Σας βλέπω εσάς με τα scooter να χώνεστε για προσπέραση από δεξιά, μέσα σε στροφή, από πάνω, από κάτω.
Ότι και καλά γρήγοροι? :rotflmao:
σε είδα με το μπλε polo, πήγες να με κάνεις χαλκομανία αφού ούτε που με είδες δεξιά σου (στην λεωφορειολωρίδα)...
στην ερώτησή μου
- Προφανώς δεν με είδες καν ε ;
ήρθε και η αναμενόμενη απάντηση
- όχι...
bonus
σε είδα γιαγιά να έχεις βγάλει τη μπλούζα και να κυκλοφορείς χύμα στο μαγαζί έξω από το οποίο αφήνω τη μηχανή κάθε μέρα
:a04::a020:![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Σε ειδα καραγκιοζη με το παπι στη μεσογειων να ανοιγει κοκκινο και να ερχεσαι τερμα γκαζι και να κορναρεις για να μη περασει κανεις και να το κοψεις
το ιδιο και ενα αργοτερα στη κηφισιας που ανοιξε γκαζι 200 μετρα πριν το φαναρι ενω ηταν πορτοκαλι
Σε είδα, κατά τα άλλα, συμπαθέστατο σκυλάκι να μου πετάγεσαι...
Ευτυχώς τα φρένα δε με προδώσανε και παράλληλα μια δύναμη σε φώτισε να κάνεις ένα άλμα προς τα πίσω... και όλα καλά !
Στο σημείο όμως εκείνο, ακριβώς στην κρίσιμη στιγμή από την οποία θα εξαρτηθούν όλα, εκεί που ήμασταν face 2 face (ή καλύτερα face 2 wheel) και πάγωσε ο χρόνος...
είδα τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σου, και... αν μπορούσες να δεις μέσα από τη φιμέ ζελατίνα, θα έβλεπες και τον δικό μου!
Πολύ οριακή φάση...
Φύγαμε...
σας ειδα ολους εσας ρε moto remalia την δευτερα το απογευμα στο κοιμητηριο της ελευσινας να χαιρετατε τον δικο σας τον Γιωργο... να στε καλα ρε παιδες παντα μαζι ενωμενοι και ορθιοι... ειστε μαγκες..
..without engineers, science is just philosophy..
σε είδα που με είδες και σταμάτησες πίσω μου να με βγάλεις φωτογραφία με το CBR 600RR στην Εφρονίου
Βεβαίως ξέρω και τί ήταν αυτό που σου έκανε εντύπωση
Μίλα ποιός είσαι!
![]()
σε είδα κ@λοβροχήνα κάνεις την εμφάνισή σου ξαφνικά,με ραγδαιότητα και χωρίς ιδιαίτερη συννεφιά...εγώ που φόραγα τον εξοπλισμό,κάπως την γλύτωσα,
παπόβιοι και λοιποί ξεκράνωτοι,δεν ήσασταν και τόσο τυχεροί...
![]()
Σας ειδα σουζουκοπαρεα εξοπλισμενοι και με μπαγαζια, στην παραλια του Βολου να σκατε μυτη μπροστα απο το τσιπουραδικο που τα'πινα με φιλους,και ζηλεψα.....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
σε είδα σήμερα το πρωί πήγαινες μετην κοπελιά προς χαλκιδική με έβλεπες που ερχόμουν με κάμποσα,και μου άνοιξες δρόμο ,έκοψα για να σε χαιρετήσω είπαμε ένα thumbs up ο ένας στον άλλον και έφυγα..
σε είδα πάντως με πολλές βαλίτσες άρα πήγαινες για αρκετό καιρό :P
Σας ειδα 3 μπετοβλακες ακρανοτους, να οδηγειτε καμαρωτοι-καμαρωτοι στην Κηφησιας , ο ενας χωρις πινακιδα, ο αλλος με το "fume" (sic!) καλυμα πινακιδας αλλα ο τριτος την ειχε! Αααα, ολοι τους με V-Strom...
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Σας ειδα στην συντριπτικη σας πλειοψηφια να μην την παλευετε καθολου ετσι?
Αυτες οι προσπερασεις απο το αντιθετο ρευμα του τυπου "who's the chicken"
και οι αλλες με οσα και χωρις οπτικο πεδιο μου σηκωσαν την τριχα καγκελο.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Σας ειδα μικρα με το παπι που μας βρεξατε στη κίνηση, κολλημένοι μεσα στο roadster, ευτυχώς δεν ακολουθουσα με τη μηχανη τον αδελφο μου - "να κλείσω το σπίτι μου". Δυστυχως για σας δεν περασατε τοσο γρηγορα και κρατησαμε την πινακιδα απο το παπι ...![]()
σε ειδα φιλε με το pegaso raid πριν λιγη ωρα γυρνοντας σπιτι με το υπηρεσιακο να εισαι στο αντιθετο ρευμα με αλαρμ,εκανα αναστροφη και μου ειπες οτι στην αλλαγη 1η-2α σβηνει!!!!!!!και μαλλον ειπες οτι ηταν απο βενζινη,ενω στροφες ανεβαζε στην νεκρα,ενα μινι τσεκ απ δεν απεδωσε καρπους,και η εμπνευση μου απο 1η-3η το εστρωσε σε πηγα μερικα μετρα και δουλευε μια χαρα.γλιτωσες και το ταξι και θα παρεις και το μηχανακι σπιτι,ελπιζω να μη ξανακατεβασες δευτερα μεχρι να φτασεις(ιταλικα μπ@@@@@λα τι να πει κανεις?)
και ποιο κατω σε ειδα κοπελια στο κουτι σου σε προσπερασα με αρκετα αλλα ουτε συγκινηθηκες να κατεβασεις την μεγαλη σκαλα,στο φαναρι σε περιμενα στο πλαι,και ησουν σχεδον γυμνη(στα φαναρια εστω σταματαμε το sex :a31: και εσυ και ο τυπακος διπλα σου,εμαθες τωρα οτι οι εναγκαλισμοι απαγορευονται ασε που εχουν γινει και κατι ατυχηματα με κατι πουλια που ξεριζωθηκαν....αυτο που δεν καταλαβα τις 2 φιλες σου στο πισω καθισμα δεν τις σκεφτηκατε τις καυμενες?ασε που δεν ηταν και πολυ πειστικες να σου την χαρισω,εχω 3 γυναικες στο σπιτι και με περιμεναν(οπως καθε μερα)δεν πειραζει 10 μερες χωρις διπλωμα και αδεια θα σας μαζεψουν στο σπιτι
![]()