Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ !?

Νέο μέλος

ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ !?

Καλησπέρα,

Είμαι νέος στην παρέα του forum σας, καθώς και νέος γενικά στη μηχανή. Μπορεί απο τα 16 μου να έχω να κάνω με scooters κλπ και επι 24ώρου βάσης πάνω σε αυτά, αλλά τα είχα μόνο για να κάνω τις βόλτες μου καθώς και κάποιες δουλειές. Οπότε όπως καταλαβαίνετε οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες.

8 χρόνια μετά, ποτέ δεν είναι αργά, θα ήθελα να μπω στην μεγαλύτερη γκάμα των μοτοσυκλετών, τις στρωτές. Δεν με ενδιαφέρουν και τόσο τα κυβικά, αλλά ουσιαστικά το μάτι. Δηλαδή θα ήθελα μια μηχανή η οποία θα είναι μεγάλη, καλομεταχειρισμένη και εύκολη στη χρήση της.

Το διαθέσιμο ποσό που θα με ενδιέφερε να διαθέσω, είναι κοντά στο 1500€ με 2000€, αλλά ψάχνω έναν επαγγελματία ή και ιδιότη με τον οποίο θα συμφωνούσαμε με γραμμάτια σε δόσεις.

Στην διάθεση του θα έχει κάθε στοιχείο που τον ενδιαφέρει έτσι ώστε να έχει την σιγουριά και είμαι διαθέσιμος να πληρώσω και μεγάλο τόκο.

Περιμένω απαντήσεις και για προσφορές, αν υπάρχουν, καθώς και διάφορες απόψεις προς τα που θα μπορούσα να κινηθώ, δηλαδή για ποια μοτοσυκλέτα.

Banned
    για τι ειδους μηχανακι μιλας και για τι χρηση το θελεις?
    χρηματοδοτησεις πλεον με το σταγονομετρο και με μεσον
    ποιο πολυ παιζει τα μετρητα που εχεις μπροστα και γραματια αφου τους πας και ενα σωρο αλλα χαρτια που να βεβαιωνουν εργασια και μονιμη κατοικια

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Για χρηματοδοτιση οτι σου ΄πε και ο αποπαν,
    Και επειδη δυσκολα θα βρεις καποιον να δεχθει γραμματεια κλπ μπορεις να μαζευεις τ λεφτα οσο καιρο θα ηταν οι δοσεις και να πλερωσεις μετρητοις.
    Θα μπορεις να κανεις και καλυτερα παζαρια ετσι και να πετυχεις κατι καλυτερο με τα ιδια λεφτα.

Banned
    η με τα λεφτα που εχεις να κοιταξεις κατι σε παλαιοτερης χρονολογιας μοντελο
    αφου αποφασισεις ειδος και χρηση,εκτος και αν πιασουν οι βροχες του φθινοπορου και σου περασει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    ...εκτος και αν πιασουν οι βροχες του φθινοπορου και σου περασει...
    ''Μια αγάπη για το καλοκαίρι'' θα είναι κι αυτός λες;

Banned
    ετσι φαινεται...
    μαλλον θελει να μπει στο ματι καποιας που του την εφαγε αλλος καβαλα σε μοτο(https://www.youtube.com/watch?v=f4SzyCzQBg4
    αμαρτησα για μια χιλιαρα που ειχε πει και ο ψαλτης

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimpart Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα,

Είμαι νέος στην παρέα του forum σας, καθώς και νέος γενικά στη μηχανή. Μπορεί απο τα 16 μου να έχω να κάνω με scooters κλπ και επι 24ώρου βάσης πάνω σε αυτά, αλλά τα είχα μόνο για να κάνω τις βόλτες μου καθώς και κάποιες δουλειές. Οπότε όπως καταλαβαίνετε οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες.

8 χρόνια μετά, ποτέ δεν είναι αργά, θα ήθελα να μπω στην μεγαλύτερη γκάμα των μοτοσυκλετών, τις στρωτές. Δεν με ενδιαφέρουν και τόσο τα κυβικά, αλλά ουσιαστικά το μάτι. Δηλαδή θα ήθελα μια μηχανή η οποία θα είναι μεγάλη, καλομεταχειρισμένη και εύκολη στη χρήση της.

Το διαθέσιμο ποσό που θα με ενδιέφερε να διαθέσω, είναι κοντά στο 1500€ με 2000€, αλλά ψάχνω έναν επαγγελματία ή και ιδιότη με τον οποίο θα συμφωνούσαμε με γραμμάτια σε δόσεις.

Στην διάθεση του θα έχει κάθε στοιχείο που τον ενδιαφέρει έτσι ώστε να έχει την σιγουριά και είμαι διαθέσιμος να πληρώσω και μεγάλο τόκο.

Περιμένω απαντήσεις και για προσφορές, αν υπάρχουν, καθώς και διάφορες απόψεις προς τα που θα μπορούσα να κινηθώ, δηλαδή για ποια μοτοσυκλέτα.
    Σκορδα ......εκτος απο το ματι θα σου χρειαστουν για να διωξεις και τους δρακουλες που θα σου πιουν το αιμα......
    Φιλικα παντα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Φίλε μου, είμαι σε παρόμοια φάση εδώ και τρία χρόνια, κάποια στιγμή είχα μαζέψει 1500 προ διετίας αλλά όταν παίζεις με δίφραγκα 1) Ενώ ίσως μπορούσα να βρω κάτι μικρό να κάνω τη δουλειά μου και να βγάλω την καύλα μου δε προχώρησα γιατί έλεγα έλα να μαζέψω άλλα 300 να πάρω κάτι καλύτερο και πάει λέγοντας 2) Κάτι συμβαίνει και τα τρως τα ψίχουλα που έχεις μαζέψει (εμένα τα φάγαν γιατροί- κτηνίατροι για την ακρίβεια και κάτι διακοπούλες)
    Προσπαθώ που λες εδώ και τρία χρόνια να μαζέψω κάνα ψιλικοκό μπας και πάρω καμιά σέλα αλλά η ανεργία ένεκα δεν έχω ούτε για το δίπλωμα και τα παρελκόμενα. Παρόλα αυτά επειδή είναι σα να έχει μπει σκουλήκι σε κάθε σωματική μου κοιλότητα το έψαχνα και το ψάχνω συνέχεια (ξέρεις με τη λογική ΜΟΛΙΣ βρω δουλειά ,,, αλλά @@ μέντολες) και σου λέω μη πας να πάρεις με γραμμάτια, θα σου πιάσουν τον λοκώ και με τα δύο χέρια, θα σου πουλήσουν χρέπι γιατί τα οκ μηχανάκια κάπως φεύγουν πιο εύκολα οπότε σπρώχνουν στις περιπτώσεις που είναι επισφαλείς (βλέπε γραμμάτιο) τις μπακατέλες. Ακόμα θα σου ζητήσουν μπροστά ένα υπερτιμημένο 50% της αξίας της μηχανής πράγμα που πάει να πει ότι ήδη θα έχει πάρει ένα 70% της αξίας της μπροστά. Τέλος αν σου κάτσει μια στραβή (πχ πέσεις 8κατά στο στόμα μου) δε θα μπορείς να πληρώσεις τα γραμμάτια ή δε θα μπορείς (ή και ) να τη φτιάξεις. Τώρα γενικά το γραμμάτιο είναι κάτι οκ σχετικά ελαστικό και να μη το πληρώσεις μέσα δε θα μπεις από την άλλη έχει να κάνει και με το άτομο (εγώ πχ δε μπορώ να χρωστάω ούτε τσίχλα, εφιάλτες λέμε, αϋπνίες και κρύος ίδροτας που έλεγε η γιαγιά μου) Υπάρχει πάντως στον Πειραιά ένας τύπος ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε που έχει μια τεράστια γκάμα από μηχανές (μιλάμε για τεράστια όμως!!!) που κάνει και γραμμάτια ( οι περισσότεροι από αυτούς που κάνουν γραμμάτια έχουν λίγα σχετικά κομμάτια και φυσικά τα καλά δε τα βάζουν καν) ζητάει το 50% της αξίας της μηχανής μπροστά που όμως ειδικά για τον συγκεκριμένο το 50% είναι το 90% στην πραγματικότητα (τουλάχιστο μέχρι πριν 1,5 χρόνο) συνεπώς στο τέλος σου βγαίνει ένα κουστουμάκι από μαγαζί υψηλής ραπτικής και ο μόνος χαμένος είσαι εσύ.
    Σου προτείνω λοιπόν να μαζέψεις αν γίνεται τα γκαφρά (αν το κάνεις πες μου το πως) και να προχωρήσεις αργότερα στην αγορά της μηχανής να έχεις και κάνα δίευρο πάνω σου να κεράσεις το κορίτσι πασατέμπο

Πρώτα απ'όλα θα σου πω οτι η φιλοσοφία με τις δόσεις μας έχει φτάσει εδώ που είμαστε και τραβάμε όλοι ότι μαλλιά μας έχουν απομείνει!

Εγώ θα σου πρότεινα κάνε το σκτο σου παξιμάδι και μάζευε! και όταν έχεις πάρε! και όταν λέω μάζευε δεν εννοώ μάζεψε 2000Ε και πάρε μηχανάκι, αν θές να πάρεις μηχανάκι με 2000 μάζεψε 2500 και τράβα πάρε αυτό με τα 2000 και κράτα τα 500 γιατί εκτός απο μεταβίβαση, τέλη και ασφάλεια η μεταχειρισμένη μηχανή θέλει συντήρηση και χτύπα ξύλο και αναποδιές!

Με τα λίγα και τα πολλά βάλε το χέρι στην τσέπη μέχρι εκεί που πάει και ίσως και λίγο λιγότερο!

Δεύτερον απ'ότι κατάλαβα ούτε ιδιαίτερη εμπειρία έχεις ούτε σε νοιάζουν τα πολλά τα γκάζια, σε νοιάζει το φαίνεσθαι και πολύ καλά κάνεις που το ξεκαθάρισες!

Η Καλύτερη επιλογή σε αυτό που ζητάς είναι ένα Kawasaki ninja 250 αλλά δεν το βλέπω στα λεφτά που περιγράφεις

Η άλλη λύση είναι Hyosung GTR 250

και σε πιο μικρό CBR 125 και ΥΖF R125
    Αλλά το πρώτο παραείναι μικροκαμωμένο!

Θα μπορούσες να πας και σε κανα παλιό CBR 250 , 400 αλλά θα μπλέξεις όπως και με τα παλιά δίχρονα ακόμα χειρότερα!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    τσικουετσεντο 10ετιας.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    τσικουετσεντο 10ετιας.
    για το "φαίνεσθαι" ε ;

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Μέλος Το avatar του/της CHRISTOF
    Γνώμη μου πάντα, μάζεψε ότι μπορείς όποτε μπορείς.
    Πήγαινε, δείξτα του (τα χρήματα), και παζάρεψέ τον σκληρότατα.
    Άσε τα γραμμάτια, τις δόσεις και τους τόκους.
    Σκάστα και ησύχασε.
    Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    τσικουετσεντο 10ετιας.

(15ετίας. Το '98 σταμάτησε η φκιάξη τους αν δεν κάνω λάθος)

Μάστορα, αφού σε ενδιαφέρει το μάτι (η μόστρα δηλαδή φαντάζομαι κι όχι να παίρνεις μάτι), τράβα πάρε μια τσοπεριά να βρεις την υγειά σου. Αυτοί που τα έχουν βλαστημάνε. Οπότε και δόσεις να τους προτείνεις και γραμμάτια, και υπογραφή σε λαδόκολλα από σουβλάκι θα τη δεχτούν. Οπότε είσαι κομπλέ.

Διάλεξε κανά 250άρι ή 400άρι που να σου αρέσει, βάλε και κρόσα στο τιμόνι και είσαι τσέτουλας!

(κι άμα το βαρεθείς πριν έχεις τελειώσει με τις δόσεις ακόμα καλύτερα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ετοιμος εισαι...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	photo024.jpg 
Προβολές:	188 
Μέγεθος:	94,5 KB 
ID:	293296

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ετοιμος εισαι...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	photo024.jpg 
Προβολές:	188 
Μέγεθος:	94,5 KB 
ID:	293296
    Φίλος πιο μεγάλο βγαίνει, γιατί είμαι και στον όγκο ? pp

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ
    από NIKOLAS1976 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2005, 18:37
  2. ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ
    από SKIP στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 09:39
  3. Αγορα ΜηΧανησ
    από noble στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2004, 00:11
  4. Αγορα ΜηΧανησ
    από noble στο forum Off topic