Σελίδα 4 από 48 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 713

Θέμα: πάει...

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    θες να μας πεις δηλαδη οτι τα αλλα καναλια λενε οτι τους δωσουν γραμμενο ( και πολυ σωστα τα λες) αλλα η ερτ ειναι η γνησια και αμολυντη και και και??
    σοβαρα τωρα?
    οχι ρε...ειναι μεσα στην διαπλοκη βυθισμενη οπως οτι εχει να κανει με το δημοσιο ,ΟΛΟΙ ειναι διορισμενοι με βυσμα.Και αυτοι λενε οτι τους υπαγορεψουν οι απο πανω.
    Το θεμα ειναι οτι θα μπορουσε να γινει εντελως διαφορετικα και ισως πιο ανωδυνα για τον κοσμο που δουλευει εκει...δεν λεω ,βυσματιες αλλα στο τελος τελος δικοι μας ειναι .
    Θα μπορουσαν π.χ να παρουν το κεφαλι του διευθυντηη κ υπευθυνου προγραμματος ,να κοψουν το κωλαρακι τους να κανουν ενα ενδιαφερων προγραμμα με διαρκεια , να τους δωσουν ενα περιθωριο 2-3 μηνες να φερουν στο καναλι διαφημησεις,να κοψουν σταδιακα τα τελη απο την ΕΡΤ και να γινει ανταγωνιστικη και να στηριχτει στα ποδια της.Να κανει δικες τις παραγωγες ,να ρηξουν τους μισθους τους οσο ειναι και στα αλλα καναλια και πολλα αλλα ΛΟΓΙΚΑ πραγματα...που θα επρεπε να γινονται παντου αλλα τωρα μιλαμε για την ΕΡΤ.
    Ο Δημοκριτος ελεγε
    " Ο πολιτης μεσα στην πολη πρεπει να συμπιπτει το ατομικο συμφερων με την ευδαιμονουσα πολη του.... ο πολιτης πρεπει να θεωρει τα δημοσια πραγματα ως τα σπουδαιοτερα απο ολα τα αλλα..."
    Πραγμα που αν βρεις εναν να σκεφτετοταν η να σκεφτεται ετσι σημερα στην Ελλαδα...μαλλον εισαι σε αλλη χωρα
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Δεν σου είπα ότι ψηφίζεις ΣΑΜΑΡΑ, είπα έχεις τσιμπήσει ΣΑΜΑΡΑ.

Και ναι ρε άνθρωπε, πιστεύω ότι όταν έχεις τα επιχειρήματα του "εχθρού" σου (βάλε του αφεντικού σου, του δυνάστη σου...), υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Δε νομίζεις;
    οταν χρησιμοποιεις σαν δικαιολογιες καλυψης καποια γεγονοτα.....υπαρχει σοβαρο προβλημα.....wouldn't you say so?

