Σελίδα 2 από 48 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 713

Θέμα: πάει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nihristo Προβολή μηνύματος
    vrooom να πούμε.

Κρίμα για τον κόσμο που θα μείνει χωρίς δουλειά. Να πληρώσουν αυτοί που τα φάγανε λέγαμε κάποτε, αλλά τελικά κάθε εξάμηνο κάποιος παρουσιάζεται σαν να τα "εφαγε". Ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, αγρότες, λιμενεργάτες , δημοσιογράφοι, μαγαζάτορες. ΟΛΟΙ φταίνε; Όλοι μας; Ποιος θα έχει δουλειά αύριο;
    ρε σεις σοβαρα μιλατε ?
    η ερτ πρεπει να ειναι στην κορυφη των οσων εχουν φαει απο τον λαο ΑΣΥΣΤΟΛΑ τοοοοοοσα χρονια....
    πουλος....που επρεπε να εχει πεσει εδω και καιρο

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Tώρα θα ανοίξουμε νέες αντιπαραθέσεις αλλά κουβέντα να γίνεται... Πόσο κυκλοφορία είχε εκείνη η Ραδιοτηλεόραση και πόσο μας κόστιζε η "κυκλοφορία" της; Οι υπάλληλοι της ΕΡΤ που κόπτονται για το δημόσιο καλό και συμφέρον πόσες φορές είχαν κατεβάσει το γενικό όταν χαλκευόταν η αλήθεια; Τόόόόόόόόσα χρόνια που το ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα έρεε άφθονο την εποχή των παχιών αγελάδων γιατί οι υπάλληλοι της ΕΡΤ μούγγα στη στρούγκα; Όταν η ΕΡΤ σπαταλούσε δις για να πάρει τα δικαιώματα του Champions League με υπέρογκες προσφορές ήταν προς το συμφέρον του έλληνα φορολογούμενου; Κάτι εκπομπές εκεί στο 2004 στην Ολυμπιάδα με κάτι υπερκοστολογήσεις ΝΑ δεν έθιξαν τη συνείδηση των υπαλλήλων της ΕΡΤ; Ας το πάρουν χαμπάρι μερικοί ότι το κουτόχορτο είναι εκτός των διατροφικών συνηθειών μερικών σκεπτόμενων πολιτών. Να βγούνε να πούνε διαμαρτύρομαι γιατί ξαφνικά με πετάνε στο δρόμο και θα χάσω τη δουλειά μου να το δεχτώ. Κάτι δήθεν παπαριές όμως με περιτύλιγμα δημόσιου συμφέροντος και δακρύβεχτες τάχαμου αγωνίες για τον Έλληνα πολίτη που θα μείνει ανενημέρωτος ξαφνικά είναι το λιγότερο εξοργιστικές. Είμαστε στα καλά μας; Το φερέφωνο της εκάστοτε κυβέρνησης έγινε φωνή της αλήθειας του έλληνα πολίτη; Ναι, έφτιαξαν ένα μαγαζί συνέχεια της ΥΕΝΕΔ για να κάνουν τη δουλειά τους... όλοι αυτοί όμως που τόσα χρόνια άνευ τύψεων πληρώνονταν μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει με τη λογική του μαζί με το βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα ας το βουλώσουν. Όταν προσλαμβανόταν ο κάθε τελειωμένος Τέρενς Κουίκ για να πάρει μια καλή σύνταξη το παιδί τώρα που έμεινε από δουλειά, όταν ο Σαλαγκούδης διόριζε αξιοκρατικά (χαχαχαχαχαχαχαχαχα) την κορούλα του μόκο στην ΕΡΤ; Το 20ρικο που πλήρωνα ήθελα δεν ήθελα υπέρ ΕΡΤ ήξερα μια χαρά να το αγοράσω ένα καλό βιβλίο αντί να πίνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην υγειά μου. Ίσως βέβαια αυτά τα λέω επειδή τη τηλεόραση γενικά την έχω γραμμένη στα παπάρια μου και δεν παρακολουθώ. Αλλά επειδή η Ελλάδα είναι η χώρα που ευδοκιμεί η φαιδρά πορτοκαλέα, δε μπορώ να συγκρατήσω τα γέλια μου όταν ακούω κάποιους (δε μιλάω για κάποιο συγκεκριμένα εδώ μέσα, μην παρεξηγηθούμε) που τόσα χρόνια ωρύονταν για το κερατιάτικο της ΕΡΤ στο λογαριασμό κι έδιναν συμβουλές πως να πληρώνεις στο Παρακαταθηκών το λογαριασμό της ΔΕΗ και τώρα με αντικυβερνητικό κι αντιεξουσιαστικό μένος να υπερασπίζονται το δημόσιο χαρακτήρα της ΕΡΤ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Tώρα θα ανοίξουμε νέες αντιπαραθέσεις αλλά κουβέντα να γίνεται... Πόσο κυκλοφορία είχε εκείνη η Ραδιοτηλεόραση και πόσο μας κόστιζε η "κυκλοφορία" της; Οι υπάλληλοι της ΕΡΤ που κόπτονται για το δημόσιο καλό και συμφέρον πόσες φορές είχαν κατεβάσει το γενικό όταν χαλκευόταν η αλήθεια; Τόόόόόόόόσα χρόνια που το ΔΗΜΟΣΙΟ χρήμα έρεε άφθονο την εποχή των παχιών αγελάδων γιατί οι υπάλληλοι της ΕΡΤ μούγγα στη στρούγκα; Όταν η ΕΡΤ σπαταλούσε δις για να πάρει τα δικαιώματα του Champions League με υπέρογκες προσφορές ήταν προς το συμφέρον του έλληνα φορολογούμενου; Κάτι εκπομπές εκεί στο 2004 στην Ολυμπιάδα με κάτι υπερκοστολογήσεις ΝΑ δεν έθιξαν τη συνείδηση των υπαλλήλων της ΕΡΤ; Ας το πάρουν χαμπάρι μερικοί ότι το κουτόχορτο είναι εκτός των διατροφικών συνηθειών μερικών σκεπτόμενων πολιτών. Να βγούνε να πούνε διαμαρτύρομαι γιατί ξαφνικά με πετάνε στο δρόμο και θα χάσω τη δουλειά μου να το δεχτώ. Κάτι δήθεν παπαριές όμως με περιτύλιγμα δημόσιου συμφέροντος και δακρύβεχτες τάχαμου αγωνίες για τον Έλληνα πολίτη που θα μείνει ανενημέρωτος ξαφνικά είναι το λιγότερο εξοργιστικές. Είμαστε στα καλά μας; Το φερέφωνο της εκάστοτε κυβέρνησης έγινε φωνή της αλήθειας του έλληνα πολίτη; Ναι, έφτιαξαν ένα μαγαζί συνέχεια της ΥΕΝΕΔ για να κάνουν τη δουλειά τους... όλοι αυτοί όμως που τόσα χρόνια άνευ τύψεων πληρώνονταν μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει με τη λογική του μαζί με το βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα ας το βουλώσουν. Όταν προσλαμβανόταν ο κάθε τελειωμένος Τέρενς Κουίκ για να πάρει μια καλή σύνταξη το παιδί τώρα που έμεινε από δουλειά, όταν ο Σαλαγκούδης διόριζε αξιοκρατικά (χαχαχαχαχαχαχαχαχα) την κορούλα του μόκο στην ΕΡΤ; Το 20ρικο που πλήρωνα ήθελα δεν ήθελα υπέρ ΕΡΤ ήξερα μια χαρά να το αγοράσω ένα καλό βιβλίο αντί να πίνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην υγειά μου. Ίσως βέβαια αυτά τα λέω επειδή τη τηλεόραση γενικά την έχω γραμμένη στα παπάρια μου και δεν παρακολουθώ. Αλλά επειδή η Ελλάδα είναι η χώρα που ευδοκιμεί η φαιδρά πορτοκαλέα, δε μπορώ να συγκρατήσω τα γέλια μου όταν ακούω κάποιους (δε μιλάω για κάποιο συγκεκριμένα εδώ μέσα, μην παρεξηγηθούμε) που τόσα χρόνια ωρύονταν για το κερατιάτικο της ΕΡΤ στο λογαριασμό κι έδιναν συμβουλές πως να πληρώνεις στο Παρακαταθηκών το λογαριασμό της ΔΕΗ και τώρα με αντικυβερνητικό κι αντιεξουσιαστικό μένος να υπερασπίζονται το δημόσιο χαρακτήρα της ΕΡΤ...
    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΕΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ...

ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ??

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    ρε σεις σοβαρα μιλατε ?
    η ερτ πρεπει να ειναι στην κορυφη των οσων εχουν φαει απο τον λαο ΑΣΥΣΤΟΛΑ τοοοοοοσα χρονια....
    πουλος....που επρεπε να εχει πεσει εδω και καιρο
    Αν με πονέσει το ποδάρ θα το κόψω.

Ότι δεν λειτουργεί σωστά το παύουμε. Καλύτερα έτσι?

Αν το μοτοσακό σου καίει πολύ βενζίνη λόγο λάθους ρύθμισης θα βγεις στην πιάτσα να ρωτάς πόσο πάει το κιλό τα σίδερα?

Το μαγαζάκι ήταν γωνία. Το τι έκανε με το τι μπορούσε να κάνει, και μάλιστα χωρίς σοβαρό ανταγωνισμό, είναι από άλλο επεισόδιο.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Να κλείσει

Και αυτή

Και ν απολυθούν όλοι

Και αυτοί που δουλεύουν ακόμα

Εκλογές τώρα: και πάλι Σαμαρά .

Είναι δίκαιος, τον ρίχνει σε όλους

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Ας πούμε ότι όλα αυτά είναι σωστά (και στα περισσότερα συμφωνώ), η φασιστική λογική να κλείσεις το "μαγαζάκι" εν ριπή οφθαλμού, σε βρίσκει σύμφωνο;
    Και στην τελική για όλα αυτά που έχουν γίνει στην διαχείριση, στους διορισμούς, στα εξωφρενικά bonus κλπ το κράτος δεν έχει ευθύνη;

Φίλε έχω γεννηθεί πριν από τη χούντα και (έστω στα παιδικά μου χρόνια) την έχω ζήσει. Μόνο με εκείνα τα χρόνια συγκρίνεται το σημερινό.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    ΡΕ ΠΟΥΛΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ...
    Εισαι καλό παιδι , Παναθηναικός και "χεράς"

Αλλά εδω ρε φίλε μου τα χαλάς... "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" ? Πολύ κοντόφθαλμο ...

ο Λίατσος , η Σταη και τα υπόλοιπα κυβερνητικά κομματόσκυλα που προσκυνάνε μνημόνια από το πρωι ίσαμε με το βράδυ
    θα ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΎΝ στην καινούρια ΕΡΤ με τον ίδιο μισθό. Παλι οι δικοί τους θα είναι μέσα.

Δηλαδή τόσο δύσκολο να βρεθούν ορκωτοι λογιστές και να βγάλουν πόρισμα? (Μάλλον είναι ... δεν τους συμφέρει)

Δες λίγο πίσω απ τα γεγονότα... Δεν μας συμφέρει καθόλου αυτό που πάνε να κάνουν στην ΕΡΤ
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Παλαιό μέλος
    Όταν κάνανε διευθυντή το ΛΙΑΤΣΟ (που να ξεράσω γαμώ το στανιό μου που διάολε) δεν μιλάγατε.

Τώρα που την κλείνουν βγαίνετε και λέτε να την κλείσουν.

Αυτή η χώρα δε σώζεται

Ο καθένας μόνος του, ζήτω ο καπιταλισμός

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LsKostas Προβολή μηνύματος
    Εισαι καλό παιδι , Παναθηναικός και "χεράς"

Αλλά εδω ρε φίλε μου τα χαλάς... "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" ? Πολύ κοντόφθαλμο ...

ο Λίατσος , η Σταη και τα υπόλοιπα κυβερνητικά κομματόσκυλα που προσκυνάνε μνημόνια από το πρωι ίσαμε με το βράδυ
    θα ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΎΝ στην καινούρια ΕΡΤ με τον ίδιο μισθό. Παλι οι δικοί τους θα είναι μέσα.

Δηλαδή τόσο δύσκολο να βρεθούν ορκωτοι λογιστές και να βγάλουν πόρισμα? (Μάλλον είναι ... δεν τους συμφέρει)

Δες λίγο πίσω απ τα γεγονότα... Δεν μας συμφέρει καθόλου αυτό που πάνε να κάνουν στην ΕΡΤ
    κωστα σε μια χωρα οπου Η θα συνεχισει να λειτουργει η ερτ (με τον τροπο που λειτουργει, ΟΛΟΙ ξερουμε οτι δεν προκειται ποτε να αλλαξει κατι ) Η θα κοπει οπως σημερα....επιλεγω το δευτερο...

οσοι εχουν εστω και εναν γνωστο-,συγγενη η δεν ξερω γω τι....ας τον ρωτησει να μαθει ΠΩΣ δουλευε η ερτ τοσα χρονια...ΠΟΣΑ σκανδαλα αφαιμαξης χρηματων που πληρωνουμε εμεις εχει κανει.....κλπ κλπ κπ κλπ ....και μετα ας κλαψουν για την κακομοιρα την ερτ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Νικος χρ.
    για ενα λεπτο ρε μαγκες δηλαδη οοολαααα αυτα τα εκαναν οι εργαζομενοι της ερτ? οοολλλοιι οι εργαζομενοι?θυμαμαι πριν τις τελευταιες εκλογες η νετ αρχισε να περνει λιγο το μερος του συριζα και να δειχνει αντιμνημονιακα αισθηματα ξαφνικα βρεθηκε στο τιμονι της ερτ ο λατσιος, λατσος, λουτσος(λιγο λαμογιο και λιγο αποτυχημενος) κατι τετοιοκαι πεταχτηκανε απο πολλες πρωινες εκπομπες αρκετοι δημοσιογραφοι. δεν νομιζω οτι φταιει η ερτ γιαυτο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Όταν κάνανε διευθυντή το ΛΙΑΤΣΟ (που να ξεράσω γαμώ το στανιό μου που διάολε) δεν μιλάγατε.

Τώρα που την κλείνουν βγαίνετε και λέτε να την κλείσουν.

Αυτή η χώρα δε σώζεται

Ο καθένας μόνος του, ζήτω ο καπιταλισμός

Σωστός!

Ισα και όμοια ο καμεραμαν με την Στάη . . .

Εξαλλου είναι γνωστό οτι για τα 3000,000 ΑΝΈΡΓΟΥΣ φταίει το δημόσιο και όχι ο ιδιωτικός τομέας και οι πολιτικοί...

κωστα σε μια χωρα οπου Η θα συνεχισει να λειτουργει η ερτ (με τον τροπο που λειτουργει, ΟΛΟΙ ξερουμε οτι δεν προκειται ποτε να αλλαξει κατι ) Η θα κοπει οπως σημερα....επιλεγω το δευτερο...

οσοι εχουν εστω και εναν γνωστο-,συγγενη η δεν ξερω γω τι....ας τον ρωτησει να μαθει ΠΩΣ δουλευε η ερτ τοσα χρονια...ΠΟΣΑ σκανδαλα αφαιμαξης χρηματων που πληρωνουμε εμεις εχει κανει.....κλπ κλπ κπ κλπ ....και μετα ας κλαψουν για την κακομοιρα την ερτ...

Ενταξυ το εχουμε ξαναδεί το έργο...όλοι σε ένα τσουβάλι...

ο Λίατσος και η Σταη και ο Παπαδόπουλος ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ...

Το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ γιατι να το δεχθώ ?

Για να τ αρπάξει πάλι ιδίωτης ?

Παλαιό μέλος
    Σωστός!

Ισα και όμοια ο καμεραμαν με την Στάη . . .

Εξαλλου είναι γνωστό οτι για τα 3000,000 ΑΝΈΡΓΟΥΣ φταίει το δημόσιο και όχι ο ιδιωτικός τομέας και οι πολιτικοί...

Φίλε, ειλικρινά πιστεύω και συ φαντάζομαι, ότι αυτή η χώρα, ειδικά τα πιο χαμηλά στρώματά της, δεν πρόκειται να γίνουν άνθρωποι ποτέ.

Γιατί ποτέ δεν πήραν σαν τίτλο τιμής να είσαι από κάτω και να είσαι ο παραγωγός του πλούτου

Το πήραν σαν ρετσινιά

Γιατί ήθελαν να μοιάσουν στ αφεντικά τους.

Το πάλεψαν.

Και τελικά έγιναν σαν και αυτά.

Ενταξυ το εχουμε ξαναδεί το έργο...όλοι σε ένα τσουβάλι...

ο Λίατσος και η Σταη και ο Παπαδόπουλος ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ...

Το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ γιατι να το δεχθώ ?

Για να τ αρπάξει πάλι ιδίωτης ?
    ρε αγορι....σουταρε λιατσο σταη και οτι αλλο κακο συναπαντημα....και εγω θα σου πω μπραβο και οκ...
    στειλε να καλυψεις εναν αγωνα 2 ατομα οπως πρεπει και οχι 500 για να γραψουν και 700 υπερωριες ο καθενας και μπραβο σου και οκ..
    ανελαβε το τσου λου το μπασκετ την γιουροβιζιον η το σουμπουτεο ξερω γω....με διαφανεις προσφορες, χωρις να πληρωνω εγω σαν μ@@@@ τα δικα σου εξοδα και μπραβο κλπ κπ κλπ
    βλαλτη απο τη γαμιμενη την δεη....κια θα σου πω μπραβο κλπ κλπ κλπ

κανε το ενα....
    κανε το αλλο....
    ολα τα παραπανω οπως πρεπει και θα σου πω μπραβο κλπ λκπ

τα κανεις?????????????? ΟΧΙ
    υπαρχει περιπτωση να τα κανεις???/ ΟΧΙ
    ε κλειστο το μπουρδελο..

Παλαιό μέλος
    ρε αγορι....σουταρε λιατσο σταη και οτι αλλο κακο συναπαντημα....και εγω θα σου πω μπραβο και οκ...
    στειλε να καλυψεις εναν αγωνα 2 ατομα οπως πρεπει και οχι 500 για να γραψουν και 700 υπερωριες ο καθενας και μπραβο σου και οκ..
    ανελαβε το τσου λου το μπασκετ την γιουροβιζιον η το σουμπουτεο ξερω γω....με διαφανεις προσφορες, χωρις να πληρωνω εγω σαν μ@@@@ τα δικα σου εξοδα και μπραβο κλπ κπ κλπ
    βλαλτη απο τη γαμιμενη την δεη....κια θα σου πω μπραβο κλπ κλπ κλπ

κανε το ενα....
    κανε το αλλο....
    ολα τα παραπανω οπως πρεπει και θα σου πω μπραβο κλπ λκπ

τα κανεις?????????????? ΟΧΙ
    υπαρχει περιπτωση να τα κανεις???/ ΟΧΙ
    ε κλειστο το μπουρδελο..

Να φανταστώ ξέρεις ποια κόμματα ΕΙΔΙΚΑ ζητάγαν ΤΣΑΜΠΑ κάλυψη των κομματικών συγκεντρώσεων και των συνεντεύξεων τύπου; Ε ;

Σελίδα 2 από 48 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  2. Tι άλλο θα πάει ΣΚΑΤΑ σήμερα...?
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 15:59
  3. Δεν πάει άλλο!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 19:46
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας