Καλησπέρα,
Είμαι νέος στην παρέα του forum σας, καθώς και νέος γενικά στη μηχανή. Μπορεί απο τα 16 μου να έχω να κάνω με scooters κλπ και επι 24ώρου βάσης πάνω σε αυτά, αλλά τα είχα μόνο για να κάνω τις βόλτες μου καθώς και κάποιες δουλειές. Οπότε όπως καταλαβαίνετε οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες.
8 χρόνια μετά, ποτέ δεν είναι αργά, θα ήθελα να μπω στην μεγαλύτερη γκάμα των μοτοσυκλετών, τις στρωτές. Δεν με ενδιαφέρουν και τόσο τα κυβικά, αλλά ουσιαστικά το μάτι. Δηλαδή θα ήθελα μια μηχανή η οποία θα είναι μεγάλη, καλομεταχειρισμένη και εύκολη στη χρήση της.
Το διαθέσιμο ποσό που θα με ενδιέφερε να διαθέσω, είναι κοντά στο 1500€ με 2000€, αλλά ψάχνω έναν επαγγελματία ή και ιδιότη με τον οποίο θα συμφωνούσαμε με γραμμάτια σε δόσεις.
Στην διάθεση του θα έχει κάθε στοιχείο που τον ενδιαφέρει έτσι ώστε να έχει την σιγουριά και είμαι διαθέσιμος να πληρώσω και μεγάλο τόκο.
Περιμένω απαντήσεις και για προσφορές, αν υπάρχουν, καθώς και διάφορες απόψεις προς τα που θα μπορούσα να κινηθώ, δηλαδή για ποια μοτοσυκλέτα.