Παλαιό μέλος
    οταν χρησιμοποιεις σαν δικαιολογιες καλυψης καποια γεγονοτα.....υπαρχει σοβαρο προβλημα.....wouldn't you say so?
    Δεν σε κατάλαβα δυστυχώς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xrider Προβολή μηνύματος
    οχι ρε...ειναι μεσα στην διαπλοκη βυθισμενη οπως οτι εχει να κανει με το δημοσιο ,ΟΛΟΙ ειναι διορισμενοι με βυσμα.Και αυτοι λενε οτι τους υπαγορεψουν οι απο πανω.
    Το θεμα ειναι οτι θα μπορουσε να γινει εντελως διαφορετικα και ισως πιο ανωδυνα για τον κοσμο που δουλευει εκει...δεν λεω ,βυσματιες αλλα στο τελος τελος δικοι μας ειναι .
    Θα μπορουσαν π.χ να παρουν το κεφαλι του διευθυντηη κ υπευθυνου προγραμματος ,να κοψουν το κωλαρακι τους να κανουν ενα ενδιαφερων προγραμμα με διαρκεια , να τους δωσουν ενα περιθωριο 2-3 μηνες να φερουν στο καναλι διαφημησεις,να κοψουν σταδιακα τα τελη απο την ΕΡΤ και να γινει ανταγωνιστικη και να στηριχτει στα ποδια της.Να κανει δικες τις παραγωγες ,να ρηξουν τους μισθους τους οσο ειναι και στα αλλα καναλια και πολλα αλλα ΛΟΓΙΚΑ πραγματα...που θα επρεπε να γινονται παντου αλλα τωρα μιλαμε για την ΕΡΤ.
    Ο Δημοκριτος ελεγε
    " Ο πολιτης μεσα στην πολη πρεπει να συμπιπτει το ατομικο συμφερων με την ευδαιμονουσα πολη του.... ο πολιτης πρεπει να θεωρει τα δημοσια πραγματα ως τα σπουδαιοτερα απο ολα τα αλλα..."
    Πραγμα που αν βρεις εναν να σκεφτετοταν η να σκεφτεται ετσι σημερα στην Ελλαδα...μαλλον εισαι σε αλλη χωρα
    λες με ενα μεγαλο σεντονι οτι ειπα εγω σε μια γραμμη....συμφωνω μαζι σου..
    ΘΑ επρεπε να εχει γινει η να γινει το α,, β, γ, δ, ε, ζ, η,,,κλπ κλπ κλπ κλπ

ΕΓΙΝΑΝ?????
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ????
    ΟΧΙ

ε τοτε τι πρεπει να γινει ρε παιδι μου???πες μου εσυ μια γνωμη....να το αφησουμε να συνεχισει ετσι??
    ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...οτι δυστηχως στο παραδειγμα εδω ισχυουν δυο πραγματα μονο!!! δυστυχως..
    η το κοβεις...η το συνεχιζεις ως ειναι........αυτη ειναι η χωρα μας.
    ποιο απο τα δυο επιλεγεις...ειναι δικο σου θεμα

α και που σαι.....εντιτ.....εχω βρει ανθρωπους σαν αυτους που αναφερεις στο παραδειγμα σου...αλλα δυστυχως αντιμετωπιζονται ως επαναστατες της πλακας...η ανωριμοι...η πανιβλακες...η ανθρωπου που κοιμουνται βαθεια και ξυπνα ρεεεεεεεεεεεεεε...που ζεειιιιςς

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    ευτυχως που εχει τελειωσει το motogp απο την ΕΤ3
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Δεν σε κατάλαβα δυστυχώς.
    εννοω οτι αυτο που λες εσυ....ισχυριζεται ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ καθε καραγκιοζακι που παιρνει το μικροφωνο στο προαυλιο της ερτ....και εκφωνει αυτα που λες εσυ ακριβως με μοναδικο σκοπο-προθεση-στοχο (οπως σωστα ειπε και καποιος πιο πανω..δνε θυμαμαι ποιος) να σωσει τον παχυλο μισθο , τα προνομια....το κολοβαρεμα και το ξυσιμο των αρχ@@ εν ολιγοις....

ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ!!!!!
    ετσι λοιπον ...μπορω να ισχυριστω και εγω οτι εχεις τσιμπησει κατι απο αυτον

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    ευτυχως που εχει τελειωσει το motogp απο την ΕΤ3
    υπαρχει και το ιντερνετ

Παλαιό μέλος
    εννοω οτι αυτο που λες εσυ....ισχυριζεται ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ καθε καραγκιοζακι που παιρνει το μικροφωνο στο προαυλιο της ερτ....και εκφωνει αυτα που λες εσυ ακριβως με μοναδικο σκοπο-προθεση-στοχο (οπως σωστα ειπε και καποιος πιο πανω..δνε θυμαμαι ποιος) να σωσει τον παχυλο μισθο , τα προνομια....το κολοβαρεμα και το ξυσιμο των αρχ@@ εν ολιγοις....

ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ!!!!!
    ετσι λοιπον ...μπορω να ισχυριστω και εγω οτι εχεις τσιμπησει κατι απο αυτον
    Σωστά.
    Εγώ έχω κάποια κοινά συμφέροντα με μερικά καραγκιοζάκια που παίρνουν 700-800 ή και παραπάνω. Ή και πολύ παραπάνω. Τα καραγκιοζάκια με τα 700Ε είναι τα περισσότερα σε σχέση με τα άλλα με τα πολλά.

Εσύ μήπως έχεις κοινά συμφέροντα με κάποιον άλλο;

Ο "παχυλος μισθος , τα προνομια....το κολοβαρεμα και το ξυσιμο των αρχ@@ εν ολιγοις...." ακούγονται λίγο...σαν....προπαγάνδα να το πω; Κάτι τέτοιο πάντως.
    Ένα γνωστό πάντως που είχα εκεί, τίποτε από όλα αυτά δεν χάρηκε. Μάλλον, δεν ήταν για όλους.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    λες με ενα μεγαλο σεντονι οτι ειπα εγω σε μια γραμμη....συμφωνω μαζι σου..
    ΘΑ επρεπε να εχει γινει η να γινει το α,, β, γ, δ, ε, ζ, η,,,κλπ κλπ κλπ κλπ

ΕΓΙΝΑΝ?????
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ????
    ΟΧΙ

ε τοτε τι πρεπει να γινει ρε παιδι μου???πες μου εσυ μια γνωμη....να το αφησουμε να συνεχισει ετσι??
    ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...οτι δυστηχως στο παραδειγμα εδω ισχυουν δυο πραγματα μονο!!! δυστυχως..
    η το κοβεις...η το συνεχιζεις ως ειναι........αυτη ειναι η χωρα μας.
    ποιο απο τα δυο επιλεγεις...ειναι δικο σου θεμα

α και που σαι.....εντιτ.....εχω βρει ανθρωπους σαν αυτους που αναφερεις στο παραδειγμα σου...αλλα δυστυχως αντιμετωπιζονται ως επαναστατες της πλακας...η ανωριμοι...η πανιβλακες...η ανθρωπου που κοιμουνται βαθεια και ξυπνα ρεεεεεεεεεεεεεε...που ζεειιιιςς
    Η διαφωναι μου ειναι στο οτι αυτο που λες δεν περιεχει την τελευταια ευκαιρια.
    Αλλο ειναι να σου πουν οπως ειπε και ο ΓΑΠ "η αλλαζουμε η βουλιαζουμε" σε 2-3 μηνες και αλλο ειναι η αλλαζουμε η βουλιαζουμε ΤΩΡΑ μεσα σε 24 ωρες...οπως καταλαβαινεις αν υπαρχει το χρονικο περιθωριο υπαρχει η περιπτωση να "ισωσουν" ορισμενα πραγματα και να σωθει ...το να το κοψεις μαχαιρι ισοδυναμει με το χωρις να εχεις προσπαθησει.

Στο τελευταιο που λες ...το εχω διαπιστωσει και εγω αλλα εχει να κανει οτι το συνολο δεν ειναι φτιαγμενο /διατιθέμενο/παιδαγωγημενο για να συμπεριφερθει ετσι.
    Διαπιστωση μου ειναι οτι στην Ελλαδα υπηρχαν και συνεχιζουν απο Τουρκοκρατιας να υπαρχουν ..το κλαψουρισμα, και η πιστη στον απο μηχανη θεο οτι υπαρχει...το κουνα τα χερια σου οχι...η Ελληνικη διπλωματια για παραδειγμα ηταν και ειναι ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ και κλαψα
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    κωστα οπως ισως διαβασες και παραπανω....εγραψα....Η κανε κατι για αυτο...η κλειστο
    οταν διαμαρτυρεστε για αυτα που βγαινουν στην επιφανεια ειναι καλα? τοτε σας ενοχλουν....αλλα τωρα δεν τρεχει τιπτοα, ετσι?
    κανε ρεσταρτ ρε φιλε....κατι δεν δουλευει σωστα....κλειστο και ξαναφτιαξτο! τωρα θα μου πεις εσυ ξερεις αν θα το ξαναφτιαξουν?? οχι....αλλα και ετσι που ειναι .....τι να κανουμε..δεν παει βημα.
    Γιώργη δεν είναι έτσι ρε φίλε... έχεις δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα και έχω δουλέψει και εγώ... δεν μπορεί να μην είχες διαπιστώσει κακώς κείμενα, στραβά, αδικίες, ανισορροπίες. Σίγουρα θα έπαιζαν τέτοια, σε οποιαδήποτε δουλειά παίζουν... έκανες κάτι; Όχι, ούτε εγώ έκανα. Γιατί; Γιατί φοβόσουν την απόλυση και γιατί στην τελική ήθελες να κοιτάς τη δουλειά σου. Σε κάποια φάση όμως σου ήρθε η απόλυση, σου χτύπησε την πόρτα ή αγανάκτησες, έσκασες και τους έστειλες να πάνε να συνουσιαστούν. Θα μου πεις, συγκρίνεις τον ιδιωτικό τομεά με το δημόσιο; Μην νομίζεις ότι ο τεχνικός, ο καμεραμάν και ο δημοσιογραφίσκος, η καθαρίστρια στην ΕΡΤ διαφέρουν και πολύ... εκεί είχαν και αφεντικά και σάπιους συνδικάλες να αντιμετωπίσουν. Μπορεί να μπήκαν με βύσμα; Μπορεί... αλλά κάποιοι έκαναν την δουλειά τους. Αν δεν την έκαναν, δεν θα έβγαινε το πρόγραμμα. Το κλείσιμο, το "restart" της EΡΤ καταδεικνύει επί της ουσίας πόσο άχρηστοι είναι στην κυβέρνηση και στο κράτος. Δεν είναι δουλειά των εργαζομένων να εξυγιάνουν μια επιχείρηση, είναι δουλειά της διευθύνσεως και των ελεγκτικών μηχανισμών. Τι σημαίνει "αρνήθηκαν οι συνδικαλιστές να γίνει έλεγχος;" Και; Εγώ ξέρω ότι όταν αρνήθηκαν με κόσμιο και πολιτισμένο τρόπο εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες τις αποφάσεις τους, τους γάμησαν στα χημικά και στο ξύλο! Και τώρα προβάλλον ως επιχείρημα το ότι προσπάθησαν να εξυγιάνουν την ΕΡΤ και κόλωσαν σε μια χούφτα συνδικαλιστές; Υπεκφυγές και δικαιολογίες της πούτσας. Να την πακετάρουν και αν τη δώσουν στον καλύτερο πλειοδοτη μιζών θέλουν, μην θρέφεις αυταπάτες.
    Τελευταία τροποποίηση από el_hymador; 11/06/2013 στις 21:12.

Σωστά.
    Εγώ έχω κάποια κοινά συμφέροντα με μερικά καραγκιοζάκια που παίρνουν 700-800 ή και παραπάνω. Ή και πολύ παραπάνω. Τα καραγκιοζάκια με τα 700Ε είναι τα περισσότερα σε σχέση με τα άλλα με τα πολλά.

Εσύ μήπως έχεις κοινά συμφέροντα με κάποιον άλλο;

Ο "παχυλος μισθος , τα προνομια....το κολοβαρεμα και το ξυσιμο των αρχ@@ εν ολιγοις...." ακούγονται λίγο...σαν....προπαγάνδα να το πω; Κάτι τέτοιο πάντως.
    Ένα γνωστό πάντως που είχα εκεί, τίποτε από όλα αυτά δεν χάρηκε. Μάλλον, δεν ήταν για όλους.
    εγω ναι εχω συμφεροντα...θελω να κλεισει ετσι ωστε οταν ξανανοιξει να προσλαβουν εμενα χαχαχχαχαχαχαχαχχα...ρε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα

αρχικα να σου πω οτι δεν εχει νοημα να διαστρεβλωνεις τα λογια μου....δνε θα καταφερεις κατι
    καραγκιοζακια ειναι αυτα που παιρνουν τους παχυλους και ξαφνικα θιχτηκαν.....οχι τα παλικαρια με τα 700 και 800..

ενα αυτο....
    δευτερον δεν σε ειδα να σκυλιαζεις τοσο ρε φιλαρακι για την ....χαλυβουργικη πχ...που τους εχουν γαμισει πατοκορφα και τους εκβιαζουν η εθελουσια εξοδος η θα σας πηδηξουμε...μηπως επειδη αυτα δεν τα δειχνει η τιβι...δνε μας νοιαζουν και δεν ασχολουμαστε??? λεω εγω...

και κατι.....τρανταχτο να το πω??? δεν ξερω πως....αφηνω εσενα να το χαρακτηρισεις...

ρε σεις.....ΕΝΑΝ.....ΕΝΑΝ ΡΕΕΕ.... δεν ειδα να λεει...."αυτα που μας προσαπτει το κρατος ειναι συκοφαντιες!!!! ουδεποτε φαγαμε λεφτα του λαου...θα μιλησει η δικαιοσυνη κλ κλπ κλπ...."¨¨

εναν δεν ειδα
    αυτο εμενα μου λεει.....ναι σας γαμαγαμε....αλλα γουσταρουμε να συνεχισουμε να σας γαμαμε ρε....δεν θα μας κλεισετε χαχχαχαχχ
    τωρα αν εσυ γουσταρεις...οκ, ο καθενας οπως την βρισκει

θελω να πω....οτι ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ υπερασπιζονται την ερτ εδω μεσα ( εννοω οτι την βρισκουν κακομοιρη, αμολυντη και οτι δεν εχει φαει λεφτα) παρα απο οσους ειναι εκει μαζεμενοι τωρα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xrider Προβολή μηνύματος
    ...οπως καταλαβαινεις αν υπαρχει το χρονικο περιθωριο υπαρχει η περιπτωση να "ισωσουν" ορισμενα πραγματα και να σωθει ...το να το κοψεις μαχαιρι ισοδυναμει με το χωρις να εχεις προσπαθησει.
    ρε φιλε το ιδιο λεμε......αν ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ....ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!
    αλλα αφου ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ???
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ??????

αυτο λεω μονο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Γιώργη δεν είναι έτσι ρε φίλε... έχεις δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα και έχω δουλέψει και εγώ... δεν μπορεί να μην είχες διαπιστώσει κακώς κείμενα, στραβά, αδικίες, ανισορροπίες. Σίγουρα θα έπαιζαν τέτοια, σε οποιαδήποτε δουλειά παίζουν... έκανες κάτι;.
    και ομως φιλε εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΑΘΟΣ
    ΕΚΑΝΑ!!!!
    ΠΑΡΑ
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
    και ξερεις με τι κοστος αγορινα???? Εκει που θα μπορουσα να ειμαι υπευθυνος σε ενα τμημα 9 ατομων....να ξυνω τα αρχιδια μμου και να καθομαι και να πληρωνομαι.....διαλεξα ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ....

