Ααα χα. Δηλαδή για σένα υπάρχει ένας μόνο....Ο Ιωνάς;
Ωραία, όποτε μπορέσεις βγάλε τη φωτό και θα σου πω οδηγίες να την ανεβάσεις!
Ε, πρόσεχε εκεί που θα πας στον "γνωστό" μη γίνουν 50 τα 20-30 ευρώ για την τοποθέτηση του 12βολτου κιτ, είναι κι η κυρά δίπλα και καραδοκεί με την παντόφλα!
Eπίσης, προς θεού, μη τον αφήσεις να ακουμπήσει ΤΙΠΟΤΑ άλλο χωρίς να του το έχεις ζητήσει, αυτός βάζει χέρι όπου του καπνίσει και δε ρωτάει!
...το νου σου!!
Παναγιώτη, TS θα πας στον μάστορα; Από την μάνα της έχει 6 volt;
Ε, πρόσεχε εκεί που θα πας στον "γνωστό" μη γίνουν 50 τα 20-30 ευρώ για την τοποθέτηση του 12βολτου κιτ, είναι κι η κυρά δίπλα και καραδοκεί με την παντόφλα!
Αυτή η γριά είναι μεγάλη σπασαρχίδω!
Oι γνώμες διίστανται και για τους δύο μαστόρους: Ιωνάς και Ρογδάκης. Αυτοί έμειναν.
'Εμεινε και ο Φιλιππας για πιο βορεια αν και τωρα μονο αν του ζητησει ασχοληται δεν εχει μαγαζι...
![]()
Το θέμα είναι να τα φτιάχνουμε μόνοι μας τα ΜΖάκια και να μη τρέχουμε σε τρίτους... με λίγη υπομονή και μεράκι, όλα γίνονται! Να, π.χ. αυτό που θέλει να κάνει ο φίλος patousas, με το 12v κιτ για το TS, νομίζω ότι ένας καλός ηλεκτρολόγος εμπιστοσύνης το κάνει έτσι κι αλλιώς... αν δεν κάνω λάθος, αυτά τα πουλάνε μαζί με τα διαγράμματα!
...το νου σου!!
Σωστά. Να ανταλλάσουμε πληροφορίες και να τα φτιάχνουμε μόνοι μας όσο μπορούμε. Και να μην χανόμαστε από τα θέματα της ΜΖ εδώ.
Ωραίο αυτό το ΤS 150!:
Eρώτηση: Το ντεπόζιτο και τα πλαϊνά καπάκια του ΕΤΖ 251, μπαίνουν στο SAXON απροβλημάτιστα η θέλει πατέντα;
Ντεπόζιτο και πλαϊνό καπάκι μπαταρίας εύκολα δοκιμάζονται. Το πλαϊνό καπάκι του αέρα είναι μπλέξιμο. Ποιος ξέρει να πει;
Aν πατάει το δεξί καπάκι, τότε θα πατάει και το αριστερό! Αν και δεν το έχω κάνει, είμαι σίγουρος ότι ταιριάζουν, αφού μιλάμε για ακριβώς το ίδιο πλαίσιο! Αν βγάλεις το καπάκι της μπαταρίας και τη μπαταρία, από πίσω είναι οι βίδες που περνάνε μέσα από τον κορμό του πλαισίου, αν θυμάμαι καλά, και βγάζοντάς τις θα πάρεις στο χέρι και το αερόφιλτρο και μετά το αριστερό καπάκι/φιλτροκούτι! Δεν είναι και τίποτα φοβερό! Δες εδώ!
![]()
...το νου σου!!