Για τα τακουνια γενικα μιλαγα...εχω δει αρκετους 8αραλεους που τα φορανε...εστω και για λιγα μετρα χαχαχα!!! τωρα καταλαβα απο πού πηρε το ταλεντο στο χορο η κορη σου!! Παντως και με μποτακια και με αρβυλα βγαζετε τρελλο γελιο!!
Γμτ!!!!!!πού ειναι εκεινη η φωτο με το Σταυρο ντυμενο Εσμεραλδα.....![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Βλεπω στις βολτες αρκετους απο εσας, καποιους σας ξερω, καποιους οχι.
Ειπα να ανοιξω ενα θεμα να βαλουμε φωτογραφιες μας απο εμας και τη μοτοσυκλετα μας, και καποια στοιχεια για εμας για να γνωριστουμε καλυτερα.
Κωστας λοιπον, μενω στον Ασσο, λιγο εξω απο την Κορινθο.
Γεννηθεις τον Σεπτεμβρη του '79, και καβαλαω ενα Buell XB12R του 2008.
Αν με δειτε σε κανα trackday, Επιδαυρο, Ναυπλιο, η να κυκλοφορω γενικα, ελατε να πειτε ενα γεια!
και ενα βιντεακι
http://www.youtube.com/watch?v=v02ktOGLtF4
re sy kwsti...ekeinon ton kafe akoma na ton pioume.......na sou pw....mipws exeis konto mali?
an nai, se vlepw sinexia ston dromo...
Στο Βραχάτι; Με Buell; Mπορεί να μη σε έχω δει αλλά σίγουρα θα σε έχω ακούσει!![]()
Ναι πρεπει να το κανονισουμε επιτελους!
Οχι μακρυ μαλι, μακρυ μουσι. Κιατο πλεων μονο για δουλεια αν ερθω καμια φορα, δεν πολυκυκλοφορω.
El_hymador, που εισαι εσυ? Η σε εχουν απαγαγει τα ΑΤΙΑ?(θυμαμαι κατι ωραια photoshop που ειχες κανει)
Χεχε μου το ειχαν βγαλει παλια στο uni, αλλα και ασχετος κοσμος που με βλεπει εξω ετσι με φωναζει!
Δεν το ειχα πετυχει το πιο παλιο θεμα, γελιο εχει!
Dante, νομιζω σε ειδα και εσενα (εκτος απο το εργαλειο) την Πεμπτη στα Μεγαρα, μεσα στην γραματεια δεν καθοσουν με δυο παιδια, οσο περιμενα να δωσω την χαρτουρα?
Hymador και εγω Ασσο μενω πλεον.
Τελευταία τροποποίηση από jezuz; 11/06/2013 στις 22:22.