λαθος στροφη στην καριερα σου (το ονομασαν τα αφεντικα μου)
    οποτε μη μου λετε εμενα...για το τι θα μπορουσα να κανω και το τι εκανα!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    γιατι τρελαινεστε??
    το μαγαζακι θα ξανανοιξει...
    ελπιζουμε ολοι να ανοιξει με τις καλυτερες των προϋποθεσεων γιατι δεν τραβαγε οπως λεει και ο kalgeorge...
    ας μας πουν ολοι αυτοι που ηταν εκει μεσα με ΤΙ τροπο προσληφθηκαν και ΠΟΣΑ προσοντα εχουν...
    οταν η ΕΡΤ και η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ηταν οι 2 κυριοι φορεις που προσελαμβαναν κομματοσκυλα και "ψηφαλακια", ηταν καλα και ολα μια χαρα...
    ολοι ξερουμε την καταληξη της Ολυμπιακης και πιστευω οτι συμφωνουμε οτι ειναι καλυτερα απο πριν...
    ε,καιρος να γινει και στην ΕΡΤ που το 2500 μονο σαν αστειο μπορει να ειπωθει για το πληθος των εργαζομενων...ακου 2500 ατομα για να λειτουργει με αυτα τα προγραμματα και την ποιοτητα που λειτουργει...!!

ελπιζω να ισχυσουν τα παρακατω: (αντιγραφω απο Ναυτεμπορικη)
    «Υπάρχουν πολλοί άξιοι και ικανοί εργαζόμενοι, η πείρα και η προϋπηρεσία των οποίων είναι απαραίτητη για να σταθεί ο νέος οργανισμός και θα συνεκτιμηθεί κατά τη διαδικασία προσλήψεων με διαφανείς διαδικασίες και κριτήρια ΑΣΕΠ» δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Σημείωσε επίσης ότι ο νέος φορέας θα λειτουργήσει με πολύ λιγότερο προσωπικό και σαφές οργανόγραμμα και πως το αρχείο της ΕΡΤ θα περιφρουρηθεί και θα αξιοποιηθεί πλήρως όπως και οι δορυφορικές υπηρεσίες και οι σύγχρονες τεχνολογίες.

ας ξαναπροσλαβουν τους ικανους...αυτους που παραγουν σοβαρο και σωστο εργο και ολοι οι αλλοι ας πανε σπιτια τους...οτι εφαγαν, εφαγαν τοσα χρονια...
    ακομα και τους παρουσιαστες που αναφερετε να τους ξαναπροσλαβουν αν κανουν "νουμερα"...αυτη ειναι η δουλεια τους! να φερνουν τηλεθεαση, η οποια τηλεθεαση θα φερει διαφημισεις, οι οποιες θα πληρωνουν ακριβα για τον τηλεοπτικο χρονο, οπως κανουν σε ολα τα ιδιωτικα καναλια...

αν ο "στην υγεια μας" κανει 30% γιατι να μην τον ξαναπαρουν?
    οχι ομως οπως ηταν πριν: (ξανααντιγραφω απο Ναυτεμπορικη)
    «Την ΕΡΤ την πληρώνει ο ελληνικός λαός με το χαράτσι στους λογαριασμούς ηλεκτρικού γύρω στα 300 εκατομμύρια το χρόνο» σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου, υποστηρίζοντας ότι έχει τριπλάσιο έως επταπλάσιο κόστος από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και τετραπλάσιο ως εξαπλάσιο προσωπικό για πολύ μικρή τηλεθέαση.

η Δημοσια Τηλεοραση θα επρεπε να ειναι win win εταιρεια (οχι wind ρε!!) διοτι εχει τον "μισθουλι" απο τους πολιτες και εχει και διαφημισεις (οι οποιες θα επρεπε να πληρωνονται χρυσαφι)...
    για να υπαρχουν ομως σοβαρα εσοδα απο τις διαφημισεις, θα πρεπει να εχουν ανταγωνιστικο προγραμμα και να κανουν "νουμερα"...
    οι δουλεια ολων θα πρεπει να στραφει εκει για να εχουν τηλεθεαση και ποιοτικο προγραμμα...

σφαχτειτε τωρα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    αντε μπραβο.....

Σελίδα 4 από 48 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  2. Tι άλλο θα πάει ΣΚΑΤΑ σήμερα...?
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 15:59
  3. Δεν πάει άλλο!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 19:46
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας