Εγώ το χω τάξει στον εαυτό μου...
Την επόμενη φορά που θα βρεθεί στο διάβα μου ποδηλάτης που θα με φέρει σε επικίνδυνη θέση, γιατί δεν σέβεται πρωτίστως εκείνος τη ζωή του, θα τον περάσω απλά από πάνω και θα του κάνω και μήνυση για τους λεκέδες στο όχημα...
Υγ. Στα σοβαρά τώρα...έχει παραγίνει το κακό με τα ποδήλατα και την στ@@ρχιδιστικη συμπεριφορά με την οποία κινούνται στο δρόμο. Είναι μέχρι να γίνει το πρώτο δυστύχημα και να δικαιωθεί (ορθά) το μηχανοκίνητου.
Εκεί να δείτε γέλια...
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
και να δικαιωθει τι θα γινει?
φιλος μου επεσε στο σουνιο πανω σε ποδηλατη που ηταν στο ρευμα του αντιθετα!!!
παραδεχτηκε μπροστα στην αστυνομια οτι εφταιγε.
τωρα του λεει οτι δε θα του δωσει τιποτα.
που να βρει λεφτα να τον παει δικαστηρια?
Παει σε ενα δικηγορο και του λεει μισα δικα σου μισα δικα μου......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δε καταλαβες.
η ζημια αν τα παρει ολα yamaha ειναι 2 χιλιαρικα
του ειπε οτι με 600 το μηχανακι σουλουπωνεται και ειναι οκ και οτι μεινει θα τα φτιαξει αργοτερα και του ειπε ο αλλος επι λεξη:απο μενα δε παιρνεις ουτε ευρω
εγω του ειπα στη ψυχρα,δωσε μου οδο να παω με κανα φιλαρακι να του περασουμε τυχαια ενα φορτιο με υγρο φρενων πανω απο το αυτοκινητο του
αυτή φοβάμαι είναι η γαμημένη μας η νοοτροπία, η νοοτροπία του Ελληνάρα... Που ξέρει ότι δεν μπορείς να του κάνεις τίποτα και παρόλο που έχει κάνει τη μαλακία ( που στην προκειμένη περίπτωση χωρίς να γνωρίζω και τις συνθήκες του συμβάντος, θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή του με υπαιτιότητα δική του ) το παίζει και μάγκας από πάνω... Γι αυτό και δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη... Και σε παρόμοιες επίσης περιπτώσεις με πεζούς...