Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 52

Θέμα: 32η Πανελλήνια συγ/ση μοτ/των

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    12) Αστυνομια θα περιπολει για τυχον παραβασεις του κοκ.
    13) Οι στροφες του κινητηρα δεν θα πρεπει να ξεπερνουν τις 3000 για να μην ταραζοντε οι πεθερες των μοτοσυκλετιστων που θα μετεχουν στην εκδηλωση.
    14) Η ενταση του ηχου κλησης στο κινητο σας δεν θα πρεπει να ξεπερναει τα 35db.
    15) Για λογους ασφαλειας οι μετακινησεις με το μοτοσακο σας απαγορευοντε απο την δυση μεχρι την ανατολη του ηλιου.
    16) Οσοι επιθυμουν να συμμετεχουν στην συγκεντρωση θα πρεπει να εχουν σχετικη βεβαιωση απο τον κηδεμονα, οτι τους το επιτρεπει.

τιπ: Τυχον παραβατες θα τιμωρουνται παραδειγματικα και θα τους επιβαλλονται τσουχτερα προστιμα, με τα εσοδα των οποιων θα αγοραζοντε μπυρες οι οποιες θα καταναλωνονται ενωπιον του παραβατη ενω του ιδιου θα του εχει αφαιρεθει το δικαιωμα ποσης.

Μονο οι πιο σκληροι θα επιβιωσουν!

εδιτ:
    ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΜΠΤΗ 20/6 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/6 : :a16:
    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/6 : :a16:

Τελευταία τροποποίηση από Bradipous; 06/06/2013 στις 01:08.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Τωρα που θυμηθηκανε να βαλουν κανονες...εχει πεσει τοσο η ποιοτητα του κοσμου που δεν αξιζει μια η ολη φαση..
    Τελευταια φορα που πηγα ηταν το 2007....πραγματικα απογοητευτηκα...
    Ηταν σαν να ειχανε μαζευτει ολοι η πρωην παπακιδες αλλα με street μηχανακια...και να μην αναφερω τι κανανε..
    Να πω την αληθεια απο πραγματικους μοτοσυκλετιστες να ειδα....5-10....
    Σε οποιον δεν αρεσει αυτο που γραφω, δεν χρειαζεται να απαντησετε. Παλι την ιδια γνωμη θα εχω...
    Παλιοτερα δεν βλεπαμε την ωρα να ερθει η Πανελληνια...τωρα και που γραφω εδω πολυ ειναι...
    Οσοι εχουμε δει παλιοτερες πανελληνιες δεν θα ξαναπαμε...οσοι πηγατε τελευταια θα γουσταρετε...γιατι ετσι την μαθατε...

Και δεν τη θεωρω επιτυχια με 2500 συμμετοχες....2000-2500 ειναι δηλαδη οι μοτοσυκλετες στη Ελλαδα?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Φιλε μου πηγα αρκετα παλια ,εφυγα νυχτα και υποσχεθηκα οτι πολυ δυσκολα θα ξαναπηγαινα.Φυσικα και το λεω ειρωνικα....
    σορυ λησταρχε.
    δεν το πιασα αρχικα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stergios69 Προβολή μηνύματος
    Λες να ζει ακόμα;
    Θα έχει μπόλικα παπούτσια να ροκανίσει...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pardalotzatziki Προβολή μηνύματος
    Τωρα που θυμηθηκανε να βαλουν κανονες...εχει πεσει τοσο η ποιοτητα του κοσμου που δεν αξιζει μια η ολη φαση..
    Τελευταια φορα που πηγα ηταν το 2007....πραγματικα απογοητευτηκα...
    Ηταν σαν να ειχανε μαζευτει ολοι η πρωην παπακιδες αλλα με street μηχανακια...και να μην αναφερω τι κανανε..
    Να πω την αληθεια απο πραγματικους μοτοσυκλετιστες να ειδα....5-10....
    Σε οποιον δεν αρεσει αυτο που γραφω, δεν χρειαζεται να απαντησετε. Παλι την ιδια γνωμη θα εχω...
    Παλιοτερα δεν βλεπαμε την ωρα να ερθει η Πανελληνια...τωρα και που γραφω εδω πολυ ειναι...
    Οσοι εχουμε δει παλιοτερες πανελληνιες δεν θα ξαναπαμε...οσοι πηγατε τελευταια θα γουσταρετε...γιατι ετσι την μαθατε...

Και δεν τη θεωρω επιτυχια με 2500 συμμετοχες....2000-2500 ειναι δηλαδη οι μοτοσυκλετες στη Ελλαδα?
    Συμφωνώ απόλυτα ο καιρός των ρομαντικων συναντήσεων πέρασε !!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΧΟΥΦΤΑΛ Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ απόλυτα ο καιρός των ρομαντικων συναντήσεων πέρασε !!!!!!
    Θα διαφωνήσω αγαπητέ.Υπάρχουν συναντήσεις αλλά μην περιμένεις αφίσες-θρεντ κ.λ.π γιατί τότε παύει να είναι ρομαντική συνάντηση και γίνεται του Κουτρούλη ο Γάμος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Θα διαφωνήσω αγαπητέ.Υπάρχουν συναντήσεις αλλά μην περιμένεις αφίσες-θρεντ κ.λ.π γιατί τότε παύει να είναι ρομαντική συνάντηση και γίνεται του Κουτρούλη ο Γάμος
    Ναι, εχουν αλλαξει τα πραγματα. Εδω μιλαμε για την ΠΣΜ, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι χαθηκε ο ρομαντισμος. Πηγε αλλου...
    Δεν πανε καποιοι εκει αλλα καπου πανε, δεν εξαφανιστηκανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Εγώ μιλάω για την Πανελλήνια. Σίγουρα δεν πέρασε ο ρομαντισμος σε άλλες συναντήσεις η βόλτες με τις μηχανές αλλα όσο αφορά την Πανελλήνια επέτρεψε μου να (επειδή έχω πικρα εμπειρία ) διαφωνισω.

Εγω θα ειμαι ταξιδακι απο Κρητη σε Αλεξανδρουπολη και οδηγωντας οσο κοντα μπορω στη συνοριακη γραμμη, θα καταληξω στην Πανελληνια... Ελπιζω να ειναι καλα φετος, το μερος ειναι ωραιο, θα κανω βολτες στο νομο που ειναι υπεροχος και ελπιζω τα γκρουππακια που θα παιζουν στη σκηνη να ειναι καλα για να κατεβαινει και η μπυρα!!!!

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shaolin Monk Προβολή μηνύματος
    Εγω θα ειμαι ταξιδακι απο Κρητη σε Αλεξανδρουπολη και οδηγωντας οσο κοντα μπορω στη συνοριακη γραμμη, θα καταληξω στην Πανελληνια... Ελπιζω να ειναι καλα φετος, το μερος ειναι ωραιο, θα κανω βολτες στο νομο που ειναι υπεροχος και ελπιζω τα γκρουππακια που θα παιζουν στη σκηνη να ειναι καλα για να κατεβαινει και η μπυρα!!!!
    θα εχει και γυρο του θανατου....
    http://www.motorsite.gr/article_det....PANELLHNIA2013

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shaolin Monk Προβολή μηνύματος
    χαρά στο κουράγιο σου...μετά το ταξιδάκι σου (που ακούγεται φανταστικό) να πας στο λάκο με τα φίδια...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Ξεκιναω σημερα για πανελληνια.
    Αν παει κανεις απο εδω μεσα στειλτε πμ να τα πουμε.

Banned
    μπραβο και εις ανωτερα

μυρίζει καγκουρίνη (που γράφει και ένα σχόλιο στο youtube)

ωραία πράγματα!!!

Banned
    ωραια πραγματα
    ναι που εφτασαν να μπουν μεχρι και στα paddock οπου γινοταν το παγκοσμιο
    ναι που οταν ξεφυγαν τα πραγματα και πηγε εκει η αστυνομια εριξαν μια μοτοσυκλετα της ΔΙ.ΑΣ στην λιμνη
    ναι γιατι εκαναν τσαμπουκαδες στηριζομενοι σε αυτα που ηπιαν και καπισαν και στην δυναμη του οχλου
    ναι γιατι οταν πηγαν αστυνομικες ενισχυσεις και εγραφαν τους παντες και τα παντα μεχρι και για καρτα καυσαεριων,οπυ φυγει φυγει-και δυστηχως την πληρωσαν και τα χλωρα
    ναι γιατι η<οργανωση>δεν νοιαστηκε για τις μα@@κιες που γινονταν στην πολη και αλλου,τους εφτανε(μαλλον)η μπαζα που εκαναν
    ναι γιατι αν θα παρουν τον πουλο του χρονου για αγωνα του παγκοσμιου θα φταινε αυτοι
    ναι γιατι κανενας δεν κανει burn out στην αυλη του σπιτιου του,αλλα στις ξενες δεν μαμιεται
    κατα τ αλλα ολα καλα τετοια ωραια καθε μερα να χουμε....

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πλυντήριο μοτ/των - ΚΙΝΔΥΝΟΣ
    από rio στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2011, 09:59
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2008, 20:40
  3. Καποιος καλος γνωστης των διχρονων scooter?
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2003, 16:21
  4. Χειμερινη Πανελληνια 03"!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 22:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας