Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 161

Θέμα: Aγορα φτιαγμενου glx

Μέλος
    Για rs50 δεν το βλεπω λογω κοστους..δεν εχω βρει κανενα αττικη κατω απο 1500 και καλη κατασταση. Γενικα το μπατζετ ειναι γυρω στο 1000αρι. Τωρα απο οσα μου ειπατε εχω ξενερωσει πλεον με την ιδεα του glx, και εχω ψιλοκαταληξει σε κατι σαν το daytona sprinter και εχω ψαξει αρκετα για τροπους να αυξησω την τελικη χωρις να αλλαξει το μοτερ. Διαβασα οτι μπορω πχ να αλλαξω καρμπυρατερ, εξατμιση και αλυσιδα/γραναζια. Αυτο δεν ειναι παρανομο ετσι? Απο την αλλη ειδα οτι πολλοι αλλαζουν πιστονι σε 47mm και κυλινδρο το κανουν 72αρι. Αυτο πρεπει να ειναι παρανομο αφου πειραζουν το μοτερ ε? :a13:

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blooddead Προβολή μηνύματος
    Απο την αλλη ειδα οτι πολλοι αλλαζουν πιστονι σε 47mm και κυλινδρο το κανουν 72αρι. Αυτο πρεπει να ειναι παρανομο αφου πειραζουν το μοτερ ε? :a13:
    Βρε συ, μήπως λέγεσαι Παλαιοκώστας στο επίθετο;

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Βρε συ, μήπως λέγεσαι Παλαιοκώστας στο επίθετο;
    Οχι αλλα με λενε Κωστα στο ονομα

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Argonautis46 Προβολή μηνύματος
    πσσσσσσσ
    ζημιά μ κάνατε. Πόσο πάει ρε παιδια να πουλήσω τον κινέζο να παρω κανα rs να γουστάρω??
    θα μπορω να το πηγαίνω κ πιστα. εχει εδω μια 10 ευρο ολη μερα και μπαίνεις οποτε ειναι ελευθερη.
    που ειναια αυτη?
    το 50ρι θα το βρεις με 700-800....αν εχεις διπλωμα κοιτα τα πιο μεγαλα rs....εγω σκεφτομαι για το 250 αλλα θα χει πολυ συντηρηση ρε γαμωτο...
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Για rs50 δεν το βλεπω λογω κοστους..δεν εχω βρει κανενα αττικη κατω απο 1500 και καλη κατασταση. Γενικα το μπατζετ ειναι γυρω στο 1000αρι. Τωρα απο οσα μου ειπατε εχω ξενερωσει πλεον με την ιδεα του glx, και εχω ψιλοκαταληξει σε κατι σαν το daytona sprinter και εχω ψαξει αρκετα για τροπους να αυξησω την τελικη χωρις να αλλαξει το μοτερ. Διαβασα οτι μπορω πχ να αλλαξω καρμπυρατερ, εξατμιση και αλυσιδα/γραναζια. Αυτο δεν ειναι παρανομο ετσι? Απο την αλλη ειδα οτι πολλοι αλλαζουν πιστονι σε 47mm και κυλινδρο το κανουν 72αρι. Αυτο πρεπει να ειναι παρανομο αφου πειραζουν το μοτερ ε? :a13:
    Το οτι ξενερωσες με την ιδεα του κωλοφτιαγμενου glx σημαινει οτι πετυχαμε το στοχο μας σεμεγαλο βαθμο. Ρωτας, διαβαζεις, μαθαινεις, ωριμαζεις.

Παρε ενα απλο 50αρι παπακι να κανεις τη δουλεια σου και τις βολτες σου και αν εχεις 60 η 70 τελικη λιγο θα σε νοιαξει στο τελος. Θα πεταξεις 200-300€ σε βελτιωσεις αμφιβολου αποδοσης και ποιοτητας . Τα χρηματα αυτα κρατα τα για καλυτερα λαστιχα-συντηρηση-βενζινες ή στην τελικη βαλτα στην ακρη για το επομενο μηχανακι που θα σου επιτρεπεται να ειναι πιο πολλα κυβικα και δε θα χρειαζεται βελτιωσεις για να πηγαινει

αποψη μου
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoulGR Προβολή μηνύματος
    που ειναια αυτη?
    το 50ρι θα το βρεις με 700-800....αν εχεις διπλωμα κοιτα τα πιο μεγαλα rs....εγω σκεφτομαι για το 250 αλλα θα χει πολυ συντηρηση ρε γαμωτο...

χαχαχα καλα δν υπάρχει κ τρίτη πιστα στην Ελλαδα που δε την ξέρεις. Για μια πίστα καρτ λέω στα Χανιά. Για ένα 125 που λουκουμιάζω εγώ καλή είναι, με παπί κινέζο που έχω εδώ άστο καλυτερα οπότε.. ποιος θα μου δώσει τα λεφτα για το rs??
    Όποιος ενδιαφέρεται ας μ στειλει πμ να του δώσω το λογαριασμο μου να κάνει μια καταθεσούλα.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά
    Κύκλους

Μέλος
    Να ρωτησω και κατι ακομα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα. Απο εξατμιση θελω να βαλω μια sebring η μια protech γνησια. Ρωτησα καπου και μου εδειξαν αυτες εδω ->http://www.stelpet.gr/gr/el/products...mikri-mpoyka:3 (σεμπρινγκ) και http://www.stelpet.gr/gr/el/products...ytona-sprinter (προτεκ). Για την sebring ξερω οτι τις φτιαχνουν αυστρια τις γνησιες ενω στο σιτε λεει ελληνικης κατασκευης...Μουφια δεν ειναι? Και για την αλλη εγω ξερω μαρκα protech και οχι protech"t". Ουτε αυτο το κιτρινο αυτοκολλητο εχω δει ποτε. Τι παιζει εδω? Ξερετε μηπως που να βρω γνησιες προτεκ?

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Να ρωτησω και κατι ακομα για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα. Απο εξατμιση θελω να βαλω μια sebring η μια protech γνησια. Ρωτησα καπου και μου εδειξαν αυτες εδω ->http://www.stelpet.gr/gr/el/products...mikri-mpoyka:3 (σεμπρινγκ) και http://www.stelpet.gr/gr/el/products...ytona-sprinter (προτεκ). Για την sebring ξερω οτι τις φτιαχνουν αυστρια τις γνησιες ενω στο σιτε λεει ελληνικης κατασκευης...Μουφια δεν ειναι? Και για την αλλη εγω ξερω μαρκα protech και οχι protech"t". Ουτε αυτο το κιτρινο αυτοκολλητο εχω δει ποτε. Τι παιζει εδω? Ξερετε μηπως που να βρω γνησιες προτεκ?
    Καλα ρε δεν ειπαμε δεν θα παρεις glx?
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Καλα ρε δεν ειπαμε δεν θα παρεις glx?
    Mα δεν λεω για glx σε sprinter θα την βαλω, αλλα θελω γνησια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Argonautis46 Προβολή μηνύματος
    χαχαχα καλα δν υπάρχει κ τρίτη πιστα στην Ελλαδα που δε την ξέρεις. Για μια πίστα καρτ λέω στα Χανιά. Για ένα 125 που λουκουμιάζω εγώ καλή είναι, με παπί κινέζο που έχω εδώ άστο καλυτερα οπότε.. ποιος θα μου δώσει τα λεφτα για το rs??
    Όποιος ενδιαφέρεται ας μ στειλει πμ να του δώσω το λογαριασμο μου να κάνει μια καταθεσούλα.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά
    ναι την ξερω
    Κοιτα και για κανα μοταρντ για κει ..
    for sale!

Mα δεν λεω για glx σε sprinter θα την βαλω, αλλα θελω γνησια.
    ρε μη δινεις λεφτα σε χαζομαρες...καλια να τα φας σε βενζινες και καφαδες παρα σε εξατμιση για το σπριντερ
    for sale!

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Δες εδω εδω και εδω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SoulGR Προβολή μηνύματος
    ρε μη δινεις λεφτα σε χαζομαρες...καλια να τα φας σε βενζινες και καφαδες παρα σε εξατμιση για το σπριντερ
    ισχυει.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Νέο μέλος Το avatar του/της Antonis SP
    δεν καταλαβα τελικα αν αγορασες μηχανακι αλλα εγω θα σου πω την ιστορια μου..
    ειμαι 17 ετων και οδηγω 2 χρονια. ενα χρονο στα κλεφτα και ενα χρονο με διπλωμα και ασφαλεια ως νεος οδηγος. εχω ενα honda c50 72cc που το εχει η μανα μου απο οταν ηταν στην ηλικια μου. πριν λιγους μηνες με τρακαρε μια που ηρθε στο ρευμα μου για να προσπερασει φορτηγο και εφυγε κι ολας. ευτυχως δεν εσπασα τιποτα μονο λιγο πρηξιμο σε αριστερο χερι και ποδι...την βρηκαμε ομως την κυρια την επομενη μερα το πρωι και παρ'ολο που ειπε ψεματα οτι εγω την χτυπησα και εφυγα αποζημειωθηκα απο την ασφαλιστικη γιατι εμεινα εκει καλεσα αστυνομια και την φροντιδα ατυχηματος. ποτε μη λες οτι προσεχω και δεν θα τρακαρω γιατι πολυ απλα εμας με τα μηχανακια δεν μας προσεχουν οι αλλοι. παρε ενα glx ή c 50 72cc βαλε μια κεφαλη απο astrea, ενα 20αρι καρμπυλατερ πολυ καλα ρυθμισμενο, 14-37 γραναζωμα, εξατμιση ( μη βαλεις μαιμου θα απογοητευτεις και δεν θα μπορεις να την πουλησεις μετα) και θα εισαι αρχοντας. εγω ετσι το ειχα με εξατμιση motosport racing (διαιρουμενη) και μετρημενο με αυτοκινητο εβγαζα 95km. τωρα το εκανα 53 χιλιοστα και πουλαω την εξατμιση για να παρω protech.
    Συμπερασμα οδηγησε 1-2 χρονια ενα 72cc και μετα ανεβαινεις σιγα σιγα.
    παντα φιλικα!!!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonis SP Προβολή μηνύματος
    δεν καταλαβα τελικα αν αγορασες μηχανακι αλλα εγω θα σου πω την ιστορια μου..
    ειμαι 17 ετων και οδηγω 2 χρονια. ενα χρονο στα κλεφτα και ενα χρονο με διπλωμα και ασφαλεια ως νεος οδηγος. εχω ενα honda c50 72cc που το εχει η μανα μου απο οταν ηταν στην ηλικια μου. πριν λιγους μηνες με τρακαρε μια που ηρθε στο ρευμα μου για να προσπερασει φορτηγο και εφυγε κι ολας. ευτυχως δεν εσπασα τιποτα μονο λιγο πρηξιμο σε αριστερο χερι και ποδι...την βρηκαμε ομως την κυρια την επομενη μερα το πρωι και παρ'ολο που ειπε ψεματα οτι εγω την χτυπησα και εφυγα αποζημειωθηκα απο την ασφαλιστικη γιατι εμεινα εκει καλεσα αστυνομια και την φροντιδα ατυχηματος. ποτε μη λες οτι προσεχω και δεν θα τρακαρω γιατι πολυ απλα εμας με τα μηχανακια δεν μας προσεχουν οι αλλοι. παρε ενα glx ή c 50 72cc βαλε μια κεφαλη απο astrea, ενα 20αρι καρμπυλατερ πολυ καλα ρυθμισμενο, 14-37 γραναζωμα, εξατμιση ( μη βαλεις μαιμου θα απογοητευτεις και δεν θα μπορεις να την πουλησεις μετα) και θα εισαι αρχοντας. εγω ετσι το ειχα με εξατμιση motosport racing (διαιρουμενη) και μετρημενο με αυτοκινητο εβγαζα 95km. τωρα το εκανα 53 χιλιοστα και πουλαω την εξατμιση για να παρω protech.
    Συμπερασμα οδηγησε 1-2 χρονια ενα 72cc και μετα ανεβαινεις σιγα σιγα.
    παντα φιλικα!!!
    Ευχαριστω φιλε. Δηλαδη καλεσες αστυνομια κλπ με το πειραγμενο παπι και δεν σου ειπαν τιποτα? Και σε αποζημιωσε και η ασφαλεια?

Νέο μέλος Το avatar του/της Antonis SP
    Ευχαριστω φιλε. Δηλαδη καλεσες αστυνομια κλπ με το πειραγμενο παπι και δεν σου ειπαν τιποτα? Και σε αποζημιωσε και η ασφαλεια?
    απο κυλινδρο 50 σε 72 και μια αλλη κεφαλη και εξατμιση δεν ειναι τραγικο, ουτε ο αστυνομικος σου λεει κατι...τωρα που ειμαι στα 53 αν πεσω σε περιεργο αστυνομικο μπορει να μου κανει μανουρα.. η ασφαλιστικη το εβγαλε ολο το μηχανακι φωτο και απο πολυ κοντα αριθμο κινητηρα (καρτερ) και αριθμο πλαισιου...αυτο τους ενδιαφερει...εκει δεν εχω πειραξει κατι.
    τελικα πηρες μηχανακι?? και τι??

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Aγορά Aprilia Caponord
    από karas78 στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2006, 00:05
  2. Bελτιώσεις σε Honda GLX
    από Dexter007 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2005, 11:25
  3. Σκεψη Για Aγορα Cbr 600 F Mont. 2000