ρε αγορι, το οπως σε συμφερει δεν παει σε σενα προσωπικα....σου λεω οτι το εφεραν ετσι οπως τους συμφερει το οτι εχει κατεβει τοσος κοσμος για την ερτ.....αυτο ελειπε....
τωρα για το ακριτικα και αυτα...ημαρτον...γελανε οι πετρες....σε 3μηνες που θα ανοιξει παλι, θα βλεπουν την πολυαγαπημενη τους ερτ....δεν νομιζω να τους λειψει ουτε ο πουρουπουπου ουτε ο παπαδοπουλος ουτε οι λυριτζης οικονομου κλπ κλπ κλπ.....ουτε οσοι κανουν παρτυ και υποτιθεται οτι δουλευουν.
δεν πρεπει να κερδισω κατι εγω για να κλεισει η ερτ.....ΑΣΤΟΧΟ αυτο που ειπες....
μηπως για να κλεισουν καποιοι οργανισμοι που λεμε οτι τρωνε λεφτα (αποδεδειγμενα) πρεπει να γινει παλι αρκει να κερδισω κατι εγω??? πολυ κουφο αυτο που ειεπς..
αλλα ουτε εσυ απαντησες....τι κανεις εδω? γιατι δεν εισαι εκει να διαμαρτυρεσαι?? απο τον καναπε δεν λυνονται τα προβληματα
τα χουμε ολα....εχουμε και τις ενημερωσεις γαι κατι βρουμμ....χανουμε την μπαλα![]()
Συμφωνουμε σε ολα, τα νουμερα ομως θα ειναι σιγουρα υψηλοτερα απο οτι ηταν παλαιοτερα οπου ειχαν βγει 3-4 αντιστοιχες εκπομπες, τωρα ειναι μονο μια και αναγκαστηκα οσοι αρεσκοντε στη θεαση τετοιων εκπομπων αυτη θα δουν.
Κατι αναλογο θα γινει απο αυριο και με τα μεγαλα καναλια, αν πχ κατα μεσο ορο ειχαν 15% ακροαματικοτητα τωρα θα ανεβει στο 17 αφου το ποσοστο τηλεθεασης που ειχε η ερτ θα μοιραστει στα αλλα καναλια.
Δεν ειπα οτι εμεις θα τον πλερωνουμε αν παει σε ιδιωτικο καναλι αλλα τονισα το γεγονος οτι τα μεγαλα ονοματα λιγο νοιαζοντε για την ερτ γιατι θα την βρουν την ακρη τους, ενω οι χαμιλομισθοι θα μεινουν με τον γλαρο του Αριστειδη στο χερι...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Α μάλιστα ... Ναι εαν ήμουν Αθήνα θα ήμουν στην ΕΡΤ τώρα!
Για αυτο σου λέω Γιώργη άστο,
χιλίαδες άνθρωποι σε χιλιάδες ευκαιρίες εχουν κατέβει και κατεβαίνουν σε πορείες διαδηλώσεις. Όλη η Ελλάδα , όλος ο κόσμος σε Ελλάδα και Εξωτερικό έχει μείνει
αποσβολωμένος και το μοναδικό σου επιχείρημα είναι οτι εγώ δεν κατεβαίνω στην Αθήνα βραδιάτικα.
Κατσε να γίνουν τίποτα εκλογες να γελάσουμε με το αυτογκόλ της ομάδας του success story...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Επειδή δεν ξέρω τί πήγαινε σε μένα, αν θες κάνε μου quote και πες μου.
Γενικότερα, για να σε γλυτώσω από τον κόπο του quote αν σε καλύψει αυτό που θα γράψω, έχω ξαναπεί ότι εδώ μέσα είναι φόρουμ και γράφουμε. Το αν κάποιος πεινάει ή είναι χορτάτος, διαμαρτύρεται ή κάθεται στον καναπέ του, φτιάχνει μολοτωφ στο υπόγειό του, περιμένει να τελειώσει το στύψιμο/στέγνωμα της μπουγάδας για να ξελογκάρει και να φύγει να πάει να διαμαρτυρυθεί μαζί με τους υπαλλήλους της ΕΡΤ και λοιπά, δεν έχει καμία σχέση με το "εδώ".
Και το ότι μπορεί να έτυχε να πρόσεξες το ποστ κάποιου στο θρεντ για την ΕΡΤ κι όχι για την επίταξη των καθηγητών (ή επειδή μπορεί να μην έτυχε να ανοιχτεί καν αντίστοιχο θρεντ) δε σημαίνει ότι η άποψή του δε θα ήταν αντίστοιχη.
Γενικά μιλάω.
Για τους λογους που αναφερθηκαν και παραπανω απο αλλους.
Γιατι οταν ποναει το χερι δεν το κοβεις.
Πηγαινεις στον γιατρο του λες που πονας και αυτος σου λεει τι προβλημα υπαρχει, τι φταιει για την εμφανιση του πονου και πως να το γιατρεψεις.
Αυτο θα επρεπε να συμβει (κατα τη γνωμη μου) και στην ερτ, τωρα το πως και το γιατι λιγο με ενδιαφερει (αν το αποτελεσμα ειναι το επιθυμητο).