Σελίδα 26 από 60 ΠρώτοΠρώτο ... 16212223242526272829303136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 887

Θέμα: MZ Riders Greece!!!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STO DIAOLO Προβολή μηνύματος
    Σε ποιον μάστορα θα πας για το κιτ;
    Στόν γνωστό.Τον πήρα τηλ και μου είπε αφου θα του πάω εγω το κιτ θέλει 20 με 30 ευρώ εργασία.

Ααα χα. Δηλαδή για σένα υπάρχει ένας μόνο....Ο Ιωνάς;

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από patousas Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα από Πάτρα.Στην πρώτη ευκαιρία που θα έχω θα πάω στον φίλο να τραβήξω μια φωτο και μετα θα μου πήτε τον τρόπο να την ανεβάσω.
    Ωραία, όποτε μπορέσεις βγάλε τη φωτό και θα σου πω οδηγίες να την ανεβάσεις!

Ε, πρόσεχε εκεί που θα πας στον "γνωστό" μη γίνουν 50 τα 20-30 ευρώ για την τοποθέτηση του 12βολτου κιτ, είναι κι η κυρά δίπλα και καραδοκεί με την παντόφλα!
    Eπίσης, προς θεού, μη τον αφήσεις να ακουμπήσει ΤΙΠΟΤΑ άλλο χωρίς να του το έχεις ζητήσει, αυτός βάζει χέρι όπου του καπνίσει και δε ρωτάει!
    ...το νου σου!!

Παναγιώτη, TS θα πας στον μάστορα; Από την μάνα της έχει 6 volt;

Ε, πρόσεχε εκεί που θα πας στον "γνωστό" μη γίνουν 50 τα 20-30 ευρώ για την τοποθέτηση του 12βολτου κιτ, είναι κι η κυρά δίπλα και καραδοκεί με την παντόφλα!

Αυτή η γριά είναι μεγάλη σπασαρχίδω!

Νέο μέλος
    Παναγιώτη, TS θα πας στον μάστορα; Από την μάνα της έχει 6 volt;
    Φίλε ναι απο τη μαμα της εχει πλατινες και 6 βολτ

Oι γνώμες διίστανται και για τους δύο μαστόρους: Ιωνάς και Ρογδάκης. Αυτοί έμειναν.

Μέλος Το avatar του/της spandonidoskilo
    'Εμεινε και ο Φιλιππας για πιο βορεια αν και τωρα μονο αν του ζητησει ασχοληται δεν εχει μαγαζι...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spandonidoskilo Προβολή μηνύματος
    'Εμεινε και ο Φιλιππας για πιο βορεια αν και τωρα μονο αν του ζητησει ασχοληται δεν εχει μαγαζι...
    Το θέμα είναι να τα φτιάχνουμε μόνοι μας τα ΜΖάκια και να μη τρέχουμε σε τρίτους... με λίγη υπομονή και μεράκι, όλα γίνονται! Να, π.χ. αυτό που θέλει να κάνει ο φίλος patousas, με το 12v κιτ για το TS, νομίζω ότι ένας καλός ηλεκτρολόγος εμπιστοσύνης το κάνει έτσι κι αλλιώς... αν δεν κάνω λάθος, αυτά τα πουλάνε μαζί με τα διαγράμματα!
    ...το νου σου!!

Μέλος Το avatar του/της spandonidoskilo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kokkiklhs Προβολή μηνύματος
    Το θέμα είναι να τα φτιάχνουμε μόνοι μας τα ΜΖάκια και να μη τρέχουμε σε τρίτους... με λίγη υπομονή και μεράκι, όλα γίνονται! Να, π.χ. αυτό που θέλει να κάνει ο φίλος patousas, με το 12v κιτ για το TS, νομίζω ότι ένας καλός ηλεκτρολόγος εμπιστοσύνης το κάνει έτσι κι αλλιώς... αν δεν κάνω λάθος, αυτά τα πουλάνε μαζί με τα διαγράμματα!
    σε βρισκω σωστοτατο!

Σωστά. Να ανταλλάσουμε πληροφορίες και να τα φτιάχνουμε μόνοι μας όσο μπορούμε. Και να μην χανόμαστε από τα θέματα της ΜΖ εδώ.
    Ωραίο αυτό το ΤS 150!:
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 181597_195040003847033_1243205_n.jpg‎  

Eρώτηση: Το ντεπόζιτο και τα πλαϊνά καπάκια του ΕΤΖ 251, μπαίνουν στο SAXON απροβλημάτιστα η θέλει πατέντα;

Eρώτηση: Το ντεπόζιτο και τα πλαϊνά καπάκια του ΕΤΖ 251, μπαίνουν στο SAXON απροβλημάτιστα η θέλει πατέντα;
    Απ'όσο ξέρω, το πλαίσιο είναι ακριβώς το ίδιο, άρα δε βλέπω το λόγο να μη μπαίνουν έτσι όπως είναι... μια δοκιμή θα σε πείσει!!
    ...το νου σου!!

Ντεπόζιτο και πλαϊνό καπάκι μπαταρίας εύκολα δοκιμάζονται. Το πλαϊνό καπάκι του αέρα είναι μπλέξιμο. Ποιος ξέρει να πει;

Ντεπόζιτο και πλαϊνό καπάκι μπαταρίας εύκολα δοκιμάζονται. Το πλαϊνό καπάκι του αέρα είναι μπλέξιμο. Ποιος ξέρει να πει;
    Aν πατάει το δεξί καπάκι, τότε θα πατάει και το αριστερό! Αν και δεν το έχω κάνει, είμαι σίγουρος ότι ταιριάζουν, αφού μιλάμε για ακριβώς το ίδιο πλαίσιο! Αν βγάλεις το καπάκι της μπαταρίας και τη μπαταρία, από πίσω είναι οι βίδες που περνάνε μέσα από τον κορμό του πλαισίου, αν θυμάμαι καλά, και βγάζοντάς τις θα πάρεις στο χέρι και το αερόφιλτρο και μετά το αριστερό καπάκι/φιλτροκούτι! Δεν είναι και τίποτα φοβερό! Δες εδώ!
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	t218.gif 
Προβολές:	76 
Μέγεθος:	6,9 KB 
ID:	292243
    ...το νου σου!!

Παρόμοια θέματα

1. Rider Sainct killed in Egypt crash
    από Julius στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 12:18
  2. Please help... όχι και ghost rider!!!
    από viki στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2004, 15:02
  3. Shadow Rider - This is not what you expect!... RapidShade
    από RapidShade στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2004, 13:17
  4. ΩΧ,ωΧ.....ο X-rider....
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2004, 10:46
  5. Searching For A Russian Speaking Rider