Σελίδα 32 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 22272829303132333435363742 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 466 έως 480 από 713

Θέμα: πάει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της balakia
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xrider Προβολή μηνύματος
    Δεν υπαρχει περιπτωση να συννενοηθουμε.
    Οπως εχευ βρισκεις το προγραμμα της ΕΡΤ σουπερ εγω το βρισκω για τον ΠΤΣΟ! Οι μετρησεις δειχνουν οτι τουλαχιστον το 70% το βλεπει οπως εγω.
    Τωρα αν εισαι μεσα στο 30% ,πρεπει να σχολιασω τα γουστα σου?
    Επισης επιτελους θα πρεπει να καταλαβετε οτι η τηλεοραση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΟΡΦΩΣΗΣ αλλα απλα μιας μορφης διασκεδασης.
    ΑΠο εδω και περα μπορεις εσυ να λες οτι θελεις,εχω γνωμη για την ΕΡΤ δεν περιμενω μετα απο +30 χρονια Ελληνας να την διαμορφωσο τωρα!!

Εχω ακριβως την ιδια γνωμη με τον kalgeorge .

Οσο για τους Τουρκους,θα πρεπει να καταλαβεις οτι σε παραμυθιαζουν.Αν οι Τουρκοι ηθελαν να μπουκαρουν θα το ειχαν κανει.
    η αννιτα πανια και το παμε πακετο εχει τεραστιο ποσοστο τηλεθεασης τωρα αν εσεις και πολλοι αλλοι ειστε μεσα σ αυτο το ποσοστο τηλεθεασης τι να λεμε?

η τηλεοραση δεν ειναι μονο μεσο διασκεδασης αλλα και ενημερωσης ειδικα για κατι χωριουδακια ανα την επικρατεια και οχι μονο,πολλοι οδηγοι ακουμε το βραδυ στα μεσαια τα κρατικα ραδιοφωνα(εγω στην ιταλια,αυστρια,γερμανια και βουλγαρια)αλλα και απο τα φμ σε ολη την ελλαδα
    ΣΚΟΝΗ ΠΕΤΡΕΣ ΛΑΣΠΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ......
    ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΕΣ

Ναι ρε παιδιά, τόσα εκατομύρια μύγες δε μπορεί να κάνουν λάθος, φάτε και εσείς σκατά.

Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    Δεν υπαρχει περιπτωση να συννενοηθουμε.
    Οπως εχευ βρισκεις το προγραμμα της ΕΡΤ σουπερ εγω το βρισκω για τον ΠΤΣΟ! Οι μετρησεις δειχνουν οτι τουλαχιστον το 70% το βλεπει οπως εγω.
    Ποιές μετρήσεις;Πού το ξέρεις;
    Το 70% του εκλογικού σώματος με τις επιλογές του μας έφερε εδώ που φτάσαμε στο κάτω κάτω.
    Eγώ και άλλοι παραπάνω σου λέμε συγκεκριμένες πολύ καλές εκπομπές αλλά εσύ τις θεωρείς για τον π.. επειδή ΕΣΥ δε τις βλέπεις!
    Εκπληκτική η λογική σου!
    Σύμφωνα μ'αυτή,είναι για τον ΠΤΣΟ λοιπόν τ'αθλητικά κανάλια επειδή ΕΓΩ δε βλέπω αθλητικά!
    Επισης επιτελους θα πρεπει να καταλαβετε οτι η τηλεοραση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΟΡΦΩΣΗΣ αλλα απλα μιας μορφης διασκεδασης.
    Παντελώς λάθος!
    Η ΔΗΜΟΣΙΑ τηλεόραση είναι ΚΑΙ μέσο μόρφωσης,προβληματισμού,καλλιέργειας.
    Δεν είναι μόνο πίτσα,τσόντα,μπάλα και καράτε.
    Οσο για τους Τουρκους,θα πρεπει να καταλαβεις οτι σε παραμυθιαζουν.Αν οι Τουρκοι ηθελαν να μπουκαρουν θα το ειχαν κανει.
    Ψέμματα,ηττοπάθεια και μοιρολατρεία στο μέγιστο.
    Γι'αυτό σου λέω,μακάριοι οι πτωχοί τω πνέυματι...
    Τελευταία τροποποίηση από kostaspetrou; 16/06/2013 στις 20:49.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    .
    οχι τα πρωινα δεν ακουγα δουκα ή δεν ξερω γω πως τον λενε...ημουν απασχολημενος να πηζω αφανταστα στην δουλεια μου..

