Πονάνε ωρέ τα παλικάρια??Γέλα για αποθεραπεία ρέεεεηηηη!!!Περαστικά και ποτέ ξανά ρε Μπίλ!!
ps:Πονάνε γμτ και πολύ τα πλευρά,ούτε να κλ@σεις μπορείς,ούτε να χασμουρηθείς και ούτε να γελάσεις.![]()
Πονάνε ωρέ τα παλικάρια??Γέλα για αποθεραπεία ρέεεεηηηη!!!Περαστικά και ποτέ ξανά ρε Μπίλ!!
ps:Πονάνε γμτ και πολύ τα πλευρά,ούτε να κλ@σεις μπορείς,ούτε να χασμουρηθείς και ούτε να γελάσεις.![]()
Keep spamming!!!:a13:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Περαστικά σου τρελό αγόρι !!!!!!!!!! Και ποτέ ξανά !!!
vaska περαστικα ρε εσυ και ποτε ξανα!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Περαστικά φίλε μου και ποτέ ξανά. Με ενα πλευρό και πήγες σε κρατήσανε μέσα? Περίεργο. Εμένα στο τριμπούρδελο τον Ερυθρό Σταυρό που με πήγανε με ΕΚΑΒ οταν έιχα ατύχημα με 2 1/2 πλευρά και ενα χέρι σπασμένα με στείλανε σπίτι και ούτε ενα παυσιπονάκι δεν μου δώσανε οι μαλάκες.
Πληροφοριακά τα πλευρά να ξέρεις για 2 εβδομάδες θα πονάνε με το παραμικρό και στον μήνα πάνω θα σταματήσει ο πόνος τελείως. Τα στουμπήγματα πονάνε πιο πολύ αλλά 1 βδομάδα και τέλειωσες. Μυοχαλαρωτικό και παυσίπονα-αντιφλεγμονώδη να παίρνεις και θα είσαι καλύτερα. Αποχρεμπτικά τις πρώτες ημέρες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γιατί το πλεμόνι δεν θέλει δυσκολία να σου κάνει πνευμονία. Και βήχε, φύσα πολύ και ας πονάς για να γλιτώσεις τα χειρότερα.
Και φυσικά μην τυχόν ανέβεις μηχανη για 2 μηνάκια ε? Ειδικά στο μεγάλο. Αν πας να το κρατήσεις με το βάρος που έχει η μηχανη θα σου σπάσει το πλευρό ξανά σαν το καλαμάκι απο σουβλάκι λέμε.
Αντε βρε σου έφτιαξα την ημέρα. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
perastikaaaaaaaa
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...