Σελίδα 8 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 713

Θέμα: πάει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    ...επειδη ΔΕΝ ξερω τι θα ειναι αυτο που θα ανοιξει....ας μεινω με αυτο..
    ε αυτο ειναι τραγικο που λες
    Που ακριβώς το είπα αυτό... ?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LsKostas Προβολή μηνύματος
    Eνταξυ Γιωργο "οπως με συμφερει"

Τραβα πες στο στα ατομα με προβληματα ακοης που απο αυριο θα ενημερωνονται απο Μενεγακη

Επισης τραβα πες το σε αυτους που μενουν σε ακριτικες περιοχες

Σε εμενα μην μου λες να μην τα διαστρεβλωνω γιατι απ το πρωι σε ρωταω που θα κερδισεις ΕΣΥ εαν απολυθουν 2500 παραπανω και απαντηση δεν παιρνω...

Και να πεις οτι δουλευεις σε καμια τραπεζα να σε καταλαβω αγορι μου ...
    ρε αγορι, το οπως σε συμφερει δεν παει σε σενα προσωπικα....σου λεω οτι το εφεραν ετσι οπως τους συμφερει το οτι εχει κατεβει τοσος κοσμος για την ερτ.....αυτο ελειπε....

τωρα για το ακριτικα και αυτα...ημαρτον...γελανε οι πετρες....σε 3μηνες που θα ανοιξει παλι, θα βλεπουν την πολυαγαπημενη τους ερτ....δεν νομιζω να τους λειψει ουτε ο πουρουπουπου ουτε ο παπαδοπουλος ουτε οι λυριτζης οικονομου κλπ κλπ κλπ.....ουτε οσοι κανουν παρτυ και υποτιθεται οτι δουλευουν.

δεν πρεπει να κερδισω κατι εγω για να κλεισει η ερτ.....ΑΣΤΟΧΟ αυτο που ειπες....
    μηπως για να κλεισουν καποιοι οργανισμοι που λεμε οτι τρωνε λεφτα (αποδεδειγμενα) πρεπει να γινει παλι αρκει να κερδισω κατι εγω??? πολυ κουφο αυτο που ειεπς..
    αλλα ουτε εσυ απαντησες....τι κανεις εδω? γιατι δεν εισαι εκει να διαμαρτυρεσαι?? απο τον καναπε δεν λυνονται τα προβληματα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ειπα κι εγω.

Δε θα ανοιγατε θρεντ για την ΕΡΤ ?

Για ψαξτε παλια ποστ να δουμε πόσοι τη βριζατε για τα κοματοσκυλα που εχει μεσα, για την εκαστοτε κυβερνητικη προπαγανδα και για το υποχρεωτικό της χαρατσι.

Κροκοδείλια δακρυα ρε υποκριτες... :a39:
    ενταξει απλα ειναι η μοδα της ωρας τωρα....βρηκαμε κατι να ασχολουμαστε....αυριο οταν θα πεφτει ξυλο πχ στις ακτοπλοικες γραμμες γιατι ειναι απληρωτοι 9 μηνες οπως ακουγεται.....δεν θα τρεχει καστανο!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Zid Προβολή μηνύματος
    Που ακριβώς το είπα αυτό... ?
    σορρυ, νομιζω στον pipe πηγαινε το quote.....
    βλεπεις διαμαρτυρονται ολοι απο τον καναπε και σημερα....και με μπερδεψαν

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    ενταξει απλα ειναι η μοδα της ωρας τωρα....βρηκαμε κατι να ασχολουμαστε....αυριο οταν θα πεφτει ξυλο πχ στις ακτοπλοικες γραμμες γιατι ειναι απληρωτοι 9 μηνες οπως ακουγεται.....δεν θα τρεχει καστανο!!!!!
    Μακάρι να υπάρχει η ΕΡΤ που αγαπήσαμε όταν οι 20.000 θα ουρλιάζουν στα λιμάνια ότι έχουν πληρώσει εισιτήριο και θέλουν να πάνε Μύκονο και Σαντορίνη και οι ναυτεργάτες τους χαλάνε τις διακοπές να πούν τον πόνο τους οn camera.

τα χουμε ολα....εχουμε και τις ενημερωσεις γαι κατι βρουμμ....χανουμε την μπαλα

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Αν θυμάσαι από κάτι Σεμίνες και λοιπές μιμήσεις-αντιγραφές, τα ιδιωτικά κανάλια είχαν τέτοιο στυλ εκπομπής, αλλά μόλις το κόστος έγινε απαγορευτικό και οι τηλεθεάσεις πήραν την κατιούσα, κόπηκαν μαχαίρι. Ας πούμε ότι πάει ο Παπαδόπουλος στο MEGA με τετραπλάσιο μισθό να κάνει εκπομπή, εσύ θα τον πληρώσεις από την τσέπη σου ή ο σταθμός από τα έσοδά του; Μην τα μπερδεύεις άλλη έννοια το κορόϊδο στη δημόσια τηλεόραση άλλη έννοια στην ιδιωτική (εκελι έχει να κάνει καθαρά με την επιλογή εκπομπών που παρακολουθεί κάποιος, π.χ. δελτίο Mega).
    Συμφωνουμε σε ολα, τα νουμερα ομως θα ειναι σιγουρα υψηλοτερα απο οτι ηταν παλαιοτερα οπου ειχαν βγει 3-4 αντιστοιχες εκπομπες, τωρα ειναι μονο μια και αναγκαστηκα οσοι αρεσκοντε στη θεαση τετοιων εκπομπων αυτη θα δουν.
    Κατι αναλογο θα γινει απο αυριο και με τα μεγαλα καναλια, αν πχ κατα μεσο ορο ειχαν 15% ακροαματικοτητα τωρα θα ανεβει στο 17 αφου το ποσοστο τηλεθεασης που ειχε η ερτ θα μοιραστει στα αλλα καναλια.

Δεν ειπα οτι εμεις θα τον πλερωνουμε αν παει σε ιδιωτικο καναλι αλλα τονισα το γεγονος οτι τα μεγαλα ονοματα λιγο νοιαζοντε για την ερτ γιατι θα την βρουν την ακρη τους, ενω οι χαμιλομισθοι θα μεινουν με τον γλαρο του Αριστειδη στο χερι...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    τα χουμε ολα....εχουμε και τις ενημερωσεις γαι κατι βρουμμ....χανουμε την μπαλα
    Έχω 31 vroom μπορώ να τα εξαργυρώσω στα ΑΒ Βασιλόπουλος ή να πάρω σετ 6 ποτηριών με 10 ευρώ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Συμφωνουμε σε ολα, τα νουμερα ομως θα ειναι σιγουρα υψηλοτερα απο οτι ηταν παλαιοτερα οπου ειχαν βγει 3-4 αντιστοιχες εκπομπες, τωρα ειναι μονο μια και αναγκαστηκα οσοι αρεσκοντε στη θεαση τετοιων εκπομπων αυτη θα δουν.
    Κατι αναλογο θα γινει απο αυριο και με τα μεγαλα καναλια, αν πχ κατα μεσο ορο ειχαν 15% ακροαματικοτητα τωρα θα ανεβει στο 17 αφου το ποσοστο τηλεθεασης που ειχε η ερτ θα μοιραστει στα αλλα καναλια.

Δεν ειπα οτι εμεις θα τον πλερωνουμε αν παει σε ιδιωτικο καναλι αλλα τονισα το γεγονος οτι τα μεγαλα ονοματα λιγο νοιαζοντε για την ερτ γιατι θα την βρουν την ακρη τους, ενω οι χαμιλομισθοι θα μεινουν με τον γλαρο του Αριστειδη στο χερι...
    να μην δεις ΟΥΤΕ τα μεγαλοκαναλα...δεν σε υποχρεωνει κανεις να βλεπεις σκουπιδια γαι να επιβιωνουν αυτοι

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ειπα κι εγω.

Δε θα ανοιγατε θρεντ για την ΕΡΤ ?

Για ψαξτε παλια ποστ να δουμε πόσοι τη βριζατε για τα κοματοσκυλα που εχει μεσα, για την εκαστοτε κυβερνητικη προπαγανδα και για το υποχρεωτικό της χαρατσι.

Κροκοδείλια δακρυα ρε υποκριτες... :a39:
    Καλώς τον κι ας αργησες πρεσβευτή του success story

Θες να ψάξουμε λίγο και τα δικά σου τα post ? Kαι να δούμε σε ποια περίπτωση έδωσες δίκιο σε εργαζομένους ?
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

αυτοι που πραγματικα εργαζοντουσαν στην ερτ ηταν οι συμβασιουχοι που ετσι και αλλιως θα επαιρναν ποδι...
    οι υπολοιποι γλεντουσαν εις βαρος των κοροιδων......μην μπερδευουμε καταστασεις.
    Δε γνωριζω ποιοι δουλευαν και ποιοι οχι (και δεν αναφερομαι στις φιρμες που καλυτερα ας μην δουλευαν μικροτερη ζημια θα εκαναν)
    αλλα θεωρω πως υπαρχουν και ανθρωποι εκει μεσα που εστω και λιγο προσπαθουσαν και ας μην επαιρναν 5, 10, 20 χιλιαρικα τον μηνα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Δε γνωριζω ποιοι δουλευαν και ποιοι οχι (και δεν αναφερομαι στις φιρμες που καλυτερα ας μην δουλευαν μικροτερη ζημια θα εκαναν)
    αλλα θεωρω πως υπαρχουν και ανθρωποι εκει μεσα που εστω και λιγο προσπαθουσαν και ας μην επαιρναν 5, 10, 20 χιλιαρικα τον μηνα.
    εγω δεν εχω καταλαβει κατι αλλο
    αφου ολοι συμφωνουμε οτι η ερτ μονο ετρωγε και πρεπει να γινει αναδιαρθρωση
    και αφου το προβλημα μας ειναι Ο ΤΡΟΠΟΣ με τον οποιο εκλεισε...

γιατι συνεχιζετε να την υπερασπιζεστε? γιατι δεν περιοριζεστε μονο στο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ?

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    αλλα ουτε εσυ απαντησες....τι κανεις εδω? γιατι δεν εισαι εκει να διαμαρτυρεσαι?? απο τον καναπε δεν λυνονται τα προβληματα
    Α μάλιστα ... Ναι εαν ήμουν Αθήνα θα ήμουν στην ΕΡΤ τώρα!

Για αυτο σου λέω Γιώργη άστο,

χιλίαδες άνθρωποι σε χιλιάδες ευκαιρίες εχουν κατέβει και κατεβαίνουν σε πορείες διαδηλώσεις. Όλη η Ελλάδα , όλος ο κόσμος σε Ελλάδα και Εξωτερικό έχει μείνει

αποσβολωμένος και το μοναδικό σου επιχείρημα είναι οτι εγώ δεν κατεβαίνω στην Αθήνα βραδιάτικα.

Κατσε να γίνουν τίποτα εκλογες να γελάσουμε με το αυτογκόλ της ομάδας του success story...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    σορρυ, νομιζω στον pipe πηγαινε το quote.....
    βλεπεις διαμαρτυρονται ολοι απο τον καναπε και σημερα....και με μπερδεψαν
    Επειδή δεν ξέρω τί πήγαινε σε μένα, αν θες κάνε μου quote και πες μου.

Γενικότερα, για να σε γλυτώσω από τον κόπο του quote αν σε καλύψει αυτό που θα γράψω, έχω ξαναπεί ότι εδώ μέσα είναι φόρουμ και γράφουμε. Το αν κάποιος πεινάει ή είναι χορτάτος, διαμαρτύρεται ή κάθεται στον καναπέ του, φτιάχνει μολοτωφ στο υπόγειό του, περιμένει να τελειώσει το στύψιμο/στέγνωμα της μπουγάδας για να ξελογκάρει και να φύγει να πάει να διαμαρτυρυθεί μαζί με τους υπαλλήλους της ΕΡΤ και λοιπά, δεν έχει καμία σχέση με το "εδώ".
    Και το ότι μπορεί να έτυχε να πρόσεξες το ποστ κάποιου στο θρεντ για την ΕΡΤ κι όχι για την επίταξη των καθηγητών (ή επειδή μπορεί να μην έτυχε να ανοιχτεί καν αντίστοιχο θρεντ) δε σημαίνει ότι η άποψή του δε θα ήταν αντίστοιχη.

Γενικά μιλάω.

Για τους λογους που αναφερθηκαν και παραπανω απο αλλους.
    Γιατι οταν ποναει το χερι δεν το κοβεις.
    Πηγαινεις στον γιατρο του λες που πονας και αυτος σου λεει τι προβλημα υπαρχει, τι φταιει για την εμφανιση του πονου και πως να το γιατρεψεις.

Αυτο θα επρεπε να συμβει (κατα τη γνωμη μου) και στην ερτ, τωρα το πως και το γιατι λιγο με ενδιαφερει (αν το αποτελεσμα ειναι το επιθυμητο).

Σελίδα 8 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  2. Tι άλλο θα πάει ΣΚΑΤΑ σήμερα...?
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 15:59
  3. Δεν πάει άλλο!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 19:46
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας