Παπί C50. Αγορά το 1986 (16 ετών, με υπογραφή γονέα), 142.000 δραχμούλες :a07:
Μου το έκλεψαν το 1992 στην Πάτρα![]()
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
στα 17 εχωντας τοση καγκουρια μεσα μου πηγα σε ενα μαγαζι με ανταλακτικα απο μηχανακια μην εχωντας μηχανακι και αγορασα κυλιδροπιστονα 53 μμ στοφαλομπιελα astrea και καρμπυρατερ 24 mm 8 μηνες μετα ο μεγαλος μ αδερφος μου εκανε δωρο ενα honda glx c50 6v ηδη πειραγμενο στα 72 cc μετα απο ενα μηνα παρεδωσε πνευμα και τα ανταλακτικα επιασαν τοπο.....παιδια θυμαμε ακομα την πρωτη μ βολτα πανω στο γερασμενο παπι με την ποδια και εμενα να καμαρωνω σαν γυφτικο σκερπανι και να εχω την αισθηση οτι οδηγω 1000 ss!!απιστευτα χρονια.....το πουλησα καποια χρονια μετα 450 ευρο για να παω διακοπες!
Στα 18 ειχα για αρχη ενα SUZUKI PE 175 με τα δυο πισω αμορτισερ μοντελο 79,το ειχα παρει καινουργιο με 78000 δραχμες!!!!!!!!!
Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.
αυτό ειναι μοντέλο του 79?? wow πολλή μπρωστά για την εποχή του εμφανισιακά
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...KI_PE175_X.JPG
CBR 400 89αρι
Το καλύτερο μηχανάκι που είχα.
Αν έβρισκαν κανά χιλιαρικο, του έβαζα βενζίνη και βούρκος στη γυρα....
![]()
Γκομενες και μηχανες , εχουν πικρες και χαρες........
yamaha chappy 50cc τριταχυτο στο νησι που σπουδαζα στα 68cc με ενα περιεργο κυλινδροπιστονο που ειχε μονό ελατηριο eurocylinder αν θυμαμαι καλα και στην πολη μου με περιμενε ενα suzuki shogun.
αυτο....
αγορα μετα απο 3 καλοκαιρια σε φαμπρικα(εργοστασιο-κονσερβοποιια)-βοηθος-εργατης σε κουμπινα(αλωνισα την μιση μακεδονια)
200 κατι χιλιαρικα
απο ναουσα,καποτε φουσκωσα το μπροστινο σε ενα πρατηριο και πηρα τις τσιμουχες στην μασχαλη,οταν ειχα δραχμουλες εβαζα καλο λαδακι στην μιξη,οταν δεν ειχα 2τ απο το πρατηριο του χωριου,οταν ενα καιρο ειχε αρπαξει ελατηριο,και κολλουσε συχνα ανοιγμα κεφαλης κυλινδρου-τριψιμο με λαδι και γυαλοχαρτο το ελατηριο πεταγοταν,κλεισιμο κεφαλης μανιβελα και δρομο(εγινε 2-3 φορες προτου τα ρημαξει ολα)λερωνε μλπουζακια με μαυρα ψιλα στιγματα απο λαδι για το τιποτα,οταν πηγαινα για γυναικες νυχτα επαιρνα μαζι μου και καμια δεκαρια λαμπες γιατι τις εκαιγε και γω δεν ηξερα,ειχαν φαει τα μουτρα τους με αυτο η μιση μου παρεα-και γω μαζι.και μετα απο ενα μεγαλο διαστημα που εκανε το σταν σε ενα κοτετσι ξαναηρθε στην κατοχη μου![]()
HONDA CM 250 T...και το πουλησα, για να παρω zundaap 50 υγροψηκτο , με δυσκοφρενο
το ιδιο που καβαλαω κ τωρα στα τριαντα φευγα μου...
κ σε λιγα χρονακια θα γινουμε κλασικουρες μοτο κ γω μαζι, ξερεις αραχνες σκονη σαπια δοντια
τρομαρμμμ:rotflmao:
Όποιος γυρίζει μυρίζει
κ όποιος κάθετε βρωμίζει
Το αγαπημένο μου πρώτο μοτόρι.
Μεταχειρισμένο, πρώην νοικιάρικο και σε άθλια κατάσταση. Ασε που για να το πάρω δούλευα 12ώρα σερβιτόρος όλο το καλοκαίρι.
Τι μπρίκι μου το έλεγαν, τι λαδοτήρι, τι λυχνάρι.
Να πω την αλήθεια.. Για όσο το καβαλούσα ειχα μία εσσανς Castrol. Και ακόμη μου την θυμίζει η μυρωδιά αν πάω σε κανα συνεργείο.
Αλλα είχα βγάλει και την πρώτη μου μεγαλύτερη απο εμένα γυναίκα με αυτό..
Αχ οι αναμνήσεις
Ειχα βάλει και μια γυμνόστηθη κοκκινομάλλα με φωτιές στο κουτελό του.. γμτ δεν εχω φωτό.
παντα με κρανος , ενα suzuki fm 50 πριν τα 18 , μετα ενα benelli st sport 50 , & το κρανος το εβαλα με το που επιασε ο κ@λος μου σελα & στα 18 & κατι μηνες απεκτισα ενα υπεροχο καμποσων χιλιαδων - δεν θυμαμαι πλεον - κυβικων & εκαντονταδων ιππων .............. leopard 1 gr ............, απο παμα εγινα οδμα σε ενα βραδυ , αλλα καθολα νομιμος με ωρες στον στοιβο μηχανοδηγησης , πηρα & διπλωμα & γραμμενο paybook , επισης & στο leopard η κασκα δεν βγηκε ουτε οταν το πηγαιναμε για πλυσιμο , οπως ειπε & ενας συμφορουμιτης πιο πανω δεν εχει σημασια τι ειχαμε αλλα πως το ειχαμε
![]()
Τελευταία τροποποίηση από KAWAMANRIDER; 06/06/2013 στις 21:40.
αυτο δεν ειναι το gr αλλα τεσπα
& για να μην ξεφευγουμε απο τις μοτο , το παν ειναι να απολαμβανεις αυτο που εχεις χωρις αγχος , η μηχανη ειναι διασκεδαση & παιχνιδι , οταν εισαι νομιμος & εξοπλισμενος σωστα ειτε 18 ειτε 58 μπορεις καθημερινα να απολαμβανεις το μοτορι σου χωρις το αγχος δεν εχω διπλωμα , δεν εχω ασφαλεια , αν με πιασουν κτλ
Τι μου θυμησες ρε φιλε......το ιδιο καλοκαιρι, αγορασα το πρωτο μου μηχανακι μου. ΜΟΤΟ GUZZI 50 cross .Ιδιο με το δικο σου απλος αλλαζαν το αυτοκολιτο στο τεποζιτο.Θα βαλω φωτο με το δικο μου αργοτερα. Να εισαι καλα.