Σελίδα 10 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 713

Θέμα: πάει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Και υστερα απο 9 γαμιστερες σελιδες αφου ο καθε υποκριτης εβγαλε το μενος του για το μαγαζακι που λεγεται ΕΡΤ
    ας πω και γω 2 πραγματακια σας υποκριτης που το θεμα ερτ το κατεχει καπως καλυτερα.

Προσωπικα αν ηθελα να (ξανα)βγαλω το κτηνος που κουβαλαω θα μπορουσα να πω να παει στον διαολο η ΕΡΤ -και οσοι την απαρτιζουν-
    οπως εχω πει και παλιοτερα.Οχι τιποτε αλλο αλλα και πιο πολλα δικια εχω απο τον καθενα εδω μεσα
    που βλεπει την αποφαση να μπει λουκετο στην ερτ σαν την θλιβερη δικαιωση των φαντασιωσεων του για
    το τι παει στραβα σε αυτο το μπουρδελο.

Επισης το θεμα για μενα ειναι και προσωπικο και επαγγελματικο. Ας πουμε απλα οτι η ερτ "χρωσταει" λεφτα σε ατομα στις δουλειες
    των οποιων ειχα συμμετασχει η ηταν να συμμετασχω και γω.Μιλαω για καμποσα νοικια που ΔΕΝ μου περισσευουν αλλα ποτε δεν τα περιμενα ουτως η αλλως
    σε αντοθεση με καποιους φιλους μου που θα στεναχωρηθουν πολυ.
    Επισης μιας και ειπα να γραψω μπορω να αναφερω χιλια δυο πραγματα για τον δεινοσαυρο που λεγεται ερτ για την ποιοτητα των ατομων
    που τον απορτιζουν η εχουν επαγγελματικες σχεσεις μαζι του (στον βαθμο που εμεσα η αμεσα εχω νταραβεριστει μαζι τους) για τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τηλεοπτικο και κινηματογραφικο εξοπλισμο της ερτ
    που βρισκεται δεκαετιες κλειδωμενος σε σεντουκια (δεν εχετε ιδεα για τι πραγματα μιλαμε) και δεν δοθηκαν ποτε ουτε σε σχολες ουτε σε συμπαραγωγες και χιλια δυο ακομα.τα λοιπα για χαρατσια και τελη
    και γιουροβιζιον ας τα αφησουμε για αυτους που τα παρακολουθουν καλυτερα.

Μεσα λοιπον σε ολο αυτο το δικιο που με πνιγει ρε αδερφε και θα επρεπε χαιρεκακα να τριβω τα χερια μου απλα σκεφτομαι το εξης:
    Η ερτ απαρτιζεται απο καναδυο χιλιαδες ανθρωπους λιγοτερο η περισσοτερο υπευθυνους για το χαλι αυτου του μαγαζιου.Σε τι βαθμο ειναι ο καθ'ενας υπευθυνος
    δεν με απασχολει.Καποιοι λιγοτερο καποιοι περισσοτερο.Αν ειναι να τους κατηγορησω ολους αυτους θα μπορουσα να τους κατηγορησω οτι
    ποτε τους δεν εβγαλαν στην φορα τα απλυτα αυτου του μαγαζιου,οτι δεν αξιοποιησαν τις ευκαιριες να εξυγιανουν το μαγαζακι τους και αυτο μου την σπαει εμενα.Με την ιδια λογικη
    θα μπορουσα να κατηγορησω σχεδον ολους τους δικαστες, τους δημοσιους υπαλληλους, τους εκπαιδευτικους, τους φαρμακοποιους, τους μηχανικους, γενικα εμενα και ολο μου το σοι.

Παντως ενα πραγμα εχω να πω.Αυτη η κυβερνηση εχει μαθει να επιλεγει στοχους.Επιλεγει εκεινους που ξερει οτι ενα μεγαλο μερος της κοινωνιας θελει να δει σαν εχθρους.
    Αν μη τι αλλο ξερουν να δημιουργουν εμφυλιακο κλιμα οι κεραταδες,και ειλικρινα το κανουν τοσο πετυχημενα που κατα βαθος θα ηθελα και γω να συνταχθω μαζι τους,
    με αυτα τα χυδαια αμοραλιστικα υποκειμενα,εστω και για λιγο.Λεω να μην το κανω σε αυτη την περιπτωση αν και δυσκολευομαι καπως.

Α ναι και τα τελη ερτ κανονικα θα τα πληρωνουμε.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Οχι. Αλλα εμεις ειμαστε του ιδιωτικου τομέα και πήγαμε ακλαυτοι...
    Ακριβως...
    Οσοι ειμαστε στον ιδιωτικο τομεα δεν ειχαμε καναλι να κανουμε εκπομπη για τα δικιο μας...απλα μειναμε ταπι...

Ακομα και τωρα κανουν καταχρηση της μονιμοτητας τους χρησιμοποιωντας τα μεσα κρατικου φορεα για τα δικες τους διεκδικησεις...
    Αν ο εργοδοτης σου, που εχει μαγαζι με μπογιες σε απολυσει, μπορεις να μπεις να παρεις μπογιες με το ετσι θελω και να κανεις πλακατ για διαμαρτυρια?
    Δε νομιζω Τακη...

Ας πανε οι 500,000 δημ. υπαλληλοι να βγουν στους δρομους για την ΕΡΤ...
    Η συμπεριφορα των δημ. υπαλλ. δεν αλλαξε απεναντι στο λαο. Εχουν ενα μεγαλο μεριδιο της ευθυνης, δυστυχως...

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Παντως ενα πραγμα εχω να πω.Αυτη η κυβερνηση εχει μαθει να επιλεγει στοχους.Επιλεγει εκεινους που ξερει οτι ενα μεγαλο μερος της κοινωνιας θελει να δει σαν εχθρους.
    Αν μη τι αλλο ξερουν να δημιουργουν εμφυλιακο κλιμα οι κεραταδες,και ειλικρινα το κανουν τοσο πετυχημενα που κατα βαθος θα ηθελα και γω να συνταχθω μαζι τους,
    με αυτα τα χυδαια αμοραλιστικα υποκειμενα,εστω και για λιγο.Λεω να μην το κανω σε αυτη την περιπτωση αν και δυσκολευομαι καπως.

Α ναι και τα τελη ερτ κανονικα θα τα πληρωνουμε.
    Ολοι οι πολιτικοι μας κοροιδευουν και κανουν δουλειες για την τσεπη τους. Απλα. Ξεπουλανε το δημοσιο και διωχνουν τους ανθρωπους με γνωσεις εκτος Ελλαδος.
    Αρα μενει ο ιδιωτικος τομεας να σηκωσει μια χωρα...και ο απλος λαος να σηκωσει τη φορολογια...

Διαιρει και βασιλευε.
    Στο τελος παλι οι πολιτικοι θα περνανε καλα και εμεις....καλη τυχη... Just enjoy the Ozzy and keep your mouth shut!

Παλαιό μέλος
    Ευτυχώς την κλείσαν με διευθυντή το Λιάτσο και όχι κανέναν άλλο.

Όσοι σιγοντάραν την τρικομματική όταν πήδαγε όλους τους λοιπούς, όσοι βρίσκουν λόγους να δικαιολογούν και αυτό το κλείσιμο, ταϊζουν το τέρας. Όταν η τρικομματική ή όποιος διάολος, νοιώθει ότι έχει απέναντί του τύπους σαν τον βλάκα στη Χαλκιδική που έλεγε "ισι προυθυπουργός να μην πω μι τι, ισι παληκαρ" , θα προχωρά δίχως σταματημό.

Επιστράτευση στα ΜΜΜ, στα λιμάνια, στα σχολεία, στα ΜΜΕ. Μήπως να το λέγαμε καταναγκαστική εργασία να μην το κρύβουμε πια;

εξτραδάκι: Χθες τα ιδιωτικά ήταν κλειστά, λόγω στάσης εργασίας. Δηλαδή ο δημοσιογράφος, τη στιγμή που ξευτιλίζουν τους συναδέλφους και το επάγγελμά του, επιλέγει τη σιωπή, επιλέγει να μη χρησιμοποιήσει το ίδιο το μέσο για να υπερασπιστεί τους συναδέλφους και τον εαυτό του. Πιο πολύ σαν συνέργεια στο έγκλημα φαίνεται, παρά για αλληλεγγύη.
    Τελευταία τροποποίηση από alres; 12/06/2013 στις 06:46.

Μέχρι τις 6 το απόγευμα 1η είδηση ήταν αποσυρση των Ρώσων της gasprom οσον αφορά την εξαγορά της ΔΕΠΑ . Ξαφνικά στις 6 ο μαιντανός υπουργός σκάει και ανακοινώνει οτι κλεινει η ΕΡΤ... και οτι ο κόσμος θα γλυτώσει τα τέλη και δε θα πληρώνει ενα σάπιο δημοσιο οργανισμο που όμως θα ξανανοίξει το Σεπτεμβρη ως νέος κρατικός οργανισμος.. (εδω γελάμε)

Το 1 δις που χάσαν απο την αγοραπωλησία και δημιουργεί τρύπα στο προυπολογισμο .. ποιος θα το πληρώσει? Τις αποζημιωσεις και την τρύπα που θα δημιουργηθει απο τη μη πληρωμη τέλους ως προς ΕΡΤ ππως θα τη καλύψουν?

Και ομως στις δημοσκοπήσεις υπάρχει κόσμος που ψηφίζει τη ΝΔ και βγαινει 1η ...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

ας μην γυρίσει σε πολιτική αντιπαράθεση πλιιιιιιιιιιζ......

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    ας μην γυρίσει σε πολιτική αντιπαράθεση πλιιιιιιιιιιζ......
    Δηλαδή τι είναι;

ε δεν είναι και αν το καταλαβαίνεις έχει καλώς.....

αν πάλι όχι, δεν τρέχει και τπτ.... απόψεις είναι αυτές

Παλαιό μέλος
    Μήπως μιλάμε για μπάλα και δεν το πήρα πρέφα;

Είναι πολιτικότατη αντιπαράθεση

Από τις πιο πολιτικές.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παντως καταφερνουμε να δωσουμε αλλο νοημα στον σουρεαλισμο...

Το καναλι που μεχρι προτινος εκανε τρελη κυβερνητικη προπαγανδα, μεταδιδεται απο το καναλι του ΚΚΕ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Εγω (που δεν ειμαι καλος ανθρωπος) ελπιζω να προλαβω να ζησω σε μια ελλαδα των 100,000 δημοσιων υπαλληλων.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Εμένα με νοιάζει μόνο το KOSMOS. Ακούγαμε και λίγο μουσική στο ραδιόφωνο, πάει και αυτό......

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    το μπασκετ θα το δειξει ο ANT1.να το πρωτο εσοδο
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από πυξιδας990 Προβολή μηνύματος
    το μπασκετ θα το δειξει ο ANT1.να το πρωτο εσοδο
    ελάτε ΣΕΦ και αφήστε την TV
    άιντε καναπεδάτοι όλοι

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 10 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  2. Tι άλλο θα πάει ΣΚΑΤΑ σήμερα...?
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 15:59
  3. Δεν πάει άλλο!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 19:46
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας