α ρε Cul να μην ειχε μισο γυρο ακομα !
α ρε Cul να μην ειχε μισο γυρο ακομα !
ναι στο replay φαίνεται να υπάρχει επαφή το μαρσπίε με το έδαφος και είχε υπερβολική κλίση ο marquez πάντως σε ένα άλλο replay που δείχνει την εκκίνηση του rossi
είναι τραγική τον περασαν 6-7 μηχανές εκτός αν είχε κάποιο μηχανικό πρόβλημα..![]()
Ανετος αγωνας του χορχε μπραβο του,εξυπνος αγωνας και μυαλομενος του Πεντροζα οταν ειδε πως δεν κραταγε εκοψε,πραγμα που δεν το καταλαβε ο Μαρκες,ατυχος ο Ροσσι σημερα θα πρωταγωνιστουσε ηταν καλυτερα τα yamaha
την προσπέραση του μαρκεζ την ειδα στο ριπλει γιατι με είχε παρει στιγμιαία ο ύπνος και δεν κάνω πλάκα.. όντως εγινε..
Λόρε τουλάχιστον παίξε λίγο θέατρο.. αφου βλέπεις τα παιδιά δε μπορουν. τουλάχιστον ο μάρκος είναι στις αρχες του αργότερα θα ακολουθεί.
Είσαι βαρετός όσο δν πάει. Αμα ήμουν πρωτος κ στο podium απο κάτω φωναζαν VALE VALE χωρις να διεκδικεί καν αυτος ο βαλε νίκη(οχι πρωτάθλημα), θα είχα φύγει απο τα MotoGP
Πετρογκάζακιας εχουμε πει. δεν είναι να τον ζορισει λιγο κάποιος στεναχωριέται. Σε θέλω πιο συγγεντρομένο.
Κύκλους
LORENZO με κατι βολια σαν μπαλες του μπασκετ .
Μarquez Pedrosa απαραδεκτοι πρεπει να βαλουν περιοσμο κιλων μαζι με μοτο οπως καποτε στα 125 με τον Dirk Raudis, εφταναν τον ΧΟΡΧΕ στην ευθεια σαν σταματημενο και τυς επερνε μετρα στα φρενα (μετρα για σοβρακο) .
Επιτελους δωστε στον Βρετανο (CRUTCH) πληρες πακετο δεν πειραζει που θα περναει ανετα τον αλωτε αυτοκρατορα , τουλαχηστον να υπαρχει και καπιος αλλος να μπενει αναμεσα στον ΛΟΡΕΝΣΟ και τα HONDA.
να ξεκινησω αλλιως
εκεινο τον βλακα με τις ανταυγειες στα μαλλια,τι τον κρατανε?η εμφανιση του και μονο θυμιζει γυφτακια σε πανυγηρι που δινουν τις μαρκες στα συγκρουομενα-ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙ-ποσους θα βγαλεις εκτος?θα τον κανουν ντα?θα του τραβηξουν το αυτι?και εγω αν μπω στην πιστα και κοβω ευθεια τις στροφες και μπαινω οπου θελω μπορει και να κερδισω-δεν ειναι ετσι ομως-
απ την στιγμη που εριξε τον γιατρο,και επεσε και ο μικρος κατεβηκα να πλενω το ΥΖ να ηρεμησω
τώρα θα κάνεις μάθημα μότο gp σε μένα;
Να σου θυμίσω ότι ο χειντεν το 06 είχΕ την πρωτιά στη βαθμολογία από τον δεύτερο τρίτο αγώνα γιατί ήταν σταθερός και είχε βάθρα όλη τη σεζόν.και αν δεν έκανε τη μαλακια ο κοντός θα το επερνε ποιο άνετα .
Δέκα βάθρα και μια πρωτιά, τι άλλο θες για να πάρεις πρωτάθλημα?δέκα πρωτιές.???δύο πρωτιές μάλλον έκανε και Ολλανδία, στον τελευταίο γύρω λόγο λάθους του άλλου αμερικανού αν θυμάμαι καλά λίγο πριν το τέλος
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Το ΒΛ@ΜΜΕΝΟ το marquez... 2η θεση στο τσεπακι και παει να πιεσει τον Lorenzo που ειχε διαφορα 50 δευτερολεπτα! Μας τελειωσε ο μουφος.......
Παμε για αλλα!
από αυτό το πλάνο βέβαια δεν φαίνεται καλά αλλά από άλλα είναι σαφής η μαλακία του μπαουτίστα
στα σχόλια γίνεται χαμός
https://www.youtube.com/watch?v=_Zmh...layer_embedded
Απο τοσους οδηγους αυτον βρηκε να παρει παραμαζωμα..Μουτζωμενος ειναι αυτος ο γιατρος...
Ρε φιλε sorry κιολας αλλα σοβαρα μιλας? Γουσταρεις να παιρνει καποιος πρωταθλημα με 1-2 νικες? Ουσιαστικα να βασιζεται στις ατυχιες των αλλων! Σου αρεσε περυσι δλδ που απο το μισο της χρονιας και μετα ο Χορχε πηγαινε safe mode για να διατηρησει το βαθμολογικο πλεονεκτημα που ειχε? Και καναμε και Θεο τον κοντο που επαιρνε ντεμεκ νικες...Οχι φιλε μου, εμενα πρωσοπικα δεν μου αρεσει, οπως δεν μου αρεσει να βλεπω αγωνα τακτικης και στρατηγικης οπως ο σημερινος που μεχρι να αποφασισει ο Χορχε να βαλει το κεφαλι κατω και οι 3 κανανε βολτα στην πιστα προστατευοντας τα ελαστικα τους...
Υ.Γ Το 2006 αν δεν του ερχοταν η θεια φωτιση του Ελιας σε ενα και μοναδικο αγωνα, θα το ειχε παρει ο Γιατρος αλλα με τα ΑΝ....
Αν κατάλαβα καλά δεν έχασα και τίποτα που προτίμησα δίπλα στη θάλασσα για ψαρομεζέδες, μη μπω καν στον κόπο να τον κατεβάσω δηλαδή ε; Ο Rossi στο βιντεάκι παραπάνω που είδα έφαγε γερή τούμπα και περπάταγε υποβασταζόμενος, την έβγαλε αλώβητος;