Μεταξύ σαμαριών και πλαστικών για να μην τρίβονται τα σαμάρια πάνω στο χρώμα. Για το ντεπόζιτο δεν ξέρω, αλλά παίζει να σου κάνει ζημιά αφού οι μαγνήτες δεν θα κολλάνε στο μέταλλο και στα αρκετά χλμ μπορεί και να σου κουνήσει μαντήλι.
Δεν ξέρω τι τιμή έχει το παραπάνω, αλλά μοιάζει πολύ -και νομίζω οτι είναι ίδιο- με το αντιολισθητικό χαλιών που πουλάει το ΙΚΕΑ (απλά είναι μπεζ)
Ενα 10ρικο ειναι το κόστος. (τοσο το ειχα πάρει απο αγγλια)
Αν ειναι ισχυρός ο μαγνητης που έχει το τανκ μπανκ μπορεί να πίανει απο πάνω (επιανε πανω απο καλυμα μπαγκστερ μαγνητικό του Lidl)
Οταν το παρέλαβα και το άνοιγα το βλέπει η μάνα μου και λεει τι περιεργο χαλάκι ειναι αυτό. Τι χαλί ρε μάνα λεω ειναι κουβέρτα ειδική για να μη τρίβονται τα σαμάρια πάνω στη μηχανή. Το αγόρασα απο αγγλία.
Πάει μια στο μπαλκόνι και μου φέρνει ενα ΙΔΙΟ ακριβώς τετράγωνο χαλάκι (λιγάκι μικρότερο σε διαστάσεις) που είχε πάρει απο τη λαϊκή![]()
![]()
με 3 ευρώ
![]()
![]()
![]()
παίδες αυτά τα βάζουμε στα καράβια για τον καφέ και το φαγητό για να μην τα κυνηγάμε όταν έχει ΜΠΟΤΖΙ!!!!!!
el Capitan
συνεπως παω σε μαγαζι με κουζινικα η' ειδη ναυτιλιας για να το βρω...![]()
καλά το μαγνητικό το tankbag δεν είναι ήδη φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κάνει ζημιά στο ντεπόζιτο; αυτό τι θα προσφέρει;