Βασίλη περαστικά κι αγύριστα .
Περαστικά ρε Μπίλυ ! γρήγορα όρθιος!
perastika re Billara...pote ksana...
o kontarovasteas (sou)
Περαστικα!
περαστικά και ποτέ ξανά
there's no such thing as impossible
Περαστικά και αγύριστα Βασίλη και γρήγορα πάλι σιδερένιος
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Βασίλη περαστικά και ποτέ ξανά φιλαράκι. Από την εθνική Κορίνθου-Πατρών σε γυροφέρνανε ρε φίλε, πάλι καλά να λες που δεν ήταν κάτι σοβαρότερο. Όλα θα πάνε καλά.
Τι έγινε τελικά ..??
Σηκώθηκε από το κρεβάτι ο σύλφιδος..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
vaska is back. Στο σπιτάκι του, έχει αποκτήσει σε όλο του το κορμί (ναι αυτό το τεράστιο κορμί) ένα μπλάβισμα άλλο πράγμα. Ρε γμτ δεν υπάρχει σημείο που να μην πονάω. Στουμπίστηκα γερά και παντού αλλά το κράνος έκαμε την δουλειά του άριστα. Από το κοπάνημα υποφέρει και ο αυχένας αλλά δατς ολ. Ένα σπασμένο πλευρό ακριβώς κάτω από την κλείδα και στουμπανίσματα παντού πάνω μου αλλά μέχρις εκεί. Ακούγονται βέβαια κάτι κρακ κρούκ όταν προσπαθώ να κάνω κινήσεις αλλά μάλλον θέλει γρασάρισμα το μοχλικό. Δεν μπορώ να πάρω ανάσα, να γελάσω, να βήξω και άλλα όμορφα, αλλά σήμερα το μεσημέρι τους μούντζωσα κι έφυγα. Ήθελαν να με κρατήσουν προληπτικά για 5-6 ημέρες λόγω της θλάσης του πνεύμονα, αλλά την έκανα (αργά και βασανιστικά αλλά την έκανα από εκεί μέσα).
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και για την επίσκεψη που μου κάνατε οι κοντινοί. Είμαι νηστικός και άκαπνος μιάμιση μέρα και τώρα έχω φτιάξει καφεδάκι και σας διαβάζω. Με συγκινήσατε αλητάμπουρες, να είστε πάντα καλά και αφού δεν γίνεται να την γλυτώσουμε την τούμπα, ας είναι τουλάχιστον με τις μικρότερες ζημιές.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
περαστικά και πάλι και γρήγορη ανάρρωση![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε