το ρωταω γιατι σημερα πηγα να φαω 2 μ@@κες που περασαν με κοκκινο,ο δευτερος το ακουσε το γ@μωσταυριδη του ομως....![]()
το ρωταω γιατι σημερα πηγα να φαω 2 μ@@κες που περασαν με κοκκινο,ο δευτερος το ακουσε το γ@μωσταυριδη του ομως....![]()
Ναι, οφείλουν να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του Κ.Ο.Κ.....αλλά μπέρδεψαν τον Κ.Ο.Κ. με το γλυκό "κωκ" για αυτό κάτι κόκκινα και κάτι "STOP" αυτοί τα έχουν για πρωινό....και τα τρώνε...
Τελευταία τροποποίηση από Manalishi; 11/06/2013 στις 22:31.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Απο πρώην αθλητή ποδηλασίας, ΝΑΙ!
...και η γιαγιά μου που θα κατέβει από την Πίνδο και το ηρωικό Σούλι ωφείλει να υπακούει στον ΚΟΚ όταν θα βρεθεί στους δρόμους...
Εννοείται -οι κουτόφραγκοι στη Γερμανία έχουν σχολές οδήγησης για ποδήλατα και τα πιτσιρίκια δίνουν εξετάσεις σε πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής, για να μην σχολιάσω και την πινακίδα... Την επόμενη φορά που κάποιος θα παραβιάσει τον ΚΟΚ και θα σου απαντήσει "μα έχω ποδήλατο", μπορείς να του το χώσεις στον κώλο.
Οι ποδηλατες ειναι το κερασακι στην τουρτα με τοσα που γινονται καθε μερα στους δρομους..
Ειδικα οταν βαζουν και ακουστικα και χαραζουν πορεια δεν πανα γινεται πισω τους πολεμος αργαααααα τα ζωα μου...Υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις αλλα ναναι το πολυ 2 στους 10...
Υ.γ.Τις προαλες φιλαρακος παρκαρει με το αμαξι του και με το που ανοιγει την πορτα να βγει μπηκε μεσα ενας ποδηλατης και του εσκησε και την γαμπα με το πεταλι με κατι τελος παντον ετσι οπως καρφωθηκε..Εγινε χαμος το μονο που θυμαμαι ειναι οτι μουπε οτι ο ποδηλατης εφυγε χωρις ποδηλατο μετα..![]()
Ναι, παίζει και αυτός και συνήθως συμβαίνει με τον μπροστινό δίσκο.
Όσο για το γενικότερο, οι ομάδες ποδηλασίας που υπάρχουν όταν βγαίνουν προπόνηση συνήθως ποιάνουν λωρίδα ολόκληρη δική τους,αλλά υπάρχει αμάξι το οποίο ειδοποιεί οτι γίνετε προπόνηση ομάδας, όπως κάναμε και εμείς.
Εγω μιλαω για τους μοναχικους καβαλαρηδες οχι τα οργανομενα και τις παρεες..
πλεον μετακινουμε εδω και κανα διμηνο μονο με ποδηλατο. σας οδηγος αυτοκινητου και μηχανης τηρω τον κοκ και συμπεριφερομαι οπως και με καθε αλλο διτροχο. το τι μαλακισμενη γυναικα μου χει κοψει τον δρομο δεν λεγεται. να σε περασει ποδηλατο σε ανηφορα? και γενικα δεν τους δεν προσεχουν κανεις. τωρα ψιλοπαω απο πεζοδρομιο.. σαν πεζος.. αλλα κι εκει ενοχλω.. μεχρι να κλτσησω πορτα ειναι. μετα θα μου φυγει.
Καθε ενηλικος υποτιθεται οτι οφειλει να γνωριζει ολους τους νομους ενος κρατους και υποθετω οτι και ο ΚΟΚ ειναι νομοι του κρατους.Ο ανηλικος ποδηλατης εχει και με το νομο αγνοια αλλα μπορει να κυκλοφορει ελευθερα.
Χθες πεζος με ακουστκα στα αυτια επεσε πανω στο αυτοκινητο μου και ευτυχως δεν τον χτυπησα.Το χειμωνα μεθυσμενος πεζος επεσε πανω στη σταματημενη μηχανη φιλου και χτυπησε το ποδι του.Αν δεν επεμβαινανε καποιοι περαστικοι ακομη θα ετρεχε.
Μην το ψαχνετε με τους νομους.Οσο μπορειτε προσπαθηστε να αποφευγετε παρομοιες καταστασεις γιατι ακρη δεν θα βγαλετε.
Να υπενθυμίσω εδώ στους φίλους μοτοσυκλετιστές ότι και τα ποδήλατα είναι δίτροχα, και ότι οι αναβάτες τους διατρέχουν τους ίδιους κινδύνους και ακόμα περισσότερους
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Κι αυτό δίτροχο είναι πρόεδρε
Αλλά καλό θα ήταν για την ασφάλεια αυτού που το καβαλάει και για την ψυχική ηρεμία των υπολοίπων, να πηγαίνει με προσοχή από κανά φαρδί πλακόστρωτο πεζοδρόμιο, να περιοριζόταν σε καμιά βόλτα στην πλατεία, σε κανά στενό, σε κανά παρκάκι ή κάπου τέλος πάντων. Πάντως σίγουρα όχι στη δεξιά (κι όχι πάντα) λωρίδα της Βουλιαγμένης, της Βασ. Σοφίας, της Αμφιθέας και πάει λέγοντας.
Απορώ τί θα γινόταν αν είχαμε τα φράγκα να πάρουμε όλοι από ένα segway πώς διάλο λέγονται αυτά και να βγούμε στους δρόμους να κυκλοφορούμε με δαύτα.