ποια δουλεια? αυτη που εχασα και εγω οπως κατι χιλιαδες εδω στην χωρα...
    οχι δεν ακουγα ραδιο ερτ...ΟΤΙ καναλι-εκπομπη και να ηταν αυτα...γιατι τα απλα προτιμουσα τα προγραμματα αλλων καναλιων....αν αυτο ειναι εγκλημα, ενοχος.
    επισης περα απο το μενουμε ελλαδα και αυτο σπανια, δεν εβρισκα τιποτα αλλο χρησιμο να δω....στο τηλεκοντρολ μου ουτε ξερω σε ποιον αριθμο εχω-ειχα την ετ1 και νετ.
    διακρινω ομως οτι , σε ολα τα γραπτα σου, κραζεις σαμαρα.....οι αλλοι ειναι αμοιροι ευθυνων? (και να τονισω εδω, γιατι δεν θες και πολυ να το παρεις και να το κανεις κορδονι οτι δεν ψηφιζω σαμαρα)

με λιγα λογια, ΟΣΟ και να προσπαθειτε να μας πεισετε οτι η ερτ, ή νετ ή δεν ξερω γω πως στον π@@@ λεγεται, ήταν-ειναι χρησιμη....απλα γελανε και οι πετρες.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    οχι τα πρωινα δεν ακουγα δουκα ή δεν ξερω γω πως τον λενε...ημουν απασχολημενος να πηζω αφανταστα στην δουλεια μου..

αυτο που κολαει? καποιος αλλος μπορει να ακουει και να δουλευει ταυτοχρονα

οχι δεν ακουγα ραδιο ερτ...ΟΤΙ καναλι-εκπομπη και να ηταν αυτα...γιατι τα απλα προτιμουσα τα προγραμματα αλλων καναλιων....αν αυτο ειναι εγκλημα, ενοχος.

τωρα πλακα κανεις ετσι? δεν σε κατηγορεις κανεις γιατι ακουγες αλλου.. απλα δεν εχεις δικαιωμα να κρινεις αμα δεν ιδεα για τι μιλας.. εσυ δεν ξερεις καν (ουτε εγω ) για ποιον μιλαει ο ανθρωπος. σαν τις εκεινες τις θειες που κραζουν τις μηχανες..

επισης περα απο το μενουμε ελλαδα και αυτο σπανια, δεν εβρισκα τιποτα αλλο χρησιμο να δω....στο τηλεκοντρολ μου ουτε ξερω σε ποιον αριθμο εχω-ειχα την ετ1 και νετ.

τοτε πως μιλας κι εχεις αποψη για τα προγραμματα της? εγω προσωπικα εβλεπα μονο το μεσημερι μετα την δουλεια (που κι εγω εχασα) κατα την διαρκεια του μεσημεριανου φαγητου και πραγματικα τα ιδιωτικα ειχαν μονο σκουπιδια κι εχουν εκεινη την ωρα

διακρινω ομως οτι , σε ολα τα γραπτα σου, κραζεις σαμαρα.....οι αλλοι ειναι αμοιροι ευθυνων? (και να τονισω εδω, γιατι δεν θες και πολυ να το παρεις και να το κανεις κορδονι οτι δεν ψηφιζω σαμαρα)

με λιγα λογια, ΟΣΟ και να προσπαθειτε να μας πεισετε οτι η ερτ, ή νετ ή δεν ξερω γω πως στον π@@@ λεγεται, ήταν-ειναι χρησιμη....απλα γελανε και οι πετρες.

εδω μας προσβαλεις νομιζω...
    ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    ...
    οχι δνε προσβαλω κανεναν.....την γνωμη μου λεω οπως ολοι εδω μεσα.....αλλιως οι γνωμες ολων ειναι προσβλητικες...

για να μην ακουω -διαβαζω- βλεπω κατι, σημαινει οτι το εχω απορριψει επειδη δεν μου αρεσε, οχι επειδη ετσι ξυπνησα ενα πρωι.

αν θες να το παμε με γεγονοτα και τιποτα περισσοτερο, οπως εγραψε και καποιος πιο πανω...το 70% των ελληνων ουτε καν ασχολουνται με την ερτ...
    τωρα τι λετε εσεις....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    ΟΣΟ και να προσπαθειτε να μας πεισετε οτι η ερτ, ή νετ ή δεν ξερω γω πως στον π@@@ λεγεται, ήταν-ειναι χρησιμη....απλα γελανε και οι πετρες.
    Είσαι φαιδρός, εγκάθετος και λίγα λέω. Άκου η ΕΡΤ δεν ήταν χρήσιμη... Η ΕΡΤ δεν ήταν που κατήγγειλε το οικολογικό έγκλημα στις Σκουριές και τη σκληρή καταστολή από πλευράς αστυνομίας; Η ΕΡΤ δεν ήταν αυτή που ανέδειξε το φιάσκο με την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠ και το δήθεν success story του Σαμαρά; Η ΕΡΤ δεν ήταν που έδειχνε ασθενείς να κάνουν έρανο σε νοσοκομεία για να σιτιστούν οι ασθενείς; Η ΕΡΤ δεν ήταν που κατήγγειλε τον εργασιακό μεσαίωνα στην προβλήτα του Πειραιά που αγόρασε η κινέζικη Cosco; Η ΕΡΤ δεν ήταν που στην εκπομπή Με Αρετή και Τόλμη μίλησε για αεροσκάφη που δεν σηκώνονται για αναχαιτίσεις λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, για την αγορά πανάκριβων αρμάτων μάχης αλλά όχι απαραίτητων πυρομαχικών; Η ΕΡΤ δεν ήταν αυτή που μίλησε για τις δήθεν ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών με λεφτά που έχει πληρώσει ο φορολογούμενος πολίτης;
    Ντροπή σου να θες να αμαυρώσεις τη μοναδική όαση πραγματικής πληροφόρησης εγκάθετε της NOVA και του SKAI!!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Είναι σε ένα σύννεφο ο Χίτλερ, ο Κένεντυ και ο Ναπολέοντας. Σε κάποια στιγμή το σύννεφο περνάει πάνω από την Ελλάδα.

-Κοιτάχτε, λέει ο Χίτλερ, είμαστε πάνω από την Ελλάδα. Εάν είχα στρατιώτες να πολεμάνε όπως οι Έλληνες ο κόσμος θα ήταν δικός μου τώρα.
    -Εγώ αν είχα σωματοφύλακες γενναίους όπως οι Έλληνες, λέει ο Κένεντυ, θα με είχαν γλυτώσει από το δολοφόνο μου.
    -Μακάρι να είχα ένα κανάλι σαν την ΕΡΤ, λέει ο Ναπολέοντας, κανείς δεν θα είχε μάθει ότι έχασα στο Βατερλώ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Είσαι φαιδρός, εγκάθετος και λίγα λέω. Άκου η ΕΡΤ δεν ήταν χρήσιμη... Η ΕΡΤ δεν ήταν που κατήγγειλε το οικολογικό έγκλημα στις Σκουριές και τη σκληρή καταστολή από πλευράς αστυνομίας; Η ΕΡΤ δεν ήταν αυτή που ανέδειξε το φιάσκο με την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠ και το δήθεν success story του Σαμαρά; Η ΕΡΤ δεν ήταν που έδειχνε ασθενείς να κάνουν έρανο σε νοσοκομεία για να σιτιστούν οι ασθενείς; Η ΕΡΤ δεν ήταν που κατήγγειλε τον εργασιακό μεσαίωνα στην προβλήτα του Πειραιά που αγόρασε η κινέζικη Cosco; Η ΕΡΤ δεν ήταν που στην εκπομπή Με Αρετή και Τόλμη μίλησε για αεροσκάφη που δεν σηκώνονται για αναχαιτίσεις λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, για την αγορά πανάκριβων αρμάτων μάχης αλλά όχι απαραίτητων πυρομαχικών; Η ΕΡΤ δεν ήταν αυτή που μίλησε για τις δήθεν ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών με λεφτά που έχει πληρώσει ο φορολογούμενος πολίτης;
    Ντροπή σου να θες να αμαυρώσεις τη μοναδική όαση πραγματικής πληροφόρησης εγκάθετε της NOVA και του SKAI!!!
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Είναι σε ένα σύννεφο ο Χίτλερ, ο Κένεντυ και ο Ναπολέοντας. Σε κάποια στιγμή το σύννεφο περνάει πάνω από την Ελλάδα.

-Κοιτάχτε, λέει ο Χίτλερ, είμαστε πάνω από την Ελλάδα. Εάν είχα στρατιώτες να πολεμάνε όπως οι Έλληνες ο κόσμος θα ήταν δικός μου τώρα.
    -Εγώ αν είχα σωματοφύλακες γενναίους όπως οι Έλληνες, λέει ο Κένεντυ, θα με είχαν γλυτώσει από το δολοφόνο μου.
    -Μακάρι να είχα ένα κανάλι σαν την ΕΡΤ, λέει ο Ναπολέοντας, κανείς δεν θα είχε μάθει ότι έχασα στο Βατερλώ.

Παλαιό μέλος

Ναι εγώ ακούω στο δρόμο, μέσα από το κράνος...
    Από εκατοντάδες εκπομπές, μου διάλεξες το "μένουμε ελλάδα"..Το ξαναλέω προς αποφυγή παρεξήγησης, αυτό που κλείνουν δεν είναι το "μένουμε ελλάδα"

Είναι από σπόντα και αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=So4ozKlpBSM (και δεν εννοώ τον Σπύρο, εννοώ τη δημόσια δωρεάν εκτέλεση αυτού του άσματος)

Όχι δεν τα έχω με τον Αντώνη, δουλειά του κάνει ο άνθρωπος. Τη δουλειά μας δεν κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι.
    Τώρα αν νομίζεις ότι το λέω για να ελαφρώσω την ευθύνη όλου του λοιπού συναφιού (από Αλέξη ως τους μαφιόζους), κάνεις λάθος.

Όμως,
    Μου φαίνεται τόσο εξώφθαλμα εγκληματικό και μεσσαιωνικό να βγαίνει ένας τύπος απ την Καλαμάτα που στο εξωτερικό μετράει όσο ο παρκαδόρος στο ευρωκοινουβούλιο (δεν κατέχει καν την Αγγλική, άσε τα οικονομικά...), να κλείνει το σύνολο της δημόσιας ραδιοφωνίας-τηλεόρασης (που αυτός ο ίδιος και οι κολλητοί του τη χρησιμοποιήσαν για να βγουν και να ξαναβγούν) και αντί να έχει φάει καθολικό μαύρο, να έχει γίνει της τρελής, βγαίνουν τύποι και παπαγαλίζουν τις μαλακίες που λέει, όταν ο ίδιος άνθρωπος, έχει πάρει την πολιτική ευθύνη για την εξαθλίωσή τους..

Για αυτό λέω για το Σαμαρά, η ευθύνη και το χάλι του είναι τόσο προφανές που με φοβίζει που το συζητάμε ακόμα..Αυτή η χώρα έχει πρωθυπουργό ακόμα, ένα τύπο που έκλεισε με μια πράξη, έτσι έναν δημόσιο κολοσσό. Είπε δε, ότι το έκανε, γιατί τρώγανε πολλά και δεν πήγαινε άλλο (αυτός δηλαδή με το συμπάθιο τι στο διάολο έκανε ένα χρόνο; οι υπουργοί του; )

Δηλαδή αν είναι ανεκτό αυτό, τι άλλο μπορεί να γίνει ανεκτό;

Οι ευθύνες των λοιπών, κρύβονται λόγω συγκυρίας. Γιατί χρειάζεται καβάτζες το σύστημα. Αλλά ευθύνες έχουν, σοβαρές.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Kαλά το 70% ήθελε τούρκικα και μεσημερινά κους - κους για τον πέο, μαγειροshow & βλαχοglam του κώλου... αυτά δεν κάνουν τηλεθέαση; Οι υπόλοιποι ήθελαν η ΕΡΤ να είναι το αντίστοιχο του indymedia στη TV για να πειστούν ότι είναι χρήσιμη και είχε λόγο ύπαρξης. Λες και δεν ελεγχόταν και αυτό το μέσο από την κυβέρνηση... αν περιμένετε να ενημερωθείτε από το χαζοκούτι, άστα να παν στο διάολο...

