Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: βελτιωση daytona sprinter 50cc

Μέλος
    ευχαριστω για τις απαντησεις. αρα αφου γινεται μεχρι 53mm στα 51 θα ειμαι οκ με την μαμα διαδρομη ε? εξαλου και γνησια στροφαλομπιελα απο glx90 αν βαλω μετα εχω ακουσει πρεπει να αλλαχτουν και κατι αλλα καδενες, καμπανες κλπ, ασε που δεν βρισκω κιολας.
    φιλε σπυρο sebring γνησια δεν βρισκω πουθενα γι'αυτο θελω να βαλω protech αφου ολοι λενε πολυ καλα λογια για αυτην και μου αρεσει και απο εμφανιση. για τα γραναζια που μου ειπες οτι παει με τα χιλιοστα ε η 51 η 47 θα το κανω.

Μέλος
    Το θεμα εινα οτι θα κανεις που θα κανεις τον κοπο..Δες αν αντεχει ο στροφαλος σε αυτα τα χιλιοστα..Καδενα ειναι λογικο να αλλαχτει και καμπανα σιγουρα,για να μην πατιναρεις..Για να βαλεις γνησια protech,πρεπει τα γραματα της ονομασιας της να μην ειναι σε κιτρινο αυτοκολητο η κατι αλλο.Σε αυτη την περιπτωση ειναι ημητασιον..Εκτος αν πας σε μαστορα και τα σκασεις (Παπαγιαννης π.χ.) και στη φτιαξει συμφωνα με τα χιλιοστα σου! Πρεπει τα γραματα να ειναι σκαλιστα - αναγλυφα..Με καταταλαβες τι λεω..?? Αν googleαρεις και δεις φωτο,θα καταλαβεις τις διαφορες που σου λεω..Ομορφια εχει αλλα ειναι για πολλα χιλιοστα..Δεν κανει για τοσο light μοτερακι..Γνωμη μου παντα..Και μαμα 125αρα εξατμηση αν εβαζες θα ησουν μια χαρα!Και συμπιεση θα ειχες!Σε σχεση με την πομπα του πιστονιου βεβαια..Απο γραναζια στα 51 χιλιοστα βαλε κατι σαν του astrea..14-36 η 15-38...

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    βαλε τα φραγκα της βελτιωσης στην τσεπη και καβαλα το παπι οπως ειναι για καμια παραλια να περασεις ομορφα.

Μην μπεις καν στο κοπο.Ειχα ασχοληθει με 50αρι πιτσιρικας δεν αξιζει.Οχι δν αντεχει η στροφαλομπιελα δεν αντεχουν ρουλεμαν στροφαλου ουτε σασμαν ουτε φυγοκεντρικα ουτε τπτ εκτος αν θες να ριξεις μια περιουσια σε ενα ποδηλατο.Βαλε ενα 110 μοτερακι πανω καινουριο με τιμολογιο αστο οπως το παρεις κανε τη δουλεια σου μονο ανετα και μη ριχνεις φραγκο.Τα 20000 χμ απροβληματιστα στα βγαζει με τα σερβις του και λογικη συμπεριφορα, απο κει κ περα οτι δινεις παιρνεις.Κρατα το παπι για τη δουλεια του και τσιμπα κατι με τεποζιτο αναμεσα στα ποδια σου αν το λεει η καρδια σου.Μαζευε τα φραγκα σου δεν τα χαριζουνε.

Νέο μέλος
    Φιλε ειμαι 16 και εκανα την μαλακια και πηρα σπριντερ.Πραγματικα δεν αξιζει αυτη η κινεζουρα αλλα αμα θες να το κρατησεις εμενα η γνωμη μου ειναι.Ητε να αγορασει ενα Λιφαν και οσο κρατησει ητε να του αλαξει καμπανα πιστονια στροφαλο και στροφαλομπιελα και να το κανει 90. Πιο οικονομικο παντος ερχετε το λιφαν θα δωσει 2 κατοσταρικα και πενα ενω αμα αλλαξει τις μαλακιες που του προανεφερα οπως εκανα καιγω θα παει γυρο στα 250 και ολο θα βαραει μπιελα.

Νέο μέλος
    θα βαραει μπιελα συνεχεια ητε την αλαξεις ητε οχι αλλα αμα αλλαξεις δεν θα σου βαρεσει στη πρωτη βδομαδα αλλα στο μηνα οποτε καντο 72 αδερφακι η αλλιος παρε ενα λιφαν με 2 κατοσταρικα και αγιος ο θεος

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. DAYTONA SPRINTER 50CC
    από bLiNd στο forum Μετατροπές (Customizing)
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2013, 17:20
  2. Daytona Sprinter 50cc(Μετατροπηη)
    από bLiNd στο forum Μετατροπές (Customizing)
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2013, 17:39
  3. daytona sprinter 50cc
    από IiIRoZDvDIiI στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2010, 20:48
  4. Daytona Sprinter 50cc
    από carharoth στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2009, 22:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •