Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 28

Θέμα: Πρόβλημα με fc-moto

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostakisK

Πρόβλημα με fc-moto

Καλησπέρα.

Παρέλαβα σήμερα ενα μπουφάν που παρήγγειλα από το εν λόγω site.

Το πλήρωσα με αντικαταβολή και έως εδώ δεν είχα κανένα πρόβλημα (συνεπείς στην ημερομηνία παράδοσης)

Το πρόβλημα είναι το εξής : Λόγω του οτι το μπουφαν δεν υπάρχει στην Ελλάδα και δεν το δοκίμασα , παρήγγειλα με βάση το Size chart του site.

Το μπουφάν είναι πολύ μεγάλο.Για να το γυρίσω πίσω , με υποχρεώνουν να το βάλω στην ίδια συσκευασία, που είναι ένα τεράστιο κουτί που μέσα του χωράει οχι μόνο το μπουφάν , αλλά η μισή ντουλάπα μου !!

Τα έξοδα εννοείται οτι είναι δικά μου. Οι τιμές που μου ζητάνε οι courier για την αποστολή στη Γερμανία είναι από 90 Ευρώ και πάνω (ανάλογα την εταιρια) .

Τα μεταφορικά από Γερμανία για Ελλάδα ηταν μόνο 7 Ευρω και κάτι.

Εστειλα e-mail στο site εκφράζοντας τα παράπονά μου για τον λάθος πίνακα μεγεθών . Ζητώ να μην πληρωσω αυτο το ποσό για την επιστροφή γιατί το λάθος είναι δικό τουςΠεριμένω την απάντησή τους η οποια μαλλον θα αργήσει λόγω Σαββατοκύριακου.

Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία ?? Πώς μπορώ να το χειριστώ ??

Ευχαριστώ - Κώστας
    Καλύτερα μια μέρα λύκος , παρά μιά ζωή πρόβατο.

λενε οτι αργουν να απαντησουν συνηθως απο το εν λογω σιτε,τωρα οι Βαστα'ι'νερ (γερμαναραδες) ειναι ψιλοκαθετοι σε αυτα κ δεν κανουν σκοντο...
    μακαρι να βρεις λυση...
    απλο ταχυδρομειο δεν λεει να το στειλεις φανταζομαι...?

ξερω ειναι φθηνοι εξω αλλα αμα κατσι στραβη τρεχα γυρευε ρε γμτ...
    ισως τελικα η αγορα απο δικο μας μαγαζι να ειναι καλυτερη λυση σε προιοντα με μεγεθη...

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    βαλτο και μια αγγελια εδω μεσα μπας και φυγει να τελειωνεις...
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Μου εχει συμβει και εμενα δεμα που τους κοστησε 19.90 η αποστολη απο γερμανια ελλαδα DHL το αντιστροφο μου ζηταγαν 260!!!Το ξερω κουφο αλλα πραγματικοτητα..Το πουλησα εντος ελλαδας και τελος το θεμα μετα αγορες απο ιντερνετ μονο αν το εχεις δοκιμασει πρωτα σε καποιο καταστημα εδω ελλαδα..

Υ.γ.Αν το στηλεις με ελτα σιγουρα ειναι πολυ χαμηλοτερο το κοστος αλλα κια παλι δνε ξερω αν θα σε συμφερει..

Σε παρόμια περίπτωση φίλου, τελικά το στείλαμε πίσω ως απλό δέμα με ΕΛΤΑ (αν θυμάμαι καλά βγήκε κανένα 20€), έχοντας βέβαια κάνει πρώτα τα όλα διαδικαστικά που ζητούσε το μαγαζί. Το καινούριο μας το στείλανε με δωρεάν μεταφορικά.
    ΒΑΣΙΛΗΣ Exes: Crypton R '08 (08-11), DL 650A K9 (09-11), Versys '07(11-12), Address 125 '08 (12-12), KLX 250S '10 (12-13), XT660R '07 (13-15), Tiger 800 '11 (2011-19 ΕΟL) Current: , Sym ST200i (2015-?), Suzuki V-Strom 1000 L8 (2020-?)

Σε μικρότερο κουτί και ΕΛΤΑ.
    safety doesn't happen by accident

μα λεει οτι τον υποχρεωνουν να το στειλει στην ιδια συσκευασια..

