τωρα δεν ξερω αμα διαλεξα σωστη κατηγορια και τιτλο.
λοιπον εχθες ειχα παει πιστα μεγαρα με το χορνετ μου στο τελος του 7σεασον,ελιωσα το ξερω ακουω ενα σφυριγμα στο πισω τροχο,ωχ λεω.
ειχε παει κατα τις 6.30 το απογευμα ηταν να φυγω ετσι και αλιως.
μεχρι να γυρισω πισω πηγαινα χαλαρα στην εθνικη με 100-120χλμ αρχισε και γινοταν ποιο εντονος ο ηχος.
για να μην σας ζαλισω εφτασα καλα το πρωι την πηρα την μηχανη μου στην δουλεια στο συνεγειο του δημου που φτιαχνουμε φορτηγα και ι.χ,
λυνω τροχο πισω και τι να δω? το ρουλεμαν που ειναι απο την μερια της δισκοπλακας την δεξια, ειχε διαλυσει μιλαμε κανονικοτατα ομως,τα αλλα δυο ηταν μια χαρα, φοραει τρια ρουλεμαν οι περισοτεροι θα το ξερετε,αλλα το γραφω ετσι για μαθουν και οι αλλοι.
αλλαξα και τα τρια εβαλα koyo εκτος απο το μεγαλο που βγαινει σε ngk αμα θυμαμε, 55ευρω μαζι με τα δυο τσιμουχακια, λεω ας τα αλλαξβ και αυτα.
ρωτω βρε παιδια λιγα χλμ 37.000 δεν ειναι για αλλαγη ρουλεμαν? μαμα κιολας που ειναι καινουργια η μηχανη,κοιταξα ενα ββλιαρακι που εχω, κραταω ποτε αλλαξα λαδια ποτε το πηγα για σερβις,ποτε αλλαξα λαστιχα και κτλ.
την μηχανη την ειχα παει για αλλαγη ελαστικων στα 34.000 και κλασικα ο λαστιχας το πισω παξιμαδι το εσφιξε με τα χερια,δεν εβαλε ροποκλειδο,ροποκλειδο τι λεω τωρα ε?στην ελλαδα τετοια πραγματα?
το παξιμαδι ειναι απο την μερια της δισκοπλακας οπως ειπα αλλα και απο εκει που σφιγεις το παξιμαδι,λεω μηπως απο υπερβολικο σφιξιμο το τεζαρε το ρουλεμαν και μετα απο 4.000χλμ παρεδωσε πνευμα?
την μηχανη δεν μπορω να πω οτι το σκιζω ενταξει εχω παει 4 φορες μεγαρα εχω κανει απο 7 σεασον και δυο φορες auto festival που εκει εκανα τα μαθηματα riding school,ταξιδια καργα οπως περυσι εξωτερικο,αλλα και παλι μου φαινοντε λιγα τα 37.000χλμ
βεβαια πολλα μπορει να ειναι η απλα μπορει να ηταν η ωρα του,α τωρα που ειχα μονταρει σημερα ειδα και κατι αλλο ο ρεγουλατορος ξερετε για την αλυσιδα ο ενας ηταν στο 4 και αλλος στο 3,5 οποτε και αυτο μπορει να παιζει.
αυτα ξερω σας ζαλισα,αλλα κουβεντα να γινετε.
τωρα το εσφιξα με ροποκλειδο 98νιουτον(10) κιλα ετσι γραφει το μανιουαλ.