Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 94

Θέμα: ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ 950SM του 2006 η 950SE!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ktm.Prestige Προβολή μηνύματος
    Τι παίχτηκε ρε παιδιά , ψωνίσαμε τελικά??
    Ναι ρε παραπονιαρη,ψωνισα και το μαθες τελευταιος.Ελα να παμε για κανενα καφε με τον Αγη και τον Μικε να ξελαμπηκαρει λιγο το μυαλο σου.

Παλαιό μέλος
    Παρακαλω τους διαχειριστες αν και εφοσον γινεται να συμπληρωσουν στον αρχικο τιτλο του θεματος"ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ 950SM του 2006 η 950SE!για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα.Ευχαριστω προκαταβολικα!

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miltiadis950s Προβολή μηνύματος
    Παρακαλω τους διαχειριστες αν και εφοσον γινεται να συμπληρωσουν στον αρχικο τιτλο του θεματος"ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ 950SM του 2006 η 950SE!για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα.Ευχαριστω προκαταβολικα!
    Done

Παλαιό μέλος
    Χαρη σε ευχαριστω,εισαι πολυ γρηγορος

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Χαρη σε ευχαριστω,εισαι πολυ γρηγορος

Τπτ

Παλαιό μέλος
    Ακουω λοιπον τις γνωμες σας και για το SE μιας και παιζει και με αυτο μια αξιολογη ανταλλαγη με το ADV μου.Γνωριζω οτι ειναι εντελως 2 διαφορετικα μηχανακια και μαλλον το SM το αποκλεισα γιατι μου αρεσουν και τα χωματακια

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Κοίτα, για εμένα, ένα SE σαν του Dr Big,με φαίρινγκ ,ενα ζευγάρι τροχούς 19-17 για δρόμο και τους μαμα 21-18(η και 17) για χώμα και λίγη δουλειά στις αναρτήσεις είναι οτι καλύτερο μπορείς να έχεις για Ελλάδα.

Προσθέτεις και μια δευτερη σέλα στην αποθήκη σου και αργότερα ενα μεγαλύτερο τεπόζιτο(η ενα δευτερο βοηθητικό τεπόζιτο) και καθάρισες.

Πλέον έχεις μια μοτό που μπορεί να μεταμορφωθεί απο κτηνώδες εντούρο σε φονέα στρητάδικων σε στροφιλίκι ,σε οχημα τουρισμού παντός εδάφους,σε,se,SE....

Χάνεις σε τουριστικές δυνατότητες σε σχέση με το ADV λόγω μικρότερης σέλας και τεπόζιτου (και λόγω έλλειψης φαίρινγκ αλλα αυτό λύνεται) και σε δυνατότητα μεταφοράς αποσκευών. Τώρα που τα ξαναδιαβάζω, όλα τα προηγούμενα λύνονται

Κερδίζεις σε λιγότερο βάρος,ευκολότερο service, περισσότερη μαχιμότητα και..exclusivity.

Εγώ,ένα τέτοιο SE ,πολύυυ θα το γούσταρα...
    there's no such thing as impossible

Παλαιό μέλος
    Aντρεα με τον DrBig μαλλον θα συναντηθουμε οποτε και θαδω το πολυεργαλειο του απο κοντα.Τωρα στην δικια μου περιπτωση αν καταληξω στο SE δεν με βλεπω να του κανω αλλαγες μιας και θα δωσω καποια χρηματα για την ανταλλαγη,ασε που μου αρεσει οπως ειναι.Τωρα να βαλω ενα μασκακι για καλυτερη καλυψη του αερα δεν ειναι εξοδο,η να φτιαξω την σελα,αλλα για αλλους τροχους,φαιρινγκ κλπ δυσκολο.Αυτο που με φοβιζει και στο SE οπως με φοβιζε και στο SΜ ειναι η μεταπωληση του και μονο,μην τυχον μετανιωσω και θελω να το πουλησω αυριο μεθαυριο και δεν το παιρνει ανθρωπος(το ADV εχει νομιζω καλυτερη μεταπωληση) μιας ειναι ιδιαιτερο μηχανακι και αν παρατηρησεις υπαρχουν ελαχιστα(ανα την Ελλαδα)στις αγγελιες και παιζουν για μεγαλο χρονικο διαστημα.

The fine art of sliding Το avatar του/της Aνεμος
    Aντρεα με τον DrBig μαλλον θα συναντηθουμε οποτε και θαδω το πολυεργαλειο του απο κοντα.Τωρα στην δικια μου περιπτωση αν καταληξω στο SE δεν με βλεπω να του κανω αλλαγες μιας και θα δωσω καποια χρηματα για την ανταλλαγη,ασε που μου αρεσει οπως ειναι.Τωρα να βαλω ενα μασκακι για καλυτερη καλυψη του αερα δεν ειναι εξοδο,η να φτιαξω την σελα,αλλα για αλλους τροχους,φαιρινγκ κλπ δυσκολο.Αυτο που με φοβιζει και στο SE οπως με φοβιζε και στο SΜ ειναι η μεταπωληση του και μονο,μην τυχον μετανιωσω και θελω να το πουλησω αυριο μεθαυριο και δεν το παιρνει ανθρωπος(το ADV εχει νομιζω καλυτερη μεταπωληση) μιας ειναι ιδιαιτερο μηχανακι και αν παρατηρησεις υπαρχουν ελαχιστα(ανα την Ελλαδα)στις αγγελιες και παιζουν για μεγαλο χρονικο διαστημα.

To exclusivity που λέγαμε...Ναι, πουλιούνται λίγα και γενικά υπάρχουν λίγα. Λογικό αν το σκεφτείς , καθώς μιλάμε για ιδιαίτερο μηχανάκι,πανύψηλο σε στάνταρ μορφή,σκληρό,λιγότερο βολικό σε σχέση με το ADV..όλα αυτά είναι στοιχεία που θα κάνουν τους περισσότερους να στραφούν στο να πάρουν ενα ΑDV που και το φαίρινγκ του έχει,και την σέλα για 2,και χαμηλότερο είναι και φθηνότερο το βρίσκεις ως μεταχείρω στην Ελλάδα (το 950).

Κατα την γνώμη μου, το SE είναι μοτοσυκλέτα-βάση για να δημιουργήσεις 2-3 διαφορετικές βερσιόν,όπως έγραφα παραπάνω, κάτι που όμως απαιτεί και το ανάλογο μαρούλι...

Αν δεν παίζει, ή σου κάνει όπως είναι και είσαι ΟΚ, ή κάθεσαι με το ADV και πάλι είσαι ΟΚ.
    there's no such thing as impossible

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Μεσα
    Να κανονισουμε για μεσα στην βδομαδα αν κι ο Μιλτος μπορει.
    Αναμένω

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ανεμος Προβολή μηνύματος
    To exclusivity που λέγαμε...Ναι, πουλιούνται λίγα και γενικά υπάρχουν λίγα. Λογικό αν το σκεφτείς , καθώς μιλάμε για ιδιαίτερο μηχανάκι,πανύψηλο σε στάνταρ μορφή,σκληρό,λιγότερο βολικό σε σχέση με το ADV..όλα αυτά είναι στοιχεία που θα κάνουν τους περισσότερους να στραφούν στο να πάρουν ενα ΑDV που και το φαίρινγκ του έχει,και την σέλα για 2,και χαμηλότερο είναι και φθηνότερο το βρίσκεις ως μεταχείρω στην Ελλάδα (το 950).

Κατα την γνώμη μου, το SE είναι μοτοσυκλέτα-βάση για να δημιουργήσεις 2-3 διαφορετικές βερσιόν,όπως έγραφα παραπάνω, κάτι που όμως απαιτεί και το ανάλογο μαρούλι...

Αν δεν παίζει, ή σου κάνει όπως είναι και είσαι ΟΚ, ή κάθεσαι με το ADV και πάλι είσαι ΟΚ.
    Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο. Αν παντως γυρνουσα 3 χρονια πισω δεν θα ξοδευα ουτε ευρω για μετατροπες, περαν των αναγκαιων για να δουλεψουν οι αναρτησεις για τα γουστα μου. Τοτε υπηρχε το μαρουλι και μ'ετρωγε....
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Τελικά το πήγατε προς το χώμα και ήμουν έτοιμος να ρωτήσω τι γνώμη έχετε για το SMT990...
    Το ADV990 έχω (στην ελλάδα ακόμα...) αλλά από τότε που καβάλησα ένα SMT990 δεν λέει να ξεκολήσει από το μυαλό μου...και μιας και εδώ πάνω (Σκωτία) τα στροφιλίκια είναι παντού νομίζω θα ήταν ταμάμ...
    Σχετικά με το θέμα σου, νομίζω ότι απλά θες μια αλλαγή αλλά τελικά θα θελήσεις να επιστρέψεις σε ADV... το πρόβλημα πάντα είναι τα φράγκα σε τέτοιου είδους "απιστίες"...Τώρα που το σκέφτομαι ......ίσως τα φράγκα είναι πρόβλημα σε κάθε είδους "απιστία"...
    Πιέστε και καμιά παγωμένη στον ήλιο και για μας που δεν έχουμε στην μπύρα ήλιο...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο. Αν παντως γυρνουσα 3 χρονια πισω δεν θα ξοδευα ουτε ευρω για μετατροπες, περαν των αναγκαιων για να δουλεψουν οι αναρτησεις για τα γουστα μου. Τοτε υπηρχε το μαρουλι και μ'ετρωγε....
    Αγη σιγουρα θελει διαφορετικο σεταρισμα στις αναρτησεις για μενα,πρωτον γιατι ειμαι 70 κιλα και δευτερον θα το χρησιμοποιω και σε ¨καθημερινη βαση¨και πιο πολυ ασφαλτο θα ελεγα μιας και διανυω περιπου 30 χλμ.εθνικατα καθοδον για την δουλεια μου οποτε σιγουρα πρεπει να το μαλακωσω.Για να αλλαξω ζαντες δεν το βλεπω μιας και στριβει μια χαρα οπως ειπες(ασφαλτο)αντε να βαλω ενα μασκακι για προστασια απο αερα και να διαμορφωσω τη σελα λιγο η να βαλω μια πιο μαλακη.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ανεμος Προβολή μηνύματος

Αντρεα συμφωνω απολυτα,μαρουλι δεν παιζει επιπλεον μιας και θα δωσω για την ανταλλαγη.Μια ζελατινα σκεφτομαι μονο και μια βελτιωμενη σελα.Ηδωμεν!

Παλαιό μέλος
    Loukilouk μιας και προερχομαι απο χωματινο τερεν,εν συνεχεια σε supremoto και τελος σε on-off απεκλεισα το SM γιατι ξεχναω αμεσως αμεσως τις on-offαδες.Μια γευση για το SE την εχω παρει(με χωρις να το εχω καβαλησει βεβαια)και ναναι καλα τα μελη του moto.gr για τις ενημερωσεις τους και τα πμ που μου στελνουν,ξερω τι να περιμενω απο το SE,το μονο αρνητικο και αυτο που με τρομαζει ειναι η μεταπωληση του σε συγκριση με το ADV μου(αν και στις μερες μας ολες οι αγοραπωλησιες μοτο και οχι μονο ειναι χαλια).Το βραδυ θα πιω μπυρακια βερανταδα στσι χαρες σου
    Τελευταία τροποποίηση από MiltiadisK.D; 20/06/2013 στις 13:03.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ!!!!!!
    από stel89 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2012, 21:25
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2009, 23:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία