Και υστερα απο 9 γαμιστερες σελιδες αφου ο καθε υποκριτης εβγαλε το μενος του για το μαγαζακι που λεγεται ΕΡΤ
ας πω και γω 2 πραγματακια σας υποκριτης που το θεμα ερτ το κατεχει καπως καλυτερα.
Προσωπικα αν ηθελα να (ξανα)βγαλω το κτηνος που κουβαλαω θα μπορουσα να πω να παει στον διαολο η ΕΡΤ -και οσοι την απαρτιζουν-
οπως εχω πει και παλιοτερα.Οχι τιποτε αλλο αλλα και πιο πολλα δικια εχω απο τον καθενα εδω μεσα
που βλεπει την αποφαση να μπει λουκετο στην ερτ σαν την θλιβερη δικαιωση των φαντασιωσεων του για
το τι παει στραβα σε αυτο το μπουρδελο.
Επισης το θεμα για μενα ειναι και προσωπικο και επαγγελματικο. Ας πουμε απλα οτι η ερτ "χρωσταει" λεφτα σε ατομα στις δουλειες
των οποιων ειχα συμμετασχει η ηταν να συμμετασχω και γω.Μιλαω για καμποσα νοικια που ΔΕΝ μου περισσευουν αλλα ποτε δεν τα περιμενα ουτως η αλλως
σε αντοθεση με καποιους φιλους μου που θα στεναχωρηθουν πολυ.
Επισης μιας και ειπα να γραψω μπορω να αναφερω χιλια δυο πραγματα για τον δεινοσαυρο που λεγεται ερτ για την ποιοτητα των ατομων
που τον απορτιζουν η εχουν επαγγελματικες σχεσεις μαζι του (στον βαθμο που εμεσα η αμεσα εχω νταραβεριστει μαζι τους) για τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τηλεοπτικο και κινηματογραφικο εξοπλισμο της ερτ
που βρισκεται δεκαετιες κλειδωμενος σε σεντουκια (δεν εχετε ιδεα για τι πραγματα μιλαμε) και δεν δοθηκαν ποτε ουτε σε σχολες ουτε σε συμπαραγωγες και χιλια δυο ακομα.τα λοιπα για χαρατσια και τελη
και γιουροβιζιον ας τα αφησουμε για αυτους που τα παρακολουθουν καλυτερα.
Μεσα λοιπον σε ολο αυτο το δικιο που με πνιγει ρε αδερφεκαι θα επρεπε χαιρεκακα να τριβω τα χερια μου απλα σκεφτομαι το εξης:
Η ερτ απαρτιζεται απο καναδυο χιλιαδες ανθρωπους λιγοτερο η περισσοτερο υπευθυνους για το χαλι αυτου του μαγαζιου.Σε τι βαθμο ειναι ο καθ'ενας υπευθυνος
δεν με απασχολει.Καποιοι λιγοτερο καποιοι περισσοτερο.Αν ειναι να τους κατηγορησω ολους αυτους θα μπορουσα να τους κατηγορησω οτι
ποτε τους δεν εβγαλαν στην φορα τα απλυτα αυτου του μαγαζιου,οτι δεν αξιοποιησαν τις ευκαιριες να εξυγιανουν το μαγαζακι τους και αυτο μου την σπαει εμενα.Με την ιδια λογικη
θα μπορουσα να κατηγορησω σχεδον ολους τους δικαστες, τους δημοσιους υπαλληλους, τους εκπαιδευτικους, τους φαρμακοποιους, τους μηχανικους, γενικα εμενα και ολο μου το σοι.
Παντως ενα πραγμα εχω να πω.Αυτη η κυβερνηση εχει μαθει να επιλεγει στοχους.Επιλεγει εκεινους που ξερει οτι ενα μεγαλο μερος της κοινωνιας θελει να δει σαν εχθρους.
Αν μη τι αλλο ξερουν να δημιουργουν εμφυλιακο κλιμα οι κεραταδες,και ειλικρινα το κανουν τοσο πετυχημενα που κατα βαθος θα ηθελα και γω να συνταχθω μαζι τους,
με αυτα τα χυδαια αμοραλιστικα υποκειμενα,εστω και για λιγο.Λεω να μην το κανω σε αυτη την περιπτωση αν και δυσκολευομαι καπως.
Α ναι και τα τελη ερτ κανονικα θα τα πληρωνουμε.![]()