Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 61

Θέμα: Βελονες καρμπυρατερ Factory pro για ΚΤΜ 950 Adventure

ktmikos Το avatar του/της crfouras

Exclamation Βελονες καρμπυρατερ Factory pro για ΚΤΜ 950 Adventure

Βρίσκομαι σε διαδικασία αναβάθμισης της καλής μου, όπου πρόσφατα της αγορασα ένα φιλτρο ανοιχτού τύπου της Rotweiller κ σκοπεύω να συνδιασω την τοποθέτηση του με καινούργιες βελονες κ τα συναφή με αυτά της Factory pro. Εχει κανείς εικόνα αν τα εισάγει κάποιος Ελλάδα, ή θα παραγγειλω πάλι απο το Internet????
    Ευχαριστω......
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Χωρίς να θέλω να σε αποθαρρύνω, μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις το πρώτο κομματι της υπογραφής σου σε κάτι σαν: "Όταν αλλάζουν το φίλτρο και οι βελόνες"
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Χωρίς να θέλω να σε αποθαρρύνω, μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις το πρώτο κομματι της υπογραφής σου σε κάτι σαν: "Όταν αλλάζουν το φίλτρο και οι βελόνες"
    Γιατί mr Oldman το λες αυτό;;
    Υπάρχει πολύ πράγμα στο advrider για το ένα λόγω φιλτρο κ τις απαραίτητες ρυθμίσεις των καρμπυρατερ με άριστα αποτελέσματα κ μάλιστα τα αποτελέσματα αναλογικά κ με το κόστος ειναι εντυπωσιακά!!!
    Γιατί αυτή η αρνητικοτητα;;;
    Μήπως ζουλευουμε;;;;
    Δε με βοηθησες πάντως στο αν τα εισάγει κάποιος Ελλάδα!!!!

Thumbs up

@oldman. Η περιπέτεια ειναι εκεί έξω, αρκεί να ψάξεις να την βρεις......

Mην ακούς κανένα μαι μη μασάς ...

Του χεις αλλάξει τα φώτα , εκεί θα κολήσεις τώρα ;

Εύχομαι η μόντα να γίνει γρήγορα και εύκολα και κράτα μας ενήμερους για τα αποτελέσματα .

...Είσαι όμως και συ ανύσηχο πνεύμα βρε αδερφάκι μου !!! Μες στην περιπέτεια ... Αν για άλλους έχει πεθάνει , εσύ κράτα το γερά .

κοκκινομαλλης Το avatar του/της PalLoukiLuke
    ...το εχεις ηδη παραγγειλει απο νετ..
    FUN IS NOT A STRAIGHT LINE

Ετσι για να γουστάρουμε κ λίγο.....
    http://m.youtube.com/watch?feature=r...&v=lvErU3UYr-s
    Θα παραγγειλω τα Factory pro κ σύντομα θα έχετε update για το αποτέλεσμα, ευχαριστω για την βοηθεια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    μωρε θα μπλεξεις. εχε υποψιν σου μεγααααλη υπομονη και ηρεμια!!!!

ψοφας παντως για τετοια!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus72 Προβολή μηνύματος

Εντάξει για μπλεξιμο δεν το βλέπω μωρε, μιας κ ήδη σου δίνουν έτοιμο τσεκαρισμενο σεταρισμα για τα καρμπυρατερ, οπότε δεν βλέπω να έχω θέματα λειτουργειας κ απόδοσης, απλά ψάχνω να βάλω τις βελονες της factory pro, μιας κ κατασκευάζονται απο τιτανιο......
    Οτι ψαχνομαι τωρα, εεεε λιγάκι όσο μπορώ κ επιτρέπεται γιατί υπάρχουν κάποιοι άλλοι εδώ μέσα που ακόμα κ στον ύπνο τους σκέφτονται την επόμενη μοντιφια!!!!!
    Πάντως με κόσμο απο advrider που μίλησα κ με τον cj που αυτός κ αν έχει κάνει τα άπειρα κ έχει φτιάξει επίσης άπειρα για τα 950-990, μου έστειλε ρυθμίσεις, δυναμομετρησεις κ ότι άλλο είχε για να ψηθω τελικά!!!! Ευελπιστώ σύντομα να σας έχω νέα απο το δυναμομετρο!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus72 Προβολή μηνύματος

Γιαννάκη τέκνο μου θέλεις μήπως να μπλεξουμε τα μπουτια μας πάνω σε κανά δυναμομετρο, AFR κ βελονες καρμπυρατερ να τσουλανε πάνω στον πάγκο εργασίας ξαχνοντας την καταλληλότερη "νύφη";;;;

Γειά χαρά,
    Μπορείς να αποκαλύψεις τις ρυθμίσεις-ζιγκλέρωμα του καρμπυρατέρ που σου προτείνει ο CJdesign?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Γειά χαρά,
    Μπορείς να αποκαλύψεις τις ρυθμίσεις-ζιγκλέρωμα του καρμπυρατέρ που σου προτείνει ο CJdesign?

@ Crfouras, αν παραγγειλεις βελονες και ζιγκλερ για το rotweiler/itg ειμαι κι εγω μεσα να μοιραστουμε τα εξοδα (αν θες).

@ Oldman & λοιποι, δοκιμασμενη λυση, νεμα προμπλεμα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος

Εμείς πάλι θα σας αγαπάμε...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Με ενα γρήγορο υπολογισμό πιάνεις τα 400-450 ευρώ.

Δε ξέρω αλλα γιατί δε ψάχνεις τα βρεις μετ/να FCR να τα κουμπώσεις?Πιθανολογώ οτι θα είσαι στα ίδια περίπου (ως προς δύναμη-ρεπρίζ)
    και παίζουν περίπου σε αυτές τις τιμές.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gefr Προβολή μηνύματος
    Γειά χαρά,
    Εν αρχη μου προτεινε να παρω το ετοιμο σeτακι που προσφερει απο το intern-ετικο του καταστημα......της ταξεως των 140 περιπου δολλαριων......αλλα λογω του οτι του ειπα οτι ειχα παραγγειλει ηδη την κασετινα της Factory pro, μου εδωσε εναν μπουσουλα για να ξεκινησω με: main εμπρος 175, main πισω 172, βελονα στην 3 θεση και pilot jet 45. Τωρα IMS και τα σχετικα ειναι στο ψαξε δοκιμασε. Τις ιδιες ρυθμισεις παντως μου ειχανε στειλει κ απο το KTMtwins.....
    Τωρα σκοπευω σε πρωτο χρονο να βαλω φιλτρο, βελονες κτλ κτλ και μετα να απευθυνθω σε καποιον ο οποιος θα αναλαβει την δυναμομετρηση, την αναλυση καυσαεριων (AFR) και τελος την επιτοπου αλλαγη ρυθμιση αν αυτο χρειαστει. Με βλεπω προς Powerhouse πλευρα παντως.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος

@ Crfouras, αν παραγγειλεις βελονες και ζιγκλερ για το rotweiler/itg ειμαι κι εγω μεσα να μοιραστουμε τα εξοδα (αν θες).

DrBig εχεις πμ..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Εμείς πάλι θα σας αγαπάμε...
    Παροτι θα κερναει τσαγακια.......εσεις να τον αγαπατε????? Πρεπει να ειναι πολυ καλο παιδι.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ktm.Prestige Προβολή μηνύματος
    Με ενα γρήγορο υπολογισμό πιάνεις τα 400-450 ευρώ.

Δε ξέρω αλλα γιατί δε ψάχνεις τα βρεις μετ/να FCR να τα κουμπώσεις?Πιθανολογώ οτι θα είσαι στα ίδια περίπου (ως προς δύναμη-ρεπρίζ)
    και παίζουν περίπου σε αυτές τις τιμές.
    Τα FCR που προτεινεις ηταν μια ενδεχομενη λυση την οποια ειχα σκεφτει, αλλα μετα απο ψαξιμο διαπιστωσα οτι το κοστος ειναι πολυ παραπανο απο τα 400-500ευρω και μιλαμε παντα για μεταχειρισμενα, κατι το οποιο δεν ηθελα να ρισκαρω......γιατι καινουργια ουτε κουβεντα....πανακριβα. Επισης ειναι τρομερα ευαισθητα ως προς τις ρυθμισεις τους αλλα κ επιρεαζονται τρομερα υπο εναλλαγες υψομετρου/βαρομετρικες, θερμοκρασια περιβαλλοντος, ειδικα τους χειμερινους μηνες. Ας μην ξεχνας κ την αυξηση της κταναλωσης, κατι το οποιο δεν συμβαινει στην περιπτωση που χρησιμοποιησεις το φιλτρο. Μαλιστα σε καποιες περιπτωσεις μιλανε κ για αυξηση αυτονομιας......Τωρα το κοστος για φιλτρο(Rotweiller) κ βελονες (Factory pro), ειναι 299$ και 99$ αντιστοιχα, συν περι τα 50$ εξοδα αποστολης ..... ειναι το συνολο σε ευρα 338........!!! Αν λαβεις κιολας υποχην οτι χανει κ 2-2,5kgr σε βαρος μετα την αφαιρεση απο το φιλτρο κουτι.....εισαι κερδισμενος απο οπου κ να το κοιταξεις.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2006, 09:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