ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΠΕΡ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΠΑΔΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΝΑΒΗΣ!!!!!
ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΠΕΡ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΠΑΔΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΝΑΒΗΣ!!!!!
ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΛΥΚΟΥΣ, ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΕΤΟΥΣ, ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΣ
Μανάβης με κάτι αγγούρια ναααααααααα
Μπράβο Σπυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
· Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis
πολυ ωραιο, πολυ ενταξη, να βλεπαμε και στο χωμα μια βολτουλα θα ηταν ενδοιαφερων...
αντε και εις αλλα με υγεια ρεστορα![]()
μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε
αψογος οπως παντα,πολλα μπραβο κι απο μενα,....περιμενουμε την επομενη ολοκληρωση...![]()
Είναι που είναι κ@υλα το κάθε ένα χωριστά, όλα μαζί είναι σχέτο όργιο... όπως είπε ο Κώστας βρες ένα φωτογράφο, τέτοια δουλειά αξίζει τον κόπο .
Οι μαύροι σταυροί που έβαλες στα πλαϊνά καπάκια νομίζω ότι δεν ταιριάζουν πολύ με το υπόλοιπο, σε αντίθεση με το dax όπου το "έμβλημά" σου στα πλαϊνά δένει ωραία. Περιέργως η βάση της πινακίδας δε με ενοχλεί κι ας χαλάει το σχήμα της ουράς.
οσα μπραβο και να πω ειναι λιγα.![]()
vag 70.ντου απο παντου...
Εύγε Σπύρο!!! Εκπληκτική δουλειά και πάλι!!
![]()
Πατέρας πια..
τρομερη δουλεια απιστευτο συγχαρητηρια!![]()
εε τι να πουμε.
μπραβο τρομερο αποτελεσμα που οφειλεται στο μερακι σου στο μυαλο και στα χερια σου.τα χου με πει 1000 φορες.
κανεις θαυματα
Σπυρο απιστευτο κοσμημα!
Οι φωτο και τα 3 μαζι ειναι ΓΑΜΑΤΕΣ
τα αλλα δυο ανηκουν στη δικη σου συλλογη και αυτο θα φυγει;
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
κυριοι ευχαριστω για τα καλα σας λογια,μονο το χρυσο παπι με τις ταχυτητες στο χερι ειναι δικο μου,τ αλλα δυο τα εφτιαξα για αλλα παιδια![]()
Οι καλοί άνθρωποι δεν χρειάζονται νόμους για να ενεργούν υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να τους παρακάμψουν. -Πλάτων