Καλησπέρα παίδες, αγόρασα και κυκλοφορώ εδώ και έναμιση μήνα ένα xtx660 (το μηχανάκι δεν έχει καμία μετατροπή) του 2007 πρώτη άδεια, κατασκευής δεν είμαι σίγουρος νομίζω ότι ειναι του 2007 επίσης διότι είναι το προτοκαλί χωρίς fairing. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα μου σβήνει μερικές φορές σε κατέβασμα 3-2 και 5-4 απο ότι έχω καταλάβει το κάνει όταν πάιξω με το γκάζι για να κατεβάσω (ξερόγκαζο) κάνει κάτι σαν μπούκωμα δεν ακούγεται δηλαδή η εξάτμιση να "μουγκρίζει" απο το ξερόγκαζο αλλά ένα κλάφφφ και σβήνει...(όταν το πήρα μετά απο λίγο πήγα να κάνω το μεγάλο service διότι ήταν κοντά στα 20000χλμ,το είπα στον μάστορα που είναι εξουσιοδοτημένος της μοτοδυναμικής και μου είπε ότι θα το δεί αυτός, διορθώθηκε το πρόβλημα σε ενα σημείο αλλά υπάρχει ακόμα, υποθέτω ότι απλά μου σήκωσε λίγο το ρελαντί αλλά δεν φτάνει ).
Έψαξα, διάβασα και διαπίστωσα ότι είναι ένα κοινό πρόβλημα το οποίο δεν κατάλαβα αν έχει λύση ή όχι, αρχικά λοιπόν έψαξα να δώ τι γράφει το tps πάνω έτσι ώστε να διαπιστώσω αν χρήζει αλλαγής (αν ξεκινάει απο 3 ο κωδικός ειναι το παλίο και αν απο 4 ειναι το βελτιωμένο διάβασα στο forum) κατόπιν ψαξίματος για το που βρίσκεται (πάνω και δεξιά απο το δοχείο του πίσω φρένου) διαπίστωσα ότι δεν εχει κάποιο κωδικό απλά γράφει Ιkuni (MIkuni κάτι τέτοιο) made in Japan, πώς μπορώ να μάθω αν είναι to παλίο ή το καινούργιο;;
Τι προτείνεται γενικά? ρώτησα τον μάστορα αν έβαζα κάνα φίλτρο ελευθέρας αν θα διόρθωνε κάτι αλλα μου είπε ότι δεν αξίζει και ότι διορθώνεται και έτσι...
Αν πάρω τηλέφωνο την Yamaha και τους δώσω τον αριθμό πλαισίου θα μου πούν ποιο tps φοράει;
Να πάω πάλι απο τον μάστορα να το δεί;
Τι κόστος έχει η αλλαγή του tps και αν γίνει θα λύσει το πρόβλημα ή πάλι θα ψάχνομαι?
Please helppppp....![]()