μα..... φυσικα !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Θα πηγαίνουμε μαζί :smilea: :smilea:![]()
![]()
![]()
μα..... φυσικα !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Θα πηγαίνουμε μαζί :smilea: :smilea:![]()
![]()
![]()
Κρίμα και έλεγα να σου δώσω το CBR να το στρίψεις λιγουλάκι :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
μα..... φυσικα !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Κρίμα και έλεγα να σου δώσω το CBR να το στρίψεις λιγουλάκι :a13:![]()
έχουμε πιο στριφτερά!!!!![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Φοβάμαι βρε συ μήπως μας δουν με την Γιώτα και ζουλέψουν όλοι αυτοί που δεν θα χουν ανέσεις μουσικες κλπ κλπ...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
λες ρε συ Λαμπρο, να βγαλω την Γιωτα (απο το τογιωτα!!!) να παμε? καλη φαση! και εμεις θα ειμαστε αραχτοι με τις φραπεδουμπες, τα τουμπανα ηχεια, και τις φουσκωτες κουκλες να μας κανουν οτι θελουμε! :rotflmao:
τι λες?![]()
λες να θελουν (και οι 10-20-30 νοματεοι που αρχιζουν να μαζευονται εδω μεσα) να μπουν στο τουτου στην επιστροφη? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Φοβάμαι βρε συ μήπως μας δουν με την Γιώτα και ζουλέψουν όλοι αυτοί που δεν θα χουν ανέσεις μουσικες κλπ κλπ...:rotflmao: :rotflmao:![]()
το 'χω σου λεω!
για πες? εισαι μεσα? ή να προτιμησω σαπισμα και ριζωμα στο κρεβατι μεχρι να δυσει ο ηλιος, οποτε και θα εχω φτιαξει δερματακι σαν κ@λαρακι μωρου? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω μέσα είμαι.... βενζίνες δικές μου... μουσική δική σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
λες να θελουν (και οι 10-20-30 νοματεοι που αρχιζουν να μαζευονται εδω μεσα) να μπουν στο τουτου στην επιστροφη? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το 'χω σου λεω!
για πες? εισαι μεσα? ή να προτιμησω σαπισμα και ριζωμα στο κρεβατι μεχρι να δυσει ο ηλιος, οποτε και θα εχω φτιαξει δερματακι σαν κ@λαρακι μωρου? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελπιζω μόνο να μην χαλάω απο κανεναν-καμια το δερματάκι μωρού μετά και τον-την χαλάσουμε.... και μας κυνηγαει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ....![]()
![]()
....αν δεν με χρειάζονται στην γαλέρα μου ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Εγω μέσα είμαι.... βενζίνες δικές μου... μουσική δική σου...
ελπιζω μόνο να μην χαλάω απο κανεναν-καμια το δερματάκι μωρού μετά και τον-την χαλάσουμε.... και μας κυνηγαει...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
θα ρωτησω τον Μπαμπη και θα σου πω αν τον χαλαει που θα αγριεψει το δερματακι μου! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βενζινες δικες μου, μουσικη δικη μου, (φερε παντως και εσυ τιποτα mp3...) α! εσυ βαλε και τις σερπαντινες που θα τους πεταμε!!!![]()
![]()
![]()
Φτασε μας πρωτα με το Το-υ-ο-ουνταΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
θα ρωτησω τον Μπαμπη και θα σου πω αν τον χαλαει που θα αγριεψει το δερματακι μου! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
βενζινες δικες μου, μουσικη δικη μου, (φερε παντως και εσυ τιποτα mp3...) α! εσυ βαλε και τις σερπαντινες που θα τους πεταμε!!!![]()
![]()
![]()
και ριξε μας μετα οτι θες.
Να σκασω με κανα δανεικο Ραλλυ μηπως, να τρομοκρατησουμε τους CBFακηδες και τους λοιπους μικρους;![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Να σκασω με κανα δανεικο Ραλλυ μηπως, να τρομοκρατησουμε τους CBFακηδες και τους λοιπους μικρους;![]()
![]()
α κακο, α κακο!!!
βαλε οτι θα τρωμε και τα σαντουιτς χαλαρα μεσα στα τουτου! :rotflmao:
ε, αντε και καμμια![]()
τελικα, gcrook θα ερθεις και εσυ με Ραλλυ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
.
![]()
Θωμα θυμισου που λεγαμε να βγαλεις την μπαγκαζιερα για να δεις καποια μικρη διαφορα.Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Εγώ θα έρθω με ένα baby-Varadero (125) το οποίο δεν πρόκεται να πάει περισσότερο από 100km/h (κι αυτά σε ευθεία, με κατηφόρα και ούριο άνεμο στο ταψί μου)...
Καλο καιρο θα εχει, δεν χρειαζεσαι αδιαβροχα μαζι!![]()
(Το ραντεβου τελικα οριστικε για 10:00 στο περιπτερο; )
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ναι, καλα, μηπως θελεις να στα δωσω σε σενα για να μην μπενουν νερα στο φαναρι σου και μαζευει υγρασια και μετα περιμενεις ποτε θα κανει ηλιο μπας και φυγει η υγρασια? ε? λεω εγω τωρα....
χόνξτα... δε χαλάνε λέμεεεε.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a39:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Ναι αλλα αμα ερθω μπορούμε να παμε παρέα (μέχρι το περίπτερο) :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Θωμα θυμισου που λεγαμε να βγαλεις την μπαγκαζιερα για να δεις καποια μικρη διαφορα.
Καλο καιρο θα εχει, δεν χρειαζεσαι αδιαβροχα μαζι!![]()
(Το ραντεβου τελικα οριστικε για 10:00 στο περιπτερο; )
Ρε σεις, για 180 χλμ γίνεται όλη η φασαρία;
Δεν γίνεται να κάνουμε καμιά 500ρια να πάω κατευθείαν για σέρβις (καλά, όλοι σέρβις θέλουμε; )
:rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν σήμερα Νικόλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
Θωμα θυμισου που λεγαμε να βγαλεις την μπαγκαζιερα για να δεις καποια μικρη διαφορα.
ΤΟΥΡΜΠΙΣΕΕΕΕΕ ΤΟ... ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΕΕΕΕΝΟ...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν σήμερα Νικόλα...
:rotflmao: