- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Αφού είσαι ξεροκέφαλος.....Μεγιά!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Λοιπόν τελικά άκουσα τη γνώμη σας....
.................
και το πήρα !![]()
Πείτε μεγιά.....![]()
![]()
![]()
Μεγιά φιλέ συναφρικάνε! Αντιθέτως με αυτά που γράφονται εδώ, στο forum http://www.horizonsunlimited.com/ubb...ML/000141.html διάβασα τα καλύτερα και σκοπεύω κι εγώ να το πάρω. Με ψιλή ζελατίνα στο Africa, δε νομίζω ότι θα 'χεις πρόβλημα, ούτε με αέρα, ούτε με θόρυβο. Στη δικιά μου, όταν ταξιδεύω (μέχρι 120 περίπου), συνήθως έχω ανοιχτή τη ζελατίνα του full face κράνους που έχω τώρα και δε μου 'ρχεται αέρας! Με ύψος 1.80. Φυσικά, αν βγω στην εθνική την κλείνω για λόγους ασφαλείας. Άντε δοκίμασε το και πες μας εντυπώσεις! Από Ελλάδα το πήρες ή μέσω Internet; Πόσο;![]()
Τα σπαστα κρανη (ανοιγομενα) δεν εχουν καμια σχεση με το συγκεκιμενο κρανος...Μιλαμε για ενα full face κρανος που εχει το design εντουρο, τα σπαστα δεν εχουν καμια σχεση....Ειδικα σε θεμα θορυβου και στυλ....Οχι πως ειναι κακα αλλα ειναι αλλο πραγμα.....!!
Και ο Νικος εχει και σπαστο κρανος και δεν του πολυ αρεσει....!!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Το ανοιγόμενο συνδιάζει τις χάρες και των δύο. Έτσι δεν είναι???Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τα σπαστα κρανη (ανοιγομενα) δεν εχουν καμια σχεση με το συγκεκιμενο κρανος...Μιλαμε για ενα full face κρανος που εχει το design εντουρο, τα σπαστα δεν εχουν καμια σχεση....Ειδικα σε θεμα θορυβου και στυλ....Οχι πως ειναι κακα αλλα ειναι αλλο πραγμα.....!!
Και ο Νικος εχει και σπαστο κρανος και δεν του πολυ αρεσει....!!![]()
Πάμε για άλλα...
Εχεις κανεις ποτε εντουρο ή πτιδηποτε εχει να κανει με χωμα, λασπη, πετρες??? Δεν εχουν καμια σχεση τα σπαστα με τα εντουραδικα...!!![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Σε enduro και χώμα το καταλαβαίνω.Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Εχεις κανεις ποτε εντουρο ή πτιδηποτε εχει να κανει με χωμα, λασπη, πετρες??? Δεν εχουν καμια σχεση τα σπαστα με τα εντουραδικα...!!![]()
![]()
Νόμιζα ότι το ήθελε για ταξίδι με μεγάλες ταχύτητες και τουρισμό ................
Ελπίζω να το χαρεί ....... καλοφόρετο που λένε
![]()
Πάμε για άλλα...
Η μαγκια στο συγκεκριμενο κρανος ειναι οτι τα συνδιαζει και τα δυο, και εντουρο και ταξιδακια!!!!
Σπαστό κράνος έτσι κι αλλιώς έχω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Palios-neos
Τα ανοιγόμενα γιατί δεν τα σκέφτηκες?![]()
Άλλα όπως και να το κάνεις, το σπαστό δεν
σε προστατεύει όπως ένα full-face κράνος.
Προτίμησα το συγκεκριμένο γιατί έχει διπλή
λειτουργία.
Και εξηγούμαι. Το γείσο αλλά και η ζελατίνα αφαιρούνται
με όποιο συνδυασμό θέλεις.
Θες Εθνική και ταχύτητα ? Βγάζεις το γείσο (αν κι εμένα
δε με ενοχλεί)
Θες χώμα και enduro ? Βγάζεις μόνο ζελατίνα και αφήνεις γείσο, βάζεις και goggles αν θες.
Α - και είναι και Arai![]()
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Δεν αντιμετώπισα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα καιΑρχικά δημιουργήθηκε από furious
Με το θάμπωμα και τη βροχή πώς τα πάει;
κινήθηκα αρκετά στη βροχή των προηγούμενων
ημερών.
Στις χαμηλές ταχύτητες δε, κι αν δε ρίχνει καρέκλες,
το γείσο δεν αφήνει τη βροχή να πέσει στη ζελατίνα![]()
Επίσης ο αεραγωγός που έχει στο πηγούνι είναι αρκετά
μεγάλος, ωστε να πέρνει αέρα το κράνος και να μην θαμπώνει όταν η ζελατίνα είναι φουλ
κλειστή.
- I'm sorry ?
Patrick Bateman
Bikepics Photo Album
Να και μία άλλη χρησιμότητα του γείσου! Άρα στις μικρές ταχύτητες δε σου έρχεται βροχή, λόγω του γείσου, στις μεγάλες ταχύτητες απομακρύνεται πάνω από τη ζελατίνα, ούτως ή άλλως, λόγω του αέρα, οπότε μια χαρά θα είμαστε και στη βροχή!
Ωραία, φεύγω να το πάρω κι εγώ το κρανάκι...
To system 4 Elite της BMW το έχει δεί κανείς??![]()
Πάμε για άλλα...
'Εχετε υπόψη σας την προταση της AIROH στο στυλ του
ARAI Tour X-2? Λέγεται ΤΥ-11 Tyger και κοστίζει μόλις 140Ε σε μονοχρωμο.