Εχω ψωνισει 3 φορες στο παρελθον απ εξω...Αλλα αν σου γινει η στραβη τα 15 ευρω της διαφορας που τσιγκουνευτηκες θα σε κανουνε να χτυπας το κεφαλι στον τοιχο!!
Πας εκει διπλα με 300 ευρα κ εισαι ησυχος κ αποκτας οικειοτητα για μετεπειτα αγορες...Ειπαμε να στηριξουμε λιγο κ εδω τα μαγαζια αν ειναι κοντα οι τιμες!
Οτι νομιζεις...
Ride(s) the wind of change...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Άντε μανούλα μου να τα βάλεις σε κανέναν ντόπιο που θα πάρεις τα λάστιχα παραμάσχαλα και θα ψάχνεις ποιος θα στα περάσει.
Sent from me using a computer.
έλα ντε είναι και το πρακτικό του ζητήματος
άντε και στα φέραν κάτω από τη πόρτα σου, μετά πως τα πας στον λαστιχά ;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Την βενζίνη που θα κάψεις να την υπολογίσεις στα επιπλέον έξοδα αν το πάρεις απ' έξω.Πάρκιν βρίσκεις εύκολα? Στον ποδαρόδρομο έχει και ανηφόρα ή είναι φλαταδούλα?
Θα σε σκοτώσω ρε δεν μου τη γλιτώνεις!
Edit. Θα κανονίσω για καφέ και με τους υπόλοιπους γιατί χαθήκαμε, κανόνισε να έρθεις.![]()
παντως σκεψου και τα metzeler m5.τα ειχα για 2,5 περιπου χρονια και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.3 φορες πιστα με πολυ καλο κρατημα και πολυ κρατημα.
τα εβαλα χθες στο okwheel με 310.τα ιδια λαστιχα τα ειχα βαλει με 280 απο το μοτο ενδυση.πριν 2,5 χρονια περιπου.
και πολλα χλμ ηθελα να πω
Σιγουρα παντως οχι τοσο οσο τα GP RACER 211,αλλα θα κρατησουν περισσοτερο.![]()
Αν αναλύσουμε ετυμολογικά την λέξη συκοφάντης θα δούμε ότι προέρχεται απ' το σύκο και το φαίνω δλδ φανερώνω. Μια εκδοχή για το πως πήρε αυτή η λέξη την έννοια που έχει σήμερα είναι ότι στην αρχαία Αθήνα ονόμαζαν συκοφάντες αυτούς που κουνούσαν τη συκιά για να φανερωθούν τα σύκα.
Σου φαίνομαι να την κουνάω τη συκιά ρε?
Γιατί με κατηγορείς άδικα λοιπόν?
Υγ. Για καφέ θα πάμε, δεν θα μεταναστεύσουμε και θα γυρίσουμε με τα πρωτοβρόχια! Θα τα πούμε τηλεφωνικά.![]()
Τελευταία τροποποίηση από daz; 19/06/2013 στις 00:02.
Συ'είπας!! χαχαχαχαχα , για την συκιά, δεν το είπα εγώ...
Ακόμα το θυμάμαι με το 125CBR που με έλεγες, πάει δεν πάει ; Και κοροϊδευες!!! :P
Καλά κάνω και σε κατηγορώ,θα ξαναέρθω και θα μας πιάσει πάλι βροχή και θα ξενερώσουν όλοι..
Κοίταξε,είμαι σφιχτά αρκετά, αλλά κάτι θα γίνει για κανένα καφέ θα δείξει όμως.