....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Οταν λεω θα σε κρατησουν στη ζωη εννοω οτι θα μπορεσεις να κανεις τα πρωτα χιλιομετρα εχοντας ως βαση αυτα που εμαθες εκει τα οποια σιγα σιγα ερχονται και γινονται πραγματικοτητα. Για παραδειγμα το 8αρι μπορει σαν 8αρι να φανταζει μια μαλακια και μιση. Θα σου σφηνωσει ομως μεσα στο μυαλο να μην ξεχνας το φλας και να γυρνας παντα το κεφαλι σου να ελεγχεις πριν στριψεις. Πραγματα απαραιτητα ακομα και για την επιστροφη απο το χωρο αγορας της μοτοσικλετας μεχρι το σπιτι.
Δεν καναμε ολοι CSS με το που καβαλησαμε ουτε ειχαμε καποιο εμπειρο γνωστο να μας δειξει. Πορευτηκαμε αρχικα με αυτα τα ελαχιστα που μας εδωσε η σχολη οδηγων και σιγα σιγα εξελιχθηκαμε (και συνεχιζουμε).
Θελω να πω οτι δεν ειναι αρκετα αυτα που διδασκουν στις σχολες, ουτε για αστειο. Αλλα ειναι εστω μια αρχη.
Σαφως και δεν ορκιζομαι. Οπως και γι'αυτο και για ολα τα υπολοιπα "βλ. 4" ειπα οτι υπαρχουν εξαιρεσεις. Το γενικο κλιμα αν θες περιεγραψα. Αποκλισεις απο αυτο να φαν κι οι κοτες.
εν κατακλειδι.
πας χωρις να εχεις λαδωσει αλλα κρατας και 2 φραγκα πανω σου.
δινεις και κοβεις κατασταση. απο το να ξαναδωσεις τοσα φραγκα για να ξαναεξεταστεις τους τα δινεις (αφου ουτως η αλλως δεν θα μαθεις να οδηγας) και ξεμπερδευεις.εναλακτικα κανεις τσαμπουκαδες και οτι βγει.
ιτσαπτουγιου
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ειναι 200 γιατι τα 100 πανε στην τσεπΑ του δασκαλου....
ακολουθεις τον τροπο του MG-ktinos αλλα μπροστα σου εχεις τον δασκαλο...
του τα σπας σε ταλαρα και οτι ηθελε ας κατεβασει...
ο λογος που εχουν το λαδι στα 100 ειναι γιατι η "παρασταση" κοστιζει κατι περισσοτερο ή το ιδιο...
οποτε προκειμενου να σε κοψουν και να δωσεις ξανα 100 για το δικαιωμα να ξαναεξεταστεις, χωρις να ξερεις αν θα το παρεις, δινεις το πρωτο κατομπαλο και ξεμπερδευεις...
εναλλακτικα του δινεις 150 του δασκαλου και του λες: "αυτα εχω, κοιτα να τα βγαλεις περα"...
θα εχεις περασει πριν αυτα τα 150 αγγιξουν την φοδρα του παντελονιου του...
καλη επιτυχια μαν...
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Τι να σε πω
Ουτε εγω χρειαστηκε να το κανω ποτε για να ξερω. Απλα η νορμα ειναι να τα δωσεις απο πριν στο δασκαλο και να τα δωσει αυτος. Κατοπιν εορτης κοψιματος ο δασκαλος δεν ξερω να τα δινει. Τωρα αμα πας εσυ (ειδικα the ktinos way) αλλαζει το τραγουδο.
Οι σφαλιαρες παντα ειναι οψιον![]()
Δίπλωμα αυτοκινήτου έβγαλα το 2007. Κι αυτό επειδή σε κάποιον αγώνα στις Σέρρες δε μπορούσε να έρθει η οδηγός μου. (και βοηθός, χρονομέτρης, φίλη, σύζυγος)
Πήρα λοιπόν τηλέφωνο πελάτη που έχει σχολή οδηγών και τον ρώτησα πόσα χρήματα χρειάζονται ώστε να έχω εγγυημένατο δίπλωμα σε 15 μέρες. Ότι δε με παίρνει να με κόψουν διότι πρέπει να ανεβάσω το μηχανάκι Σέρρες.
Μου ξεκαθάρισε ότι αν ΔΕΝ έκανα ΜΑΛΑΚΙΑ κατά την εξέταση, δεν υπάρχει περίπτωση να μη με περάσουν. Και έτσι έγινε.
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν μαθητής και δάσκαλος δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν "δωράκι", ο εξεταστής όσο επιρρεπής στα δώρα κι αν είναι, το χειρότερο που μπορεί να κάνει είναι να εξαντλήσει την αυστηρότητά του στο παραμικρό λάθος. Και όχι να το δημιουργήσει από τη φαντασία του.
Think faster than you ride
Παιδια μιας και μιλαμε για εξετασεις... ξερει κανεις ποσο παει η επανεξεταση σε περιπτωση που κοπεις... 1η μερα χθες για μαθημα πανω στην μοτο και μου φανηκε αρκετα δυσκολη η ολη διαδικασια... ακουσα να λεει ο δασκαλος οτι ολοι κοβονται στο αργο.