Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 66 από 66

Θέμα: Κυνηγώντας τη Dommie...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stynikop
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Uriah Heep Προβολή μηνύματος
    [FONT=Tahoma]...Επιτέλους, έμαθα να μην κουβαλάω ένα κάρο άχρηστα πράγματα για χιλιάδες χιλιόμετρα!
    Τα τελευταία 30 χρόνια έχω συνειδητοποιήσει το πόσο μάταιο είναι να φοβάσαι μην σΕ πάθει τίποτα η μοτοσυκλέτα...

Ας συνειδητοποιήσουμε, ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές και οι μοτοσυκλέτες οι κομπάρσοι...
    [/FONT]

Δίκιο έχεις... αυτή είναι η ουσία!

Πάντως θέλω να σου εκμυστηρευτώ... διαβάζω τη διήγησή σου από το πρώτο μήνυμα, σαν να διαβάζω περιπέτεια, και περιμένω να δω αν θα φτάσει ο ήρωας του διηγήματος στο σπίτι πριν της δώδεκα...
    Με είχε πιάσει αγωνία... μασούσα τα δάχτυλά μου και έφτυνα τα νύχια μου...

γιατί όπως καταλαβαίνεις...

Δεν αντέχω στην ιδέα η γυναίκα σου να μην αποκτήσει το αγαπημένο της πορτοφόλι L V !

Τελικά μέγιστη απογοήτευση....
    Και περίμενα ένα happy end!

Να σαι καλά που μας ταξιδεύεις με τις διηγήσεις σου και να σαι γερός να χαίρεσαι τα ωραία πράγματα στη ζωή σου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Uriah Heep Προβολή μηνύματος
    [FONT=Tahoma]Φίλε Παντελή, πολύχρονος με ασφαλή κι ευτυχή miles!
    Όσον αφορά το ερώτημά σου, τα πράγματα είναι πολύ απλά...
    ...και σοβαρολογώ!
    Αυτή είναι η 4η Dommie που αγοράζω. Είναι εκνευριστικά αξιόπιστη μηχανή... H χρήση πόλης και δασικών δρόμων που προορίζεται για την Ελλάδα, την κάνει πιό ευέλικτη σε σχέση με την Africa.
    Τα τελευταία 8 χρόνια ταξιδεύω με ταχύτητες 90-110 χλμ/ωρα, με εξαίρεση την Ινδία και το Νεπάλ με 35-50 χλμ/ώρα.
    Τα τελευταία 3 χρόνια ταξιδεύω ...μόνο με ένα σακίδιο στη πλάτη ή δεμένο στη σέλα. Επιτέλους, έμαθα να μην κουβαλάω ένα κάρο άχρηστα πράγματα για χιλιάδες χιλιόμετρα!
    Τα τελευταία 30 χρόνια έχω συνειδητοποιήσει το πόσο μάταιο είναι να φοβάσαι μην σΕ πάθει τίποτα η μοτοσυκλέτα... και να ζεις με τον εφιάλτη να πάνε όλα καλά και να την φέρεις πίσω!
    Για τους παραπάνω πρακτικούς λόγους, επέλεξα να ταξιδεύω με χαλαρή διάθεση, πιστεύοντας ακράδαντα ότι ...
    ...ό,τι είναι να επισκευαστεί θα επισκευαστεί... Ο δωρικός σωματότυπος της Dommie απλουστεύει οποιαδήποτε επισκευή άλλωστε...
    Στην έσχατη περίπτωση που συμβεί κάτι σοβαρό στη μηχανή, της κάνω μια σεμνή τελετή ταφής στην έρημο και συνεχίζω με τα γραφικά μέσα μαζικής μεταφοράς, χωρίς άγχος και στενοχώρια. To πιό πιθανό κόβοντας το κομμάτι του πλαισίου με τον αριθμό, γιατί οι χώρες που επισκέπτομαι συνήθως απαιτούν καρνέ.
    Ας συνειδητοποιήσουμε, ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι οι πρωταγωνιστές και οι μοτοσυκλέτες οι κομπάρσοι...
    [/FONT]

+οσα θες. τα ειπες ολα σε λιγες λεξεις

Βασίλη, εισ'ωραιος
    Μια απλή αγοραπωλησία, την έκανες λυρική κάθοδο των Δωριέων, και ηρωική ανάβαση προς αποφυγή αφαίμαξης κατοστάρικου
    Σου εύχομαι να ζήσεις πολλά ενδιαφέροντα χλμ, καβάλα στην καινούργια σου "γκόμενα" .
    καλοτάξιδη

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Ρε συ Billy..

Τα Tahoma 13,5 στα συνέστησε ο οφθαλμίατρος..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Ρε συ Billy..

Τα Tahoma 13,5 στα συνέστησε ο οφθαλμίατρος..??
    Αντεληφθη οτι σιγα σιγα τα σταθερα μελη, που τον διαβαζουμε εδω μεσα,αρχισαν να μας παιρνουν τα χρονια και ειπε να βαλει κατι χαρακτηρες ΝΑΑ(μετα συγχωρησεως).Προβλεπω την επομενη φορα να ανεβασουμε την γραμματοσειρα στο 20
    (Για να διαβαζεται ΚΑΙ μετα απο τσιπουροποσια χαχα)
    Και πολυ καλη επιλογη το Dominator.Κι εγω ψαχνω εδω μηπως βρω ενα καλο και φτηνο
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος
    οπως παντα υπεροχη γραφη

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Ας εγκαινιάσω λοιπόν αυτή τη θεματολογία
    από DIT στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 17:47
  2. Τη "Καλησπέρα" μου σε όλους!
    από koula01 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2003, 13:54