axou mwre i stai siginithike........
alla omws oi agalies kai ta filia den borousan na ginoun pisw apo ta skinika........vevaia...pws tha siginithei o laos alliws?
xaxaxxax
http://news247.gr/eidiseis/psixagogi...cle2291778.ece
Υπάρχει ένα ποστ εδώ κάπου που λέει που υπηρετήσαμε.
Τους ρίχνεις μια ματιά και λες ώρεεεεε βίΖμααααα.
Εγώ δεν έγραψα τίποτα εκεί και ξέρεις γιατί?
Γιατί 2 χρόνια τον έπινα κανονικά. Η χάρη μου έφτασε ως την Ισπανία με την αντιτορπήλα, στην Αδριατική στο μπόλεμο κι έβλεπα τον Τούρκο στα μάτια 16 ώρες την ημέρα.
Όταν δε, έφτασε η ώρα να απολυθώ ήρθε ένα χαρτάκι με μετάθεση σε υπηρεσία ξηράς για να μη χάσει το ναυτικό της υπηρεσίες μου για άλλους 2 3 μήνες ακόμα.
Φυσικά μ έπαιρναν για εκπαίδευση στα νέα όπλα ως τα 40 αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία
Έρχεσαι λοιπόν μετά εδώ και βλέπεις το τσογαλανάκι –σόρι για τη λέξη- που φίλησε κατουρημένες ποδιές για μια θέση στο στρατ. νοσοκομείο (και αν δεν τις φίλησε αυτός, τις φίλησε ο πατέρας του και η μάνα του το ίδιο κάνει…)
Και σου λέει
-Πέτα τους στο δρόμο
(γενικά μιλάω)
Οκ μεγάλε μαζί σου !
Στο Καιάδα καλύτερα ΟΛΟΙ, τι στο διάολο, θέλουν να δουλεύουν κι όλας???
Άνεργοι όλοι ρεεεεε ΟΥΣΤ !
Μας ξεφεύγουν όμως 2 βασικά στοιχεία
1. ΑΡΓΙΑ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΚΑΚΙΑΣ Πάει να πει ανεργία = εγκληματικότητα (ναρκωτικά πορνεία κλπ)
2. ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ
ΦΕΡΝΕΙ ΚΙ ΕΜΑΣ
ΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ
Ή ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑΚΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
![]()
Δεν καταλαβαίνω τι λες...
Εγώ έχω φίλους που δουλευουν στην ΕΡΤ και χάνουν την δουλειά τους (ο ένας έχει και παιδιά, κι απ' όσο ξέρω η γυναίκα του δεν έχει μόνιμη δουλειά).
Κι εγώ συμπονώ αυτούς που χάνουν τη δουλειά τους, αλλά δεν βλέπω ξεσηκωμό για τα Ναυπηγεία, τα εργοστάσια στη Βορ. Ελλάδα που έκλεισαν το ένα μετά το άλλο. Αυτοί δεν είχαν οικογένειες, παιδιά κλπ; Κανόνι ο Κωστόπουλος, στο δρόμο τόσοι άνθρωποι, δεν ειδα μια αράδα εδώ μέσα. Γιατί;
Κλείνει η ΕΡΤ. Ναι, και; Άλλοι 2.600κάτι άνεργοι, κι οι μισοί από αυτούς θα ξαναγυρίσουν στην καινούργια ΕΡΤ, ΝΕΡΙΤ, whatever.
Μπήκαν οι περισσότεροι απο το παράθυρο (από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), βγαίνουν από την πόρτα (από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), τι να γίνει...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Κάτι μου λέει πως όλα αυτά τα λαμογιοδημοσιογραφάκια θα είναι στο νέο σχήμα της ΕΡΤ, οι μόνοι που έμειναν άνεργοι είναι οι υπάλληλοι και οι τεχνικοί...
και συμπληρωνω.....
1000 απο τους 2656πχ θα τοποθετηθουν οπου το Δημοσιο εχει αναγκες(κεπ , νοσοκομεια κλπ..)
σιγουρα 1656 δεν θα μπορουν πλεον με τουπε να δηλωνουν με υφακι "φιλε , δουλευω στην ερτ , καταλαβες?"
α, ισως χρειαστει και να δουλεψουν...ειναι λιγακι αποτομο απο εκει που εχεις μαθει να πινεις την καφεδαρα σου και την ουισκαρα σου στις 1 το βραδυ σε "εξωτερικη μεταδοση" να βρεθεις στις 2 σε καποιο νοσοκομειο να προσπαθεις να τα βαλεις με τον πρεζακια του στερητικου σύνδρομου
αλλα αμα θες αυτα τα 800 ευρω αφησε τα..ολο και καποιος απο τους 1.500.000 ανεργους θα βρεθει να τα παρει
Για κάτσε ρε συ sniper
κλάιν μάιν για την ΕΡΤ, το είπαμε αυτό
ο τρόπος που έκλεισε θεωρείται φυσιολογικός ;
εκδόθηκε μια ΚΥΑ, η οποία ήταν ΠΥΑ (από το πλειοψηφική) - μιλάμε για χούντα κανονική
αν μεθαύριο βγει το Χ,Υ, Ζ blog και γράψει για τους μισθούς των διοικητών των νοσοκομείων λ.χ., θα εκδώσουμε πάλι μια ΠΥΑ (όπου το Π τώρα θα σημαίνει προσωπική), και θα λέμε κλείσαμε 10 νοσοκομεία γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ρε παικτη.....τοσες σελιδες διαβασες ακομα δεν καταλαβες? χχαχαχαχαχαχ
δεν λεμε οτι ηταν σωστος ο τροπος που εκλεισε η ερτ.....λεμε οτι επρεπε να κλεισει..
μην τα μπερδευετε ολα μαζι και τα κανουμε κουλουβαχατα....γιατι χανουμε την μπαλα σχετικα με το ποιος απανταει σε ποιον και που...
χααχχχαχχα
Άλλος την τιβι την εχει για να βλεπει ντοκιμαντερ (συμπεριλαμβάνονται και οι τσόντες), άλλος ταινίες (συμπεριλαμβάνονται και οι τσόντες), άλλος Νικολούλη, άλλος μπαλες και μαλακίες κι αλλος να βλεπει lifestyle και gossip εκπομπες!
Αντε τωρα εσεις να βρείτε άκρη ανάμεσα μας αν έπρεπε να κλεισει ή όχι!
ο,τι να ναι!
Πουθενα δε συνεννοηθήκαμε, τώρα θα το κάνουμε?