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Kαλά το 70% ήθελε τούρκικα και μεσημερινά κους - κους για τον πέο, μαγειροshow & βλαχοglam του κώλου... αυτά δεν κάνουν τηλεθέαση; Οι υπόλοιποι ήθελαν η ΕΡΤ να είναι το αντίστοιχο του indymedia στη TV για να πειστούν ότι είναι χρήσιμη και είχε λόγο ύπαρξης. Λες και δεν ελεγχόταν και αυτό το μέσο από την κυβέρνηση... αν περιμένετε να ενημερωθείτε από το χαζοκούτι, άστα να παν στο διάολο...
    το 2 δεν θα τα κακο.. χαχαχχαα

Παλαιό μέλος
    (για να μην πει κανείς ότι ξαφνιάζεται)

Και επειδή ο Αντώνης έχει στριμωχθεί

αν κάνει κίνηση να ξεστριμωχθεί και να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του (γιατί η ερτ γεμάτη κομμούνια, συριζαίους και λοιπούς τράβηξε πολύ..)

θα κάνει κίνηση ανάλογη του πολιτικού παρελθόντος του

Εννοώ προβοκάτσια μεγάλου βεληνεκούς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Ναι εγώ ακούω στο δρόμο, μέσα από το κράνος...
    Από εκατοντάδες εκπομπές, μου διάλεξες το "μένουμε ελλάδα"...
    απλα ανεφερα μια που βλεπω, δνε ειπα οτι υπαρχει μονο αυτη...
    τωρα δεν εχει νοημα να κατσω να σου ξαναγραψω σεντονι.....ειπαμε, συμφωνουμε για τον λαθος τροπο κλεισιματος, διαφωνουμε για το αν επρεπε να γινει η οχι.
    εσυ συνεχισε να υποστηριζεις οσους τρωνε με χρυσα κουταλια, εγω θα κανω το αντιθετο .

pame pali giati exasa kati...

[FONT=Arial]Την ΕΡΤ την πληρώνει ο ελληνικός λαός με το χαράτσι στους λογαριασμούς ηλεκτρικού γύρω στα 300 εκατομμύρια το χρόνο» σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου, υποστηρίζοντας ότι έχει τριπλάσιο έως επταπλάσιο κόστος από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και τετραπλάσιο ως εξαπλάσιο προσωπικό για πολύ μικρή τηλεθέαση.

ara as poume o Skai to Mega i o Antenna exoun kostos 100.000.000 ton xrono....

[/FONT]
    [FONT=Arial]Συγκεκριμένα είπε ότι υπολογίζεται πως «θα απαλλαγούν» από ένα ποσό που φτάνει τα 100 εκατομμύρια ετησίως

ara 300-100=200 myriakia...pali mesa tha bainoume...

Live your Myth in Greece...kai twra eseis malwnete an meilame gia xountes xountres i xantres....kai klassika o kathenas apo tin plevra pou ton symferei leei kai tin papatza tou...

MAGKES...TO PARTY STIN ELLADA SXOLAEI SIGA SIGA GIA OLOUS (LAMOGIA YPIRXAN KAI THA YPARXOUN PANTA)

prwsopiki gnwmi oti to testaki egine kai perase kai sto aneto...einai i prwti fora pou mia dimosia kratiki ypiresia klinei xwris diapragmatefsis kai sta paparia mas...kapws etsi anoigei gia olous tous kladous...giafto kai exoun xestei para polloi volemenoi...den kseroun pianou einai i seira...oti kratiko swmateio kai dimosio edwse to paron...
    apo dipla sigontaroun kai oi klassikoi antipaloi politikantides na paroun kana psyfo...
    e vale kai tous dithen epanastates peri elefterias kai loipes paparies kai to glykaki edese...

vasika einai na graftoun sentonia alla den kserw poso exei noima...

p.s. [/FONT]
    [FONT=Arial]στη θέση της ΕΡΤ θα δημιουργηθεί «ένας σύγχρονος, δημόσιος - αλλά όχι κρατικός, ούτε κομματικά ελεγχόμενος - Οργανισμός Ραδιοτηλεόρασης», που θα αρχίσει να λειτουργεί το συντομότερο.

mouaxaxaxaxaxaxaxaxaxa....tha mou eksigisi kapoios pws ginete olo ayto mazi?to kommatika gamiseto...alla to dimosio alla oxi kratiko pws ginete?

plakwthite elefthera...[/FONT]

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  2. Tι άλλο θα πάει ΣΚΑΤΑ σήμερα...?
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 15:59
  3. Δεν πάει άλλο!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 19:46
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας