Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Αναζητηση μοτοσυκλετας

Νέο μέλος

Αναζητηση μοτοσυκλετας

παιδιά καλησπέρα σε όλους ειμαι νεος στο φόρουμ.Eέφτασε επιτέλους ο καιρός που βγάζω το δίπλωμα για μηχανή .μέχρι στιγμής εχουν περασει απο τα χερια μου αρκετα μηχανακια απο την ηλικία τον 11 μιας και μεγάλωσα σε επαρχία..πχκτμ 85σχ,(διαφορα σκουτερακια)derbi gpr yamaha crypton honda sh300 και σημερα ninja250 θελω να ανέβω κατηγορια και να παω στα 650 -750 ...ειμαι λατρεις τον superbike αλλα νομιζω οτι ειναι νωρισ ακομα τη εναλλακτική λυση προτείνεται καθως και τη γνωμη έχετε για αυτον των ενδοιασμό ?

veteran of the physic war Το avatar του/της bocaros
    καλως ηρθες λοιπον.
    πες μας λιγα πραγματα , μπατζετ , καινουρια , μεταχειρισμενη?
    αν εχεις αδυναμιες σε καποιες και θα βρεθουν πολλοι να σου απαντησουν
    AFTER DARK...........

Νέο μέλος
    αρχικα θα πουλήσω το ninjaki mou kai θα βάλω αλλα 2000 χιλιαδεσ δηλαδή περιπου στα 4.500-5000 ...Η αδυναμία μου ειναι το ninja636 αλλα εχω ακουσει παρα πολλα αρνητικα σχολια και αρκετα αλλογα για πρωτο superbike επειτα έλεγα σε κατι πιο γυμνό γιατι ειναι πιο βατο για πρωτο τετρακυλινδρο οπωσ φαzερ600,ζ750,omvw με τα δυο τελευταια εχεισ την δυνατοτητα να κανεισ ταξηδακια η εισαι τελειως φτερω στον ανεμο

Απο ταξίδι ...Kάτι κάνεις .... Αλλά καλύτερα να κανεις αυτό που αρχικα θες γιατι δεν ειναι καιρος για πειραματισμούς . Αν σου αρεσει ss , πάρε ss .

Aν πάλι θες γυμνο ...το ζαχαρωνω καιρο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3334629/ Όλα υποκειμενικά είναι . Εγώ ταξιδάκι 300 χλμ με τρικύλινδρο γυμνό έκανα και με γυναίκα και προβλήμα δεν είχα .

Banned
    ρε συ λιουλιε .γαματη η MV αλλα φαινεται το παλικαρι να μην ξερει και πολλα
    φιλος εχεις ss 600 γυμνα 600 και ον-οφ 600 τα οποια ειναι τα ποιο ιδανικα σε ταξιδι δε αυτα τα κυβικα,και με δυνατητα να φορτωσεις εναν σκασμο τσiμπραγκαλαΚάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3408940_1_b.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	76,4 KB 
ID:	293192,τα γυμνα για ταξιδακι με ποιο χαμηλες ταχυτητες,αν θες παραπανω θα ψαχτεις σε φαιριγκακια κλπ.θεωρουνται ποιο ευχρηστα και ξεκουραστα στην πολη Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3770979_0_b.jpg 
Μέγεθος:	51,0 KB 
ID:	293193
    και τελος ss 600 το πρωτο σχολειο στα ss(εμεις στα χρονια σου ειχαμε κατι παλιοδιχρονα και κατι γενεσις κυριως,επιλογες παρα πολλες εσενα ποιο σου καθεται στο ματι?ποιο σου κανει κλικ?και σου υποσχεται πολλα?τα ss εχουν ικανοποιητηικη καλυψη σε ταξιδι αλλα πρεπει να εισαι σκυφτος,συνεχεια,μεσα στην πολη ποιο δυσκινητα αλλα στριβουν και φρεναρουν απο αλλο πλανητη Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3796370_0_b.jpg 
Μέγεθος:	64,0 KB 
ID:	293194
    αυτες ειναι καποιες υποκειμενικες προτασεις οκ?αντε και η ωρα η καλη

Νέο μέλος
    Σας ευχαριστώ ολους μάλλον θα καταλήξω σε ενα superbike μιας και αυτη ειναι η μεγάλη μου αδυναμία απλα θα βρω ποιος είναι ο καλύτερος δασκαλος σε αυτη την κατηγορία και θα επιλέξω ανάλογος !!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από argirispap Προβολή μηνύματος
    Σας ευχαριστώ ολους μάλλον θα καταλήξω σε ενα superbike μιας και αυτη ειναι η μεγάλη μου αδυναμία απλα θα βρω ποιος είναι ο καλύτερος δασκαλος σε αυτη την κατηγορία και θα επιλέξω ανάλογος !!
    ο πονος.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

gsxr 750

Παρόμοια θέματα

1. Εγκατάλειψη Παλιάς Μοτοσυκλέτας
    από sourtaggias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2003, 21:03
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 11:35
  3. Γιορτή Μοτοσυκλετας
    από Julius στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2003, 00:17