Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 38

Θέμα: ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!!!

είπα μήπως....αλλά δεν... Το avatar του/της Pokermon

ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!!!

ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΙΣ ΟΛΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΘΙΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ, ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝΕ ΑΨΟΓΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ!!!!
    @ Pokerland

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Δεν τσεκάρεις για καμιά καταθλιψούλα …κάνει θραύση στην εποχή μας …

elpizw na mhn kaneis kamia trela

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	00010401.jpg 
Προβολές:	409 
Μέγεθος:	18,7 KB 
ID:	29649

Re: ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
    ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΙΣ ΟΛΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΘΙΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ, ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝΕ ΑΨΟΓΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ!!!!
    Σκέψου να έχεις και λόγο...

Τότε είναι που οι "γιορτές" είναι αβάσταχτες...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

και εγώ κάτι για το γήρας έλεγα αλλά σίγουρα είναι σκέψεις που έρχονται και παρέρχονται . Απλά σκέψου πιο αισιόδοξα και πιο πολύ ασχολήσου με στόχους .

'Ελα κουμπάρε να σου λύσω εγώ τις απορίες σαν ομοιοπαθούσα...

Ειναι απλό.... εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι την χρονιά που πέρασε κάθε φορά.... τις άσχημες στιγμές που με έκαναν πολλές φορές να χαρακτηρίσω την κάθε χρονιά "άσχημη" και εύχομαι να μην ξανάρθουν.... τις καλές στιγμές που δεν ξέρω αν θα μου έρθουν τον επόμενο χρόνο.....

Είναι και το σήμα το αυτοκινήτου..... τι το ήθελα το 1600 μου λές;

Είναι που δεν ξέρεις τι να βάλεις την πρωτοχρονιά... είναι που παίρνουμε διπλό μισθό αλλα εξαφανίζονται με διπλή ταχύτητα....

Άσε που είναι και το double dot στα μπουζούκια... παλιοκατάσταση... είναι να μην σε πιάνει μελαγχολία δηλαδή;;;

Πέρα απο την πλάκα... τα χρόνια περνάνε ... και εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι κάθε τέλος του χρόνου.... ήταν μια χρονιά έτσι όπως ήθελα να την ζήσω ή την ανάλωσα στην απλή καθημερινότητα χωρίς ουσία;;; Θα μου δωθεί άλλη ευκαιρία να επανορθώσω....;

......
    H koumparoula tou proedrou PBC...

είπα μήπως....αλλά δεν... Το avatar του/της Pokermon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anarane
    'Ελα κουμπάρε να σου λύσω εγώ τις απορίες σαν ομοιοπαθούσα...

Ειναι απλό.... εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι την χρονιά που πέρασε κάθε φορά.... τις άσχημες στιγμές που με έκαναν πολλές φορές να χαρακτηρίσω την κάθε χρονιά "άσχημη" και εύχομαι να μην ξανάρθουν.... τις καλές στιγμές που δεν ξέρω αν θα μου έρθουν τον επόμενο χρόνο.....

Είναι και το σήμα το αυτοκινήτου..... τι το ήθελα το 1600 μου λές; ( 1800 EINAI TO DIKO MOY MARH )

Είναι που δεν ξέρεις τι να βάλεις την πρωτοχρονιά... είναι που παίρνουμε διπλό μισθό αλλα εξαφανίζονται με διπλή ταχύτητα.... ( DEN PERNO TETOIO EGO )

Άσε που είναι και το double dot στα μπουζούκια... παλιοκατάσταση... είναι να μην σε πιάνει μελαγχολία δηλαδή;;; ( O NOTIS POTE DEN EXEI DOUBLE DOT )

Πέρα απο την πλάκα... τα χρόνια περνάνε ... και εγώ τουλάχιστον σκέφτομαι κάθε τέλος του χρόνου.... ήταν μια χρονιά έτσι όπως ήθελα να την ζήσω ή την ανάλωσα στην απλή καθημερινότητα χωρίς ουσία;;; Θα μου δωθεί άλλη ευκαιρία να επανορθώσω....;
    ( )

......
    @ Pokerland

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anarane

ήταν μια χρονιά έτσι όπως ήθελα να την ζήσω ή την ανάλωσα στην απλή καθημερινότητα χωρίς ουσία;;; Θα μου δωθεί άλλη ευκαιρία να επανορθώσω....;

...... [/B]
    Αυτη ειναι τεραστια κουβεντα.Ισως το σημαντικοτερο ερωτημα που πρεπει να μας απασχολει,ακομη και καθε μερα...
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Παιδιά κάθε χρονία φέρνω τις καλές και κακές αναμνησεις ,
    τους επιτυχημένους και μη στόχους,
    τα καινούρια άτομα και αυτα που φύγαν απο κοντά μου....

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ γιατι καταλαβαίνω ότι ζω και προσπαθώ να μην ρουτινιάζω και να κάνω διαφορετικά πράγματα!!!

Πάντως ιδέα,

Να κάνουμε μια εκδρομή σαν μοτο, είσαστε για τότε?

...... [/B][/QUOTE]
    Η μεγαλυτερη κουβεντα ειναι αυτη,μην μελαγχολειτε καντε ενα απολογισμο σαν λογιστες του ευτου σας και προσπαθειστε για το καλυτερο
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    lΛοιπόν φίλε μου ανήκουμε στην ίδια κατηγορία!Πάντα με έπιανε κι εμένα αυτή η μελαγχολία(ή καταθλιψούλα αν θές!!!)
    Απ' όσο το' χω ψάξει με τον εαυτό μου,μού τη σπάει που οι άνθρωποι ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να γλεντήσουν αυτές ακριβώς τις μέρες,να ανταλλάξουν δώρα,να ευχηθούν συνηθισμένα πράγματα που σπάνια τα αισθάνονται,να φάνε και να πιούνε τον άμπακο και τόσα άλλα ίσα-ίσα να ξορκίσουν τη μοναξιά τους.
    Εύχομαι να μην στενοχώρησα κανέναν και βούρρρρ για τον ψυχολόγο μου!!!:a24:
    ps
    Το χιούμορ τού 620...ΑΨΟΓΟ

me ton kindino na vgw ektos thematos...

tixainei kapies fores kai apostasiopoioumatse apo ta pragmata pou simvenoun giro mas...
    twte vlepoume poso pseftiki kai mixaniki einai i simberifora twn allwn...

idika stis giortes oi ipoxrewtikes koinonikes ipoxrewseis einai para polles kai stis perisoteres apo autes anagazomaste na foresoume ena pseftiko prosopio wste na ginoume arestoi stous sigeneis kai tous gnostous...

to geniko plaisio to jerete..
    sfigmena xamogela, amixania, nevrikotita ateleiotes sizitiseis peri anemwn kai idatwn... varemara kai ipokrisia...
    anagazomaste na kanoume parea me atoma pou den poli goustaroume... oxi oti einai adipathitikoi apla den mas lene kati...

katalavenoume iposinidita oti ola auta einai ena psema... oti kai oi alloi ipokrinonde kai kai prospiounde oti diaskedazoun...

tautoxrona mesa se oli autin tin katastrofi erxete kai o analogismos twn perasmenwn... kai akrivos epidei den diasedazoume kai ipokrinomaste den boroume para na skeutomaste ta arnitika pou perasan...

me liga logia oli auti i ejanagasmeni eutixia kai euthimia fernei ola ta krimena provlimata stin epifaneia...

alla gia stathite miso lepto...
    einai logiko na vriskete kapoios stin treli xara enw den iparxei logos?

min benete se kaloupia... to thema den einai posa dora tha kataferete na agorasete kai poso ejipna kai psagmena tha einai auta...

asxolithite ligo parapanw me ton eauto sas kai me tous pragmatikous kodinous sas anthrwpous twra pou tha exete ligo parapanw xrono...

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

Και όχι μόνο εσένα. Είναι όντως ανεξήγητο (φιού!!! και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που μελαγχολώ)... Γενικά με πιάνει ένα κατιτίς στις γιορτές

Το μόνο καλό είναι ότι θα φάμε δίπλες και θα πάρουμε φράγκα!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    τα χριστούγεννα θα ειναι μια ευχάριστη περίοδος που θα μπορώ να είμαι με τους ανθρώπους που αγαπάω .
    Οχι δουλειά ουτε άλλα πράγματα ...

μόνο ευχάριστες στιγμές και ησυχία...
    και η ζωή συνεχίζεται...

Παγανιστικόν μέλος Το avatar του/της Κανένας

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ!!!!
    Γιατί το υποσεινηδητο σου ξέρει πολύ καλά, ότι όλο αυτό το
    << concept>> είναι μια μεγάλη απάτη (και δεν μιλάω μόνο για την θρησκευτική πλευρά)
    Οι μόνοι που είναι ευτυχισμένοι σε τέτοιες γιορτές, είναι αυτοί που τα κονομανε
    Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δώρο Χριστουγέννων! ΥΠΕΡ Επείγον!!!
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2006, 15:30
  2. Γαμώτ..... τα δώρα Χριστουγέννων.....
    από adam_tsouk στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2005, 14:32
  3. H Σημασια Των Χριστουγεννων
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2004, 10:28
  4. Δωρο Χριστουγεννων
    από SpyrosTDM στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 13:55

Κανόνες δημοσιεύσεων