Έχεις δίκιο,δεν πρόσεξα ότι θέλει ABS.
Ορίστε bandit με ABS και πολλά έξτρα:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3418872/.
ο ιδιος που πουλησε γυρω στα 6 -απ τα πρωτα shiver -μου πε οτι γυρισαν ολα με προβληματα στα ηλεκτρικα,δε ξερω αν σε μεταγενεστερα μοντελα το διορθωσαν...ου μπλεξεις...![]()
Για κάποιον φίλο που ρώτησε για τη θέση οδήγησης του shiver, ναι τα πρώτα χρόνια (δεν θυμάμαι πόσα) έβγαινε με ψηλά τη σέλα, είχε πραγματικά περίεργη αίσθηση όταν ανέβαινες πάνω του μετά από άλλο street...σχεδόν σαν να καβαλάς on off!
Εκτός από τους μύθους θα δου έλεγα να διαβάσεις στο aprliabikers.gr
Από την μικρή βόλτα που το εχω κάνει να σου πώ έχει πολύ καλύτερο στήσιμο από το bandit , γιά καταναλωση το bandit τρώει αρκετά σε σχέση με το shiver
Αισθητικα είναι θέμα γούστου εμένα μου άρεσε αλλά είναι πέρα του συνηθησμενου άρα αν σου αρέσει είναι ;-)
γιά αξιοπιστία διάβασε και δες ( αυτό που είπα γιά αστικούς μύθους )
Τελευταία τροποποίηση από imitrelos; 07/06/2013 στις 03:41.
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Στο Shiver, 12Κ χλμ [πολλα δεν τα λες και το ειχα μονο 6 μηνες], δεν ειχε κανει κιχ, μου αρεσε, για 750 λιγο ψοφιο.
Το Bandit που εχω τωρα, για καποιο περιεργο λογο το εχω ερωτευθει.
Δε σπαει, δε χαλαει. Ειναι βαρυ, ειναι ξεπερασμενο σχεδιαστικα [αλλα πολυ!]. Μα με εχει παει παντου, δεν εχει ζητησει τιποτα.
Και τα δυο μεταπωλητικα ειναι εφιαλτης.
Οποιο σου αρεσει. Πιστευω αυτο πρεπεινα ειναι το μετρο.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Θα συμφωνησω με τα παραπανω και θα προσθεσω.
Το bandit (το οποιο και εχω) εχει το πλεονεκτημα του φεριγκ, απαραιτητο σε οσουν δεν αρεσκονται στην καταπωση ιπταμενων αντικειμενων.
Θεωρω ομως οτι ειναι αρκετα βαρυ για πρωταρη (αν ετσι νοιωθει το παλικαρι).
Το κυριοτερο ομως ειναι "τι του αρεσει να βλεπει" πριν το καβαλησει.Αν σου αρεσει κατι αν πας και μια φορα παραπανω στο συνεργειο δεν σε χαλαει.
Τότε παίρνεις αμάξι, τι το θέλεις το μηχανάκι αν έχεις μπροστά σου παρμπρίζ...![]()