Μέλος
    Για αυτο και εγω το fc moto το χρησιμοποιω μονο για συγκριση τιμων

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tommy dakar Προβολή μηνύματος
    μα λεει οτι τον υποχρεωνουν να το στειλει στην ιδια συσκευασια..
    Είναι υποχρέωση του να πληρώσει για να το στείλει πίσω (βλακεία κι αυτό, αλλά τέλος πάντων έτσι το έχουν). Κι εγώ ήθελα να τους στείλω πίσω μπότες.. είχαν έρθει στο κουτί τους, το οποίο το είχαν βάλει μέσα σε ένα άλλο, τριπλάσιο κουτί! Πέταξα το μεγάλο και έστειλα το υπόλοιπο.
    safety doesn't happen by accident

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από honda c50 Προβολή μηνύματος
    Για αυτο και εγω το fc moto το χρησιμοποιω μονο για συγκριση τιμων
    sorry αγορίνα αλλά το μαγαζί δεν φταίει σε κάτι σε αυτή την περίπτωση.....

υγ... όχι δεν έχω μετοχές

[QUOTE=VANDA;2333997]Είναι υποχρέωση του να πληρώσει για να το στείλει πίσω (βλακεία κι αυτό, αλλά τέλος πάντων έτσι το έχουν). Κι εγώ ήθελα να τους στείλω πίσω μπότες.. είχαν έρθει στο κουτί τους, το οποίο το είχαν βάλει μέσα σε ένα άλλο, τριπλάσιο κουτί! Πέταξα το μεγάλο και έστειλα το υπόλοιπο.

τοτε πασο,αφου το εχεις κανει ξερεις.ας το βαλει σε μια μικρη συσκευασια κ καλο ταξιδι

Κουλό μέλος
    Κι εγώ έχω επιστρέψει ένα ζευγάρι μπότες, δεν τις έβαλα στο τεράστιο κουτί που μου είχαν στείλει αλλά σε δικό μου (στην αρχική τους συσκευασία, εννοείται) και μαζί την φόρμα επιστροφής που δίνουν ή μπορείς να βρεις στην σελίδα τους καθώς και φωτοτυπία της απόδειξης, με ΕΛΤΑ κόστος 28€. Η αλλαγή σε μεγαλύτερο νούμερο έκανε περίπου 2 μήνες καθώς δεν τις είχαν στοκ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    sorry αγορίνα αλλά το μαγαζί δεν φταίει σε κάτι σε αυτή την περίπτωση.....
    Θα συμφωνήσω ότι δεν φταίει το μαγαζί και το size chart, καλύτερα να έχεις δοκιμάσει το προϊόν, τα νούμερα παίζουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή και από οδηγό σε οδηγό, πχ στο Χ μπουφάν μπορεί να σου κάνει το Μ και σε άλλο του ίδιου κατασκευαστή να θέλεις μικρότερο ή μεγαλύτερο. Οι αγορές από το εξωτερικό πάντα εγκυμονούν το ρίσκο του μεγέθους αν δεν είσαι σίγουρος για το νούμερό σου.
    Τελευταία τροποποίηση από sek; 07/06/2013 στις 21:38.
    ​The journey is the reward!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αγορίνα συγγνώμη αλλά είσαι λάθος και να μην παραλογιζόμαστε... Aυτό είναι και το ρίσκο του να αγοράζεις χωρίς δοκιμή από απόσταση. Τα sizes chart είναι ενδεικτικά, υπάρχει το κόψιμο του ρούχου, ο σωματότυπος...πόσες εκατοντάδες αγγελίες υπάρχουν με αγορές λόγω λάθος μεγέθους; Λες ότι το λάθος είναι δικό τους, μάλλον δεν υπάρχει καν λάθος εδώ. Μπορεί σε κάποιον άλλο να έπεφτε γάντι, σε εσένα δεν έπεσε καλά. Άλλωστε υπάρχουν και οι όροι επιστροφής λόγω λάθους όπου είσαι ενημερωμένος για το τί παίζει και με ποιούς όρους. Δε σε παραπλάνησαν...Φιλικά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostakisK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sek Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ έχω επιστρέψει ένα ζευγάρι μπότες, δεν τις έβαλα στο τεράστιο κουτί που μου είχαν στείλει αλλά σε δικό μου (στην αρχική τους συσκευασία, εννοείται) και μαζί την φόρμα επιστροφής που δίνουν ή μπορείς να βρεις στην σελίδα τους καθώς και φωτοτυπία της απόδειξης, με ΕΛΤΑ κόστος 28€. Η αλλαγή σε μεγαλύτερο νούμερο έκανε περίπου 2 μήνες καθώς δεν τις είχαν στοκ.

Θα συμφωνήσω ότι δεν φταίει το μαγαζί και το size chart, καλύτερα να έχεις δοκιμάσει το προϊόν, τα νούμερα παίζουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή και από οδηγό σε οδηγό, πχ στο Χ μπουφάν μπορεί να σου κάνει το Μ και σε άλλο του ίδιου κατασκευαστή να θέλεις μικρότερο ή μεγαλύτερο. Οι αγορές από το εξωτερικό πάντα εγκυμονούν το ρίσκο του μεγέθους αν δεν είσαι σίγουρος για το νούμερό σου.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Αγορίνα συγγνώμη αλλά είσαι λάθος και να μην παραλογιζόμαστε... Aυτό είναι και το ρίσκο του να αγοράζεις χωρίς δοκιμή από απόσταση. Τα sizes chart είναι ενδεικτικά, υπάρχει το κόψιμο του ρούχου, ο σωματότυπος...πόσες εκατοντάδες αγγελίες υπάρχουν με αγορές λόγω λάθος μεγέθους; Λες ότι το λάθος είναι δικό τους, μάλλον δεν υπάρχει καν λάθος εδώ. Μπορεί σε κάποιον άλλο να έπεφτε γάντι, σε εσένα δεν έπεσε καλά. Άλλωστε υπάρχουν και οι όροι επιστροφής λόγω λάθους όπου είσαι ενημερωμένος για το τί παίζει και με ποιούς όρους. Δε σε παραπλάνησαν...Φιλικά.

Καταρχην σας ευχαριστω όλους για τις απαντησεις σας.

Κάνω Quote και απαντάω στους sek και AUFGEBRACHT στα περι ενδεικτικών size charts .

Νομίζω οτι ενδεικτικα είναι τα μεγέθη που περιγραφονται με L , XL , XXL κλπ.

Οταν ομως σου λέει οτι για chest ( στηθος ) 116-119 θα πάρεις νουμερο 58 , τότε αυτο δεν είναι ενδεικτικό.....

Ειναι κατά την γνώμη μου ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΟ.

Τα εκατοστα του μέτρου είναι αντικειμενικό μέγεθος και είναι το ίδιο και φετος και περισυ και του χρόνου και σε όλη την υφήλιο.

Δεν παραπονούμαι γιατί το μπουφάν δεν κάθεται καλά ( που μπορεί να φταίει ο σωματότυπος )

Παραπονούμαι γιατί αγοράστηκε με βάση τα εκατοστά ( σε στηθος και κοιλιά ) , και με βάση το size chart έπεφτα ακριβώς στο 58 ( και αυτό παρήγγειλα ).
    Ομως δοκιμάζοντας το , βλέπω οτι είναι πάρα πολύ μεγάλο (περιπου 8 εκατοστα μεγαλυτερο στο στηθος και στην κοιλιά ).
    Δηλαδή χρειαζομαι το νουμερο 54.

Αυτές ,δεν είναι διαφορές που επιδέχονται αμφισβητηση.

Με 8 εκατοστα επικάλυψη ( σε ανοιχτό φερμουάρ ) δεν μιλάς για οριακή κατάσταση μεταξύ δύο νουμερων , αλλά για δύο νουμερα διαφορά που είναι πολύ.

Τέλος πάντων , το σίγουρο είναι οτι θα πληρωσω τελικά κανένα 30 άρι ( έκανα κάποιες επαφές για τον τρόπο επιστροφής )

Αναμένω όμως και την απάντηση του καταστήματος και θα σας ενημερώσω σχετικά ( για να ξέρουμε πως βλέπουν τους πελάτες οχι μονο στις γλύκες και τις ευγένειες της αγοράς αλλά και στην διαχείρηση των προβλημάτων).

Ευχαριστώ
    Τελευταία τροποποίηση από kostakisK; 08/06/2013 στις 01:21.
    Καλύτερα μια μέρα λύκος , παρά μιά ζωή πρόβατο.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    ο τρόπος που το αντιμετωπίζεις είναι εντειλώς απόλυτος, ενώ ξέρεις καλά ότι με τα ρούχα τα μεγέθη είναι πραγματικά ότι ναναι
    δηλαδή δεν έχεις μπλουζάκια που είναι π.χ. medium και είναι πιο μεγάλα από άλλα που είναι extra large ;
    γιατί εγώ έχω πολλά τέτοια παραδείγματα...
    η πολιτική με τις επιστροφές είναι σαφής και δηλωμένη, το μόνο μεμπτό είναι ότι δεν γράφουν ότι τα μεγέθη είναι ενδεικτικά και μπορεί να ποικίλουν από κατασκευαστή σε κατασκευαστή, αλλά μου κάνει λίγο "αμερικανιά" να στέκεσαι σε αυτό και να λες ότι κάναν λάθος...

υ.γ.

επίσης κοιτάζωντας το size chart, βλέπω ότι έχει π.χ. για μπουφάν 3 παραμέτρους
    ύψος / στήθος / μέση

εσύ ήσουν και στα τρία μέσα στο 58άρι ή το ύψος σου ήταν για 52 και η μέση σου για 54 π.χ. ;
    Τελευταία τροποποίηση από AristidisZ; 08/06/2013 στις 11:07.

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι γίνεται με το FC-moto.de?
    από VANDA στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 101
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2021, 16:37
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 08:47
  3. Πρόβλημα με Transalp