Σελίδα 5 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 287

Θέμα: Κάτι πρέπει να γίνει με τους μπινέδες με Xenon

Banned
    εδω σας εχω....

http://www.youtube.com/watch?v=pwuCJznewFw

ξυλο μετα μουσικης!!!

Παρακαλειται ο Predator να μην σχολιασει.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Γαμώ τις κwλο κινεζιές που πουλάνε τα κwλομάγαζα ντε και καλά τύπου xenon.

Χτες τα είδα όλα ή για την ακρίβεια ξαφνικά είδα μπροστά μου έναν λευκό τοίχο από φως. Είναι που ξέρω τον δρόμο (το καλοκαίρι τον κάνω 3 φορές την εβδομάδα) και δεν έφυγα στη στροφή.
    Παίδες χέστηκα πάνω μου λέμε. Σταμάτησα τη μηχανή γύρισα και ακολούθησα τον μπάσταρδο με το Κόρντομπα 15ετίας. Τον σταμάτησα πιο κάτω και τον ρώτησα αν ήξερε ότι τα φώτα του τυφλώνουν.
    Η απάντηση "στ' αρχίδια μου, εγώ να βλέπω και οι άλλοι να πάνε να γ@μηθούν" (και το παρεάκι μέσα να ξεκαρδίζεται στα γέλια με την εξυπνάδα του φίλου τους), ήταν όλα τα λεφτά και δείχνει τον τρόπο που σκέφτεται ο μέσος Έλληνας μαλάκας που θεωρεί το αυτοκίνητο προέκταση του πουλιού του. Και τώρα που τέλειωσαν τα λεφτά και δεν μπορούμε ν' αλλάξουμε αυτοκίνητο ας βάλουμε πάνω την πούλια και τον αυγερινό να δείξουμε τη μαγκιά μας.

Το θέμα δεν τελείωσε εκεί, έφυγα μπροστά και συνέχισα για Πάτρα μιας κι ερχόμενος λίγο πριν είχα δει μπλόκο τροχαίας. Τους βρήκα κι εν συντομία τους εξήγησα τι έγινε. Τα παιδιά ευγενέστατα μου είπαν έχουμε βγει για κράνη και άλλωστε δεν έχουμε όργανο να μετρήσουμε τα φώτα. Όμως μου είπαν θα τον σταματήσουν μιας και τα φώτα τα ελέγχει το ΚΤΕΟ και με τα φώτα που τους περιέγραψα αποκλείεται να έχει περάσει.
    Σκατά δηλ στην απόλυτη διάθεση του κάθε μαλάκα να ρυθμίσει την δέσμη.

Πολλές φορές η οδήγηση βράδυ είναι κουραστική λόγω του φαινομένου Xenon, αλλά αυτό το χθεσινό ήταν απίστευτο. Όπως σας το είπα, τείχος από λευκό φως και η τροχαία έχει βγει για κράνη, και δεν έχουν και το κατάλληλο όργανο να μετρήσουν και άσε μας τώρα ρε φίλε να γράψουμε 50 κλήσεις για κράνη να πάμε για ύπνο.

Μαζί με τη χρήση κινητού κατά την οδήγηση και τη μέθη, ίσως από τα πιο επικίνδυνα φαινόμενα των ΝοεΕλληνικών δρόμων.
    αν και δεν ειμαι της τροχαιας,προσφατα εγραψα εναν για μη κανονικο φωτισμο ειχε φωτα τυπου ξενον απο κινεζια μερια,δεν ειναι μεγαλο το προστιμο αλλα εχει αφαιρεση σε ολα για 10 ημερες και ο κ.ο.κ λεει τα εξης-θετει σε κυκλοφορια οχημα του οποιου τα φωτα ειναι αλλου χρωματος απο αυτα που οριζει ο κατασκευαστης-οκ?μηπως οι συναδελφοι δεν το ηξεραν?η κατι αλλο?να ξερετε μεχρι και εκεινα τα καγκουροφωτακια-πιτσιλιθρες ΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ-γιατι παραπλανουν τους απεναντι.εγω ξερω αυτο-οποιος δεν οδηγαει μοτοσυκλετα δεν μπορει να σκεφτει και να φερει τον εαυτο του πανω σε μια σελα μοτοσυκλετας,δεν υπολογιζει τα μηχανακια,δεν τους αφηνει χωρο στα φαναρια,δεν τους χαιρεταει και πολλα αλλα
    εν προκειμενη με τα φωτα και το κτεο,ξερουμε ολοι πολυ καλα τι παιχνιδια παιζονται στο κτεο,και να εντοπισαν τα φωτα του τον περασαν με τη σημειωση να τα διορθωσει-σιγα μην το εκανε-θα παει την επομενη φορα με αλλαγμενες λαμπες και θα τον περασουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και πριν παει σπιτι θα βαλει τις πουστολαμπες του

Banned
    απο κει και περα ολα τα φορτηγα που γεμιζουν φωτα λαμπες,η καθε τι ειδους οχημα το οποιο βαζει ο ιδιοκτητης του φωτακι κεραιας-για να δειξει ποσο ουφο ειναι,φωτακια πιτσιλιθρων και νεον τυπου wanna be fust and the furious IT IS UNLEGAL ok?αλλιως τα εργοστασια γιατι να μην τα βαλουν αυτα τα παραπανω φωτα?χαζοι ειναι?εαν δεχτειτε κατι τετοιο και κινδυνεψετε οχι για του πεους τον χαβα η γιατι δεν πατε τον γειτονα που τα εβαλε,παιρνετε αρ κυκλοφοριας,κανετε ενα τηλ στο 100 και με απλα λογια περιγραφετε αυτο που ειδατε και συνεβη-οχημα ταδε με φωτα απροσδιοριστου χρωματος και σχηματος και εντασης,κοντεψε να με βγαλει απο τον δρομο καθως δεν εβλεπα στο χ χλμ της εθνικης οδου η στην διασταυρωση ταδε.αυτα για οτιδηποτε αλλο ειδοποιηστε με

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ευχαριστούμε που μας άνοιξες τα μάτια, ελπίζω πριν κανας μπετόβλακας με όλη την οζραμ πάνω στο μπουδρ3λο του μας κλείσει το σπίτι.
    Τελευταία τροποποίηση από vaska; 14/06/2013 στις 18:59.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Banned
    αν θελετε θα σας πω και ποιο αρθρο ειναι ακριβως-δεν το θυμαμαι τωρα απ εξω,ειπαμε δεν ειμαι στην τροχαια,κοβω κλησεις οταν χρειαζεται και οταν πρεπει-η ερμηνεια του ειναι ομως οπως την περιεγραψα ποιο πανω
    στα πολιτισμενα κρατη οτι κυκλοφορει απο αξεσουαρ,απο αντηλιακες μεμβρανες αυτοκινητων,προφυλακτηρες κλπ μεχρι αξεσουαρ μοτο εξατμισεις κλπ παιρνουν εγκριση τυπου π.χ το περιβοητο TUV στην γερμανια,ο εισαγωγεας παιρνει το αντικειμενο παει σε αυτον τον οργανισμο τον δοκιμαζουν τον τεσταρουν και αν ειναι οκ μπορει να βγει στην αγορα,εδω δεν συμβαινει αυτο,ο καθενας φερνει και πουλαει οτι θελει
    τα τελωνεια δεν ελεγχουν οπως πρεπει τι ερχεται,και αν ειναι καταλληλο
    το υπουργειο εμποριου εισπρατει και αυτο αλλα δεν ελεγχει οπως θα επρεπε τι ερχεται στην χωρα και αν ειναι καταλληλο
    ο εφ.ετ και το ιν.κα μονο με ειδη διατροφης και καποια χριστουγεννιατικα λαμπακια εχουν ασχοληθει και τιποτα αλλο
    Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 14/06/2013 στις 00:50.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    αν θελετε θα σας πω και ποιο αρθρο ειναι ακριβως-δεν το θυμαμαι τωρα απ εξω,ειπαμε δεν ειμαι στην τροχαια,κοβω κλησεις οταν χρειαζεται και οταν πρεπει-η ερμηνεια του ειναι ομως οπως την περιεγραψα ποιο πανω
    στα πολιτισμενα κρατη οτι κυκλοφορει απο αξεσουαρ,απο αντηλιακες μεμβρανες αυτοκινητων,προφυλακτηρες κλπ μεχρι αξεσουαρ μοτο εξατμισεις κλπ παιρνουν εγκριση τυπου π.χ το περιβοητο TUV στην γερμανια,ο εισαγωγεας παιρνει το αντικειμενο παει σε αυτον τον οργανισμο τον δοκιμαζουν τον τεσταρουν και αν ειναι οκ μπορει να βγει στην αγορα,εδω δεν συμβαινει αυτο,ο καθενας φερνει και πουλαει οτι θελει
    το υπουργειο εμποριου εισπρατει και αυτο αλλα δεν ελεγχει οπως θα επρεπε τι ερχεται στην χωρα και αν ειναι καταλληλο
    ο εφ.ετ και το ιν.κα μονο με ειδη διατροφης και καποια χριστουγεννιατικα λαμπακια εχουν ασχοληθει και τιποτα αλλο
    εδώ φίλε μου είναι όλο το κόλπο......

από την στιγμή που πωλούνται νομιμότατα στα μαγαζιά, πληρώνω φπα κλπ κλπ (στο κράτος), έρχεσαι μετά εσύ (εκπρόσωπος του κράτους) και με γράφεις???

τι τα αφήνεις να πωλούνται τότε ρε μάγκα (το κράτος)???

disclaimer
    α. είμαι κατά των μη γνήσιων ξένον και γω αλλά εδώ υπάρχει μία (ακόμα) ανωμαλία στο σύστημα
    β. το παραπάνω ισχύει και για εξατμίσεις κλπ κλπ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Αν μιλάμε για road legal accessories .
    Επίσης, αν ένα αξεσουάρ έχει έγκριση τύπου από κράτος μέλος της ΕΕ (απ' όσο θυμάμαι) θεωρείται εγκεκριμένο παντού.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος

από την στιγμή που πωλούνται νομιμότατα στα μαγαζιά, πληρώνω φπα κλπ κλπ (στο κράτος), έρχεσαι μετά εσύ (εκπρόσωπος του κράτους) και με γράφεις???

disclaimer
    α. είμαι κατά των μη γνήσιων ξένον και γω αλλά εδώ υπάρχει μία (ακόμα) ανωμαλία στο σύστημα
    Μάστορη, το ότι πωλούνται δε σημαίνει πως επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν σε δημόσιο δρόμο.
    Μπορεί ο άλλος να θέλει ένα set HIDs για να κάνει σήματα Μορς στους εξωγήινους όταν βρίσκεται στη κορφή του βουνού με το 4Χ4.

Λίγο μυαλό θέλει και σεβασμό προς τους άλλους.

Κι έτσι για την ιστορία, είχα HIDs και στο 125άρι και στο 1050.

Στην πρώτη περίπτωση ήμουν κι εγώ από αυτούς τους μαλάκες που έβαζαν Xenon σε συμβατικά κάτοπτρα.
    Ευτυχώς τότε (2006-7) ήμαστε λίγοι...

Το 1050 έχει projector φανάρια και τα HIDs ήταν μετρημένα και ρυθμισμένα σωστά, δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα.

Στο VFR (και πριν στο ΤΑ) τα HIDs απλά ποτέ δε με απασχόλησαν ως πιθανή μετατροπή.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Μάστορη, το ότι πωλούνται δε σημαίνει πως επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν σε δημόσιο δρόμο.
    Μπορεί ο άλλος να θέλει ένα set HIDs για να κάνει σήματα Μορς στους εξωγήινους όταν βρίσκεται στη κορφή του βουνού με το 4Χ4.
    Λίγο μυαλό θέλει και σεβασμό προς τους άλλους.
    Στην πρώτη περίπτωση ήμουν κι εγώ από αυτούς τους μαλάκες που έβαζαν Xenon σε συμβατικά κάτοπτρα.
    έτσι

οπότε καταλαβαίνεις οτι η περίπτωση που αναφέρομαι εγώ είναι αυτή με τα Xenon σε συμβατικά κάτοπτρα

έτσι
    Έτσι είναι καλύτερα ...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator

και τα bull bars ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ στα αμάξια (πρέπει να τοποθετούνται με απολύτως συγκεκριμένο τρόπο, εφαρμοστά στον προφυλακτήρα κ.λ.π) αυτό όμως ΔΕΝ εμποδίζει κανέναν να τα πουλάει κανονικότατα και να τα βάζει όπως νάναι σε ότι νάναι με τραγικά συνήθως αποτελέσματα (όπως τα xenon δηλαδή)
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Banned

disclaimer
    το οτι τα περναει το τελωνειο και πληρωνουν??-παιζεται-δασμους δεν σημαινει οτι ειναι καταλληλα οκ?
    ουτε προδιαγραφες ουτε τιποτα-ας μιλησουν ποσοι εκαψαν-ελυωσαν φαναρια απο τετοιες λαμπες?
    ναι ερχομαι εγω και ο καθε ενας σαν εμενα οταν εσυ θαμπωνεις στραβωνεις η βαζοντας ποιο πολλα λαμπακια απο ενα λουνα παρκ περνιεσαι για ωραιος
    και οι ομολογκαρισμενες η μεεγκριση τυπου εξατμισεις ειναι οπως θα ξερεις οι road legal και for race only
    Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 14/06/2013 στις 15:44.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    και τα bull bars ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ στα αμάξια (πρέπει να τοποθετούνται με απολύτως συγκεκριμένο τρόπο, εφαρμοστά στον προφυλακτήρα κ.λ.π) αυτό όμως ΔΕΝ εμποδίζει κανέναν να τα πουλάει κανονικότατα και να τα βάζει όπως νάναι σε ότι νάναι με τραγικά συνήθως αποτελέσματα (όπως τα xenon δηλαδή)
    ακομα και αυτα απαγορευονται να το ξερετε με προστιμο,και σε περιπτωση ατυχηματος με οχημα που φερει τετοια απλα τον ηπιε,αν υπαρχει ειδικα τραυματισμος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγώ στο ΤΔΜ έχω ΞΕΝΟΝ και στις 2 σκάλες.
    Και το φωτάκι από πάνω κόκκινο...

Πειράζει..?

Είμαι μπινες ρε παιδιά????

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εγώ στο ΤΔΜ έχω ΞΕΝΟΝ και στις 2 σκάλες.
    Και το φωτάκι από πάνω κόκκινο...

Πειράζει..?

Είμαι μπινες ρε παιδιά????

Dead man walking είσαι.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 5 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF