το nerit.gr τωρα δεν δουλευει. καποιος θα τα παρει χοντρα![]()
Ναι ο τρόπος που έκλεισε.
Αποζημίωσε πλήρως.
Δεν χρωστάει δεδουλευμένα.
Δεν πήγε το παμε για συμπαράσταση.
Δεν τους δείρανε.
Θα τους ξαναπάρουν μετά το καλοκαίρι.
Όντος ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Παντού βλέπουμε έχθρούς πάντως και @@δια και μο*νοπανα που τους άξιζε να πάθουν ότι πάθανε γιατί όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από εμάς. Να πάνε να γ@μηθουνε όλοι τους, δεν δουλεύανε, ξύνανε τα τέτοια τους, ήταν τεμπέληδες κτλ-κτλ... μια χαρά κρατάει η διχόνοια, να τρωγόμαστε μεταξύ μας και να μας κυβερνούν ανενόχλητοι παπάρες σαν και αυτούς που έχουμε! Και μόνο για τον φασιστικό τρόπο που έγινε αυτό που έγινε θα έπρεπε όλοι να συμπαραστέκονται στην ΕΡΤ και στους εργαζόμενους σε αυτή, ας είναι όλοι μαζί τσουβαλιαστά ξυσταρχίδιδες και αδρά αμοιβόμενοι. Για να τους σπάσουμε τον τσαμπουκά... γελάνε μαζί μας και καλά κάνουνε, περισσότερο βόδια απο εμάς πεθαίνεις...
Δεν νομίζω... πάλη των τάξεων είναι ο ηλεκτροσυγκολλητής από το Πέραμα να τα χώνει στους εκαλιώτες και αυτοί με τη σειρά τους να τον λένε αμόρφωτο και απαίδευτο...
Εδώ μιλάμε για ένα τεράστιο μεσαίο στρώμα (μέχρι πρότινως βέβαια, σήμερα το 80% είναι νεόπτωχοι) στο οποίο οι μεν βρίζουν τους δε και τους χαρακτηρίζουν ως τους υπάιτιους της κατάστασης... αντί να κοιτάξουν πως να βγάλουν άκρη... στον ίδιο σκαταιώνα κολυμπανε.
Η ΕΡΤ είναι μόνο η αρχή.Έρχονται και νοσοκομεία
http://gr.news.yahoo.com/%CF%84%CE%B...182042908.html
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
με το συστημα μαν να τα βαλουμε και με τους μπινεδες πολιτικους που εχουν κανει την χωρα σαπια και την εχουν ξεπουλησει δηθεν για το καλο της χωρας.
οχι παντος με τους συναθρωπους μας,τετοια κακια που εχω δει τις τελευταιες ημερες εχω αιδιασει.
υ.γ σταματηστε μερικοι την πιπιλα του δεν χυθηκε δακρυ για τους απολυομενους του ιδιωτικου τομεα,ελεος δηλαδη.
ειναι οτι χειροτερο να χανεις την δουλεια σου.το θεμα ειναι να αντιδρασεις και αυτο που με λυπει ειναι οτι 1,5μυριο απολυομενοι,αλλα δεν τους βλεπω στην βουλη να διαδηλωνουν ουτε στις πορειες
#Σουρεαλ#
Στην καταργηση των Μονάδων Αποκατάστασης Τάξης σκευτεται να προχωρησει η κυβερνηση.
Στο πλευρο τους εσπευσε ο Συριζα, ενω σκληρη ανακοινωση εξεδωσε το ΚΚΕ. Εχει προγραμματιστει συγκεντρωση με πετροπολεμο και αλλα happenings.
Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 18/06/2013 στις 09:37.
Νίκη της κυβέρνησης!!!! Νίκη των δημοκρατικών δυνάμεων της συγκυβέρνησης!!!!! Νίκη των εργαζομένων!!!!
Όλα πια θα γίνουν όπως πρέπει!!!!!!
Υ.Γ. να δω τώρα ποια κίνηση θα κάνει ο Ζαμάρ ass και δε θα γίνει της κολάσεως στη τηλεόραση.
Υ.Γ. 2 Το νέο όνομα της ΕΡΤ από σήμερα θα είναι Ε.ΣΥ.Ρ.ΡΙ.Τ.ΖΑ.