Σελίδα 12 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516172262112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panoskl
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    ειδα σημερα v-strom fluo απορω πως και δεν εβαψες και το μοτερ fluo... λες να ηταν ο ροσσις???
    Είδα και Beverly κόκκινο Fluo! Λες;
    I will take the mountains!

Παλαιό μέλος
    Σας βλέπω εσάς με τα scooter να χώνεστε για προσπέραση από δεξιά, μέσα σε στροφή, από πάνω, από κάτω.
    Ότι και καλά γρήγοροι? :rotflmao:

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    σε είδα με το μπλε polo, πήγες να με κάνεις χαλκομανία αφού ούτε που με είδες δεξιά σου (στην λεωφορειολωρίδα)...
    στην ερώτησή μου
    - Προφανώς δεν με είδες καν ε ;
    ήρθε και η αναμενόμενη απάντηση
    - όχι...

bonus
    σε είδα γιαγιά να έχεις βγάλει τη μπλούζα και να κυκλοφορείς χύμα στο μαγαζί έξω από το οποίο αφήνω τη μηχανή κάθε μέρα
    :a04::a020:

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Σε ειδα καραγκιοζη με το παπι στη μεσογειων να ανοιγει κοκκινο και να ερχεσαι τερμα γκαζι και να κορναρεις για να μη περασει κανεις και να το κοψεις
    το ιδιο και ενα αργοτερα στη κηφισιας που ανοιξε γκαζι 200 μετρα πριν το φαναρι ενω ηταν πορτοκαλι

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Σε είδα, κατά τα άλλα, συμπαθέστατο σκυλάκι να μου πετάγεσαι...
    Ευτυχώς τα φρένα δε με προδώσανε και παράλληλα μια δύναμη σε φώτισε να κάνεις ένα άλμα προς τα πίσω... και όλα καλά !

Στο σημείο όμως εκείνο, ακριβώς στην κρίσιμη στιγμή από την οποία θα εξαρτηθούν όλα, εκεί που ήμασταν face 2 face (ή καλύτερα face 2 wheel) και πάγωσε ο χρόνος...
    είδα τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σου, και... αν μπορούσες να δεις μέσα από τη φιμέ ζελατίνα, θα έβλεπες και τον δικό μου!

Πολύ οριακή φάση...
    Φύγαμε...

..nice flight.. Το avatar του/της airmav
    σας ειδα ολους εσας ρε moto remalia την δευτερα το απογευμα στο κοιμητηριο της ελευσινας να χαιρετατε τον δικο σας τον Γιωργο... να στε καλα ρε παιδες παντα μαζι ενωμενοι και ορθιοι... ειστε μαγκες..
    ..without engineers, science is just philosophy..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    σε είδα από κοντά άσπρο 1199 Penigale στο κέντρο του Πειραιά. Βολτίτσα-δικάβαλλο με την κοπελίτσα στο σελάκι να μοιάζει παράταιρη.
    Κουκλάρα το ducati.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    σε είδα που με είδες και σταμάτησες πίσω μου να με βγάλεις φωτογραφία με το CBR 600RR στην Εφρονίου

Βεβαίως ξέρω και τί ήταν αυτό που σου έκανε εντύπωση

Μίλα ποιός είσαι!

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα κ@λοβροχή να κάνεις την εμφάνισή σου ξαφνικά,με ραγδαιότητα και χωρίς ιδιαίτερη συννεφιά...εγώ που φόραγα τον εξοπλισμό,κάπως την γλύτωσα, παπόβιοι και λοιποί ξεκράνωτοι,δεν ήσασταν και τόσο τυχεροί...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σας ειδα σουζουκοπαρεα εξοπλισμενοι και με μπαγαζια, στην παραλια του Βολου να σκατε μυτη μπροστα απο το τσιπουραδικο που τα'πινα με φιλους,και ζηλεψα.....
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    σε είδα σήμερα το πρωί πήγαινες μετην κοπελιά προς χαλκιδική με έβλεπες που ερχόμουν με κάμποσα,και μου άνοιξες δρόμο ,έκοψα για να σε χαιρετήσω είπαμε ένα thumbs up ο ένας στον άλλον και έφυγα..

σε είδα πάντως με πολλές βαλίτσες άρα πήγαινες για αρκετό καιρό :P

Σας ειδα 3 μπετοβλακες ακρανοτους, να οδηγειτε καμαρωτοι-καμαρωτοι στην Κηφησιας , ο ενας χωρις πινακιδα, ο αλλος με το "fume" (sic!) καλυμα πινακιδας αλλα ο τριτος την ειχε! Αααα, ολοι τους με V-Strom...
    Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σας ειδα στην συντριπτικη σας πλειοψηφια να μην την παλευετε καθολου ετσι?
    Αυτες οι προσπερασεις απο το αντιθετο ρευμα του τυπου "who's the chicken"
    και οι αλλες με οσα και χωρις οπτικο πεδιο μου σηκωσαν την τριχα καγκελο.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Νέο μέλος
    Σας ειδα μικρα με το παπι που μας βρεξατε στη κίνηση, κολλημένοι μεσα στο roadster, ευτυχώς δεν ακολουθουσα με τη μηχανη τον αδελφο μου - "να κλείσω το σπίτι μου". Δυστυχως για σας δεν περασατε τοσο γρηγορα και κρατησαμε την πινακιδα απο το παπι ...

Banned
    σε ειδα φιλε με το pegaso raid πριν λιγη ωρα γυρνοντας σπιτι με το υπηρεσιακο να εισαι στο αντιθετο ρευμα με αλαρμ,εκανα αναστροφη και μου ειπες οτι στην αλλαγη 1η-2α σβηνει!!!!!!!και μαλλον ειπες οτι ηταν απο βενζινη,ενω στροφες ανεβαζε στην νεκρα,ενα μινι τσεκ απ δεν απεδωσε καρπους,και η εμπνευση μου απο 1η-3η το εστρωσε σε πηγα μερικα μετρα και δουλευε μια χαρα.γλιτωσες και το ταξι και θα παρεις και το μηχανακι σπιτι,ελπιζω να μη ξανακατεβασες δευτερα μεχρι να φτασεις(ιταλικα μπ@@@@@λα τι να πει κανεις?)
    και ποιο κατω σε ειδα κοπελια στο κουτι σου σε προσπερασα με αρκετα αλλα ουτε συγκινηθηκες να κατεβασεις την μεγαλη σκαλα,στο φαναρι σε περιμενα στο πλαι,και ησουν σχεδον γυμνη(στα φαναρια εστω σταματαμε το sex :a31: και εσυ και ο τυπακος διπλα σου,εμαθες τωρα οτι οι εναγκαλισμοι απαγορευονται ασε που εχουν γινει και κατι ατυχηματα με κατι πουλια που ξεριζωθηκαν.... αυτο που δεν καταλαβα τις 2 φιλες σου στο πισω καθισμα δεν τις σκεφτηκατε τις καυμενες?ασε που δεν ηταν και πολυ πειστικες να σου την χαρισω,εχω 3 γυναικες στο σπιτι και με περιμεναν(οπως καθε μερα)δεν πειραζει 10 μερες χωρις διπλωμα και αδεια θα σας μαζεψουν στο σπιτι

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε