια άλλη επαναλαμβανόμενη και συχνέστατη βλάβη, πόσω δε μάλλον για χαλασμένα κοντέρ, κομπλέρ και ψεκασμούς.
    Τελευταία τροποποίηση από AUFGEBRACHT; 27/05/2013 στις 21:01.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από archi Προβολή μηνύματος
    μίλησα με τον μηχανικό, μου είπε σε σχέση με το μονομπουζο για:
    - σβησίματα λόγο προβλήματος του injection
    - πρόβλημα στο κομπλερ της μίζας
    - πρόβλημα στο κοντέρ???

δεν ξέρω αν και τι ισχύει (δεν έχω διαβάσει κάτι από φόρουμ που ψάχνομαι) , πάντως ο μηχανικός φαίνεται σοβαρός και αρκετά εξυπηρετικός σε σχέση με όσους είδα.
    Δε παίζει κάτι από αυτά.... & παίζει έχει συμβεί σε ελάχιστα μηχανάκια...

Παλαιό μέλος
    Τελικά είδα σήμερα πάλι το dakar με το μηχανικό.
    Δεν καταφέραμε να μπει μπροστά . Θέλει τρόμπα βενζίνης η οποία δεν δουλεύει.
    Επίσης θέλει τσιμούχες - λάδια στο μπροστινό και ρουλεμάν τιμονιού.
    Κατά τα άλλα το μηχανάκι είναι καθαρό από πεσίματα κτλ. (λάστιχα, φρένα, αλυσίδα, γρανάζια οκ..)
    Ο μηχανικός για εργασία, ανταλλακτικά, μπαταρίες, λάδια μου είπε ένα 350-400 (με μεταχειρισμένη τρόμπα)
    Σκέφτομαι αν μου το αφήσεις στα 2700 να το χτυπήσω. Δεν πέφτει παρακάτω αν και δεν υπάρχει άλλος αγοραστής και γενικά ενδιαφέρον από ότι μου είπε
    Επίσης βρήκα φίλο με φορτηγάκι για να το μεταφέρω, τι να κάνω? Σημειώνω ότι το μόνο δίμπουζο που βρήκα κάτω από τα 3000 ο μηχανικός μου είπε ότι ήταν χτυπημένο...

€ 2.700 + € 400 πας στα € 3.100... Αυτός στο είχε πει ότι ήθελε τρόμπα βενζίνης και δεν έπαιρνε μπροστά; Όσο για την τρόμπα, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ανταλλακτικό μεταχειρισμένο Τεφαρίκι ή κελεπούρι πάντως δεν το λες πιστεύω και ο τύπος δεν το συζητάει στην τιμή απ' ότι λες...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    € 2.700 + € 400 πας στα € 3.100... Αυτός στο είχε πει ότι ήθελε τρόμπα βενζίνης και δεν έπαιρνε μπροστά; Όσο για την τρόμπα, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ανταλλακτικό μεταχειρισμένο Τεφαρίκι ή κελεπούρι πάντως δεν το λες πιστεύω και ο τύπος δεν το συζητάει στην τιμή απ' ότι λες...
    στα υπόλοιπα ανταλλακτικά μου είπε για αυθεντικά, η τρόμπα βενζίνης μου είπε ότι πάει όλη μαζί (με αντλία νομίζω είπε) και είναι ακριβή και δεν αξίζει (όπως είπαν εδώ κάποιοι αλλά μου είπε και ο ίδιος δεν χαλάει εύκολα - και μάλιστα μου είπε ότι μου δίνει για τη τρόμπα εγγύηση 1 χρόνου από τον ίδιο)
    Παζάρια δεν κάνει και έχω ξενερώσει τρελά.
    για την τρόμπα δεν μου είχε πει τίποτα δεν νομίζω πως το γνώριζε και ο ίδιος

Ωραίος ιδιοκτήτης... δεν γνωρίζει την κατάσταση της μοτοσυκλέτας του (ή τη γνωρίζει και κάνει την πάπια...). Άμα βάλεις στην εξίσωση πως σε καιρό κρίσης η τιμή δεν είναι συζητήσιμη - ιδιαίτερα εάν είναι σε ρευστό και έχει παραδεχτεί κι ο ίδιος ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον- για μια μοτοσυκλέτα η οποία δεν είναι στην πένα λαϊκιστί... Μήπως να έψαχνες για κάτι άλλο;

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Ωραίος ιδιοκτήτης... δεν γνωρίζει την κατάσταση της μοτοσυκλέτας του (ή τη γνωρίζει και κάνει την πάπια...). Άμα βάλεις στην εξίσωση πως σε καιρό κρίσης η τιμή δεν είναι συζητήσιμη - ιδιαίτερα εάν είναι σε ρευστό και έχει παραδεχτεί κι ο ίδιος ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον- για μια μοτοσυκλέτα η οποία δεν είναι στην πένα λαϊκιστί... Μήπως να έψαχνες για κάτι άλλο;
    +652
    δεν βγαίνουν τα νούμερα

Μη σε κάνει η δίψα σου για μηχανή να πιεις πικρό χυλό, περίμενε λίγο κ θα βρεθεί κάτι !
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος
    το είδα με τον μηχανικό,

θα το δω σύντομα, με προβληματίζουν τα πολύ λίγα χλμ, αν δεν παίσει η τιμή του πάντως...

παλιότερο μηχανάκι κατά 3 χρόνια στα ίδια χρήματα και 90.000 χλμ ???

άλλο ένα παρατημένο μηχανάκι, χωρίς πινακίδες, τέλη και χωρίς όρεξη με τον πωλητή να ασχοληθεί

θα πρέπει να το δω σύντομα, φαίνεται οκ

Γενικά μου κάνει εντύπωση ότι:
    1. δεν παίζουν πολλά παζάρια
    2. πιστεύουν ότι η κρίση δεν επηρεάζει τις τιμές
    3. δεν έχουν καταλάβει ότι πουλάνε μηχανάκια 10ετίας +
    4. δεν τους βλέπω και πολύ ορεξάτους να τα πουλήσουν

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. money for nothing η κατι αλλο
    από GST στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10