Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: BELL Vortex(από Αμερική)

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS

BELL Vortex(από Αμερική)

Καλησπέρα παίδες,
    μετά από 3 χρόνια παρέα με το Κ4 της AGV παίρνω σιγά σιγά τον δρόμο για να αλλαξοπιστήσω πηγαίνοντας στη Bell στο Αμερικάνικο μοντέλο της όμως,όπως λέει και ο τίτλος και είμαστε εδώ:

http://www.bellhelmets.com/powerspor.../street/vortex

για πείτε έχει κανείς φορέσει το εν λόγο κρανάκι ή κάποιο άλλο εξ Αμερικής???(της Bell εννοώ φυσικά)
    Και κάτι ακόμα,σε περίπτωση τελωνείου,γνωρίζει κανείς πως βγαίνει το εξτρά ποσό που πληρώνεις για να το υπολογίσω και αυτό?
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Για το Bell δεν ξέρω, για το τελωνείο πάντως εάν πατήσεις τη λέξη στο search όρεξη να έχεις να διαβάζεις... ενδεικτικά σου λέω ότι για ένα ζευγάρι γυαλιά αξίας €90 μου ζήταγαν άλλα €130 για εκτελωνισμό...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tasosm
    Εγω εχει κανα 2 μηνο που πηρα το Bell Star Carbon Black Beauty,καιρο το εψαχνα και αφου διαβασα παρα πολλα θετικα σχολια το χτυπησα.

Μου ηρθε με ταχυδρομειο αλλα φροντισα να ζητησω απο τον πωλητη(ebay)να βαλει την μιση αξια,ετσι την γλυτωσα με 60 ευρω τελωνειο.

Το Vortex ειναι αρκετα πιο φθηνο οποτε υπολογισε φπα στην αξια του κρανους και θα αυτο θα ειναι περιπου το ποσο.

Οτι σχολια διαβασα,θετικα-αρνητικα,ηταν ετσι οπως τα ελεγαν,δυστυχως στην Ελλαδα δεν ερχονται τα Αμερικανικα Bell,οποτε ξεκινα το ψαξιμο για να καταλαβεις αν θα ταιριαξει και στο δικο σου κεφαλι διοτι η αλλαγη μεγεθους θα κοστισει πολυ ακριβα.Κοιτα και ebay θα βρεις πολλες αγγελιες,τα αξιζουν τα λεφτα τους τα Αμερικανικα Bell.

Α και κατι τελευταιο,αν υπαρχει η δυνατοτητα να βαλεις την photochromic ζελατινα(γινεται φιμε στο φως του ηλιου και διαφανη την νυχτα)βουρ,ειναι απολαυση.

μμμμμ μάλιστα!!!!Αυτό για το μέγεθος δε το ήξερα,πάντος η Bell στο Αμερικάνικο site που έχει,το πηγαίνει ανάλογα με την περίμετρο του κεφαλιού(όπως και οι υπόλοιποι)...θέλει ψάξιμο το πράγμα....και κάτι ακόμα γτ πρώτη φορά θα έχω θέμα με τελωνείο,είναι κάτι που πληρώνετε στο ταχυδρομείο ή πρέπει να πάω στο κοντινότερο τελωνείο της πόλης??

υγ:Τάσο θα το δω με την ζελατίνα!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CBRIDHS Προβολή μηνύματος
    μμμμμ μάλιστα!!!!Αυτό για το μέγεθος δε το ήξερα,πάντος η Bell στο Αμερικάνικο site που έχει,το πηγαίνει ανάλογα με την περίμετρο του κεφαλιού(όπως και οι υπόλοιποι)...θέλει ψάξιμο το πράγμα....και κάτι ακόμα γτ πρώτη φορά θα έχω θέμα με τελωνείο,είναι κάτι που πληρώνετε στο ταχυδρομείο ή πρέπει να πάω στο κοντινότερο τελωνείο της πόλης??

Τα μετρα που εχει η Bell να ξερεις οτι ειναι ακριβεστατα,μετρας κεφαλι και εισαι Large,αγοραζεις Large κτλ.Το θεμα ειναι το καλουπι,ξερεις οτι ολα τα κρανη δεν ειναι ιδια,καποια μας καθονται καλυτερα και καποια οχι,για αυτο σου ειπα ψαξε κρτικιες,σχολια κτλ.

Μια πραγματικα καλη πηγη ειναι το παρακατω σαιτ...

http://www.webbikeworld.com/motorcyc...le-helmets.htm

Ο λογος που σου λεω να ψαξεις αρκετα ειναι το γεγονος οτι Ελλαδα ερχονται τα Ιταλικα Bell και οχι τα Αμερικανικα,οποτε ειναι λιγοι αυτοι που μπορουν να σε "βοηθησουν".

Εγω τελωνειο πληρωσα στο ταχυδρομειο,εχω ομως την εντυπωση,χωρις να ειμαι σιγουρος,οτι αν εχεις τελωνειο στην πολη σου μπορεις να τρεξεις εσυ για τον εκτελωνισμο και να σου βγει σχεδον τσαμπα.

Η ζελατινα εχω την εντυπωση πως ταιριαζει και στο Vortex(ιδιο μηχανισμο με το Star)αλλα κοστιζει 120 ντολαρς,δηλαδη σχεδον την αξια του κρανους.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Τον εκτελωνισμό τον "αναλαμβάνει" εκτελωνιστής-συνεργάτης της εταιρίας courier, εάν κάποιος θέλει να το αποφύγει πρέπει να πάει ο ίδιος στο τελωνείο του Ελ.Βενιζέλος για να κάνει τη χρονοβόρα διαδικασία με λιγότερο κόστος, αλλά και πάλι θα βρεθεί προ εκπλήξεως αφού πολλές εταιρίες ζητάνε ένα ποσό €20-30 για να σου παραδώσουν τιμολόγια αγοράς και τα χαρτιά που είναι απαραίτητα για τον εκτελωνισμό.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tasosm Προβολή μηνύματος
    Τα μετρα που εχει η Bell να ξερεις οτι ειναι ακριβεστατα,μετρας κεφαλι και εισαι Large,αγοραζεις Large κτλ.Το θεμα ειναι το καλουπι,ξερεις οτι ολα τα κρανη δεν ειναι ιδια,καποια μας καθονται καλυτερα και καποια οχι,για αυτο σου ειπα ψαξε κρτικιες,σχολια κτλ.

Μια πραγματικα καλη πηγη ειναι το παρακατω σαιτ...

http://www.webbikeworld.com/motorcyc...le-helmets.htm

Ο λογος που σου λεω να ψαξεις αρκετα ειναι το γεγονος οτι Ελλαδα ερχονται τα Ιταλικα Bell και οχι τα Αμερικανικα,οποτε ειναι λιγοι αυτοι που μπορουν να σε "βοηθησουν".

Εγω τελωνειο πληρωσα στο ταχυδρομειο,εχω ομως την εντυπωση,χωρις να ειμαι σιγουρος,οτι αν εχεις τελωνειο στην πολη σου μπορεις να τρεξεις εσυ για τον εκτελωνισμο και να σου βγει σχεδον τσαμπα.

Η ζελατινα εχω την εντυπωση πως ταιριαζει και στο Vortex(ιδιο μηχανισμο με το Star)αλλα κοστιζει 120 ντολαρς,δηλαδη σχεδον την αξια του κρανους.
    τα εξηγείς μια χαρά φίλε Τάσο ^ είμαι κάτοχος Bell (Ιταλία) και όπως μου μέτρησε τότε το καλούπι στο μαγαζί ο υπάλληλος βρήκε ακριβώς το μέγεθος και κάθεται
    στο κεφάλι μου γάντι,απλά οι φθηνές σειρές της Bell δε δίνουν και τόση σημασία στα πλαστικά μέρη των αεραγωγών πράγμα το οποίο με την πολλή χρήση με το καιρό ψιλοχαλάνε γμτ
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    δεν θα συμβουλευα αγορα απο αμερικη.
    1.για το τελωνειο
    2.γιατι τα νουμερα σε διαφορα κρανη ειναι διαφορετικα.δλδ ενα λαρτζ ευρωπαικο δεν ειναι ιδιο με ενα λαρτζ αμερικανικο. δεν ξερω αν ισχυει για τα bell αλλα σε γενικες γραμμες ισχυει.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    δεν θα συμβουλευα αγορα απο αμερικη.
    1.για το τελωνειο
    2.γιατι τα νουμερα σε διαφορα κρανη ειναι διαφορετικα.δλδ ενα λαρτζ ευρωπαικο δεν ειναι ιδιο με ενα λαρτζ αμερικανικο. δεν ξερω αν ισχυει για τα bell αλλα σε γενικες γραμμες ισχυει.
    Για αυτο εγραψα απο πανω οτι μετρας κεφαλι και μετα κοιτας τα μεγεθη στον πινακα της Bell,αν μετρησεις 58 εκ. που αντιστοιχει σε L,παραγγελνεις L(το νουμερο το εβαλα τυχαια).

International πακετα απο Αμερικη φευγουν πλεον ολα με USPS(Αμερικανικα ταχυδρομεια),το κοστος του τελωνειου ειναι αρκετα μικροτερο σε σχεση με κουριερ.Το κοστος αποστολης απο Αμερικη για κρανος ειναι 40-45 ντολαρς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CBRIDHS Προβολή μηνύματος

http://stores.ebay.co.uk/ThrottleCit..._sid=272019387

Εγω απο αυτον αγορασα,καλη εξυπηρετηση και αμεση.Μου εστειλαν το XXL αντι για XL και μολις το ανεφερα μου εστειλε με δικη του χρεωση τα μαγουλα απο το XL κρανος,το κελυφος ειναι ακριβως ιδιο στα XL-XXL.

Ξεχασα να σου πω οτι ειχα μονο 15 ντολαρς μεταφορικα στο κρανος που αγορασα + το γεγονος οτι το ειχε φθηνοτερα απο ολους.
    Τελευταία τροποποίηση από tasosm; 01/06/2013 στις 18:34.

Ευχαριστώ πολύ παίδες...θα την τολμήσω τελικά την παραγγελιά γτ μου άρεσε πολύ το άτιμο....μόλις έχω νέα θα σας πω!!!!
    tasosm αυτόν είχα και εγώ στα σχέδιά μου

Παρόμοια θέματα

1. Αγορές από Αμερική
    από crazykiller στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2011, 13:45
  2. Arai RX-7 Corsair από Αμερική, μέσω ebay
    από npat στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2008, 14:36
  3. Κράνος απο Αμερική... Ευκαιρία!!!!!!!!!!
    από grigris στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2007, 12:03
  4. help για κράνος από αμερική!!!
    από Alx 84 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2005, 03:01
  5. ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ...help
    από banditgr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2005, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων