παρε μια κανονικη και προσθεσε coca-cola...![]()
παρε μια κανονικη και προσθεσε coca-cola...![]()
χαχαχα οκ, ανοίγει πάνω
σε προσωπικό επίπεδο, μου αρέσουν οι μπύρες με έντονα αρώματα, κατά προτίμηση trappist ή για πιο χαλαρά (και καλοκαιρινά) ελαφριές ale, οπότε προτιμώ τα ποτήρια που προσομοιάζουν περισσότερο σε κρασί (ή και σαμπάνια - βλέπε la trappe)
βέβαια δεν είμαι ακατάδεκτο παιδί, μια χαρά πίνω amstel κλπ σε εξόδους, εξάλλου οι πιο "καλές" μπύρες είναι απαράδεκτα ακριβές στα μαγαζιά, και αρνούμαι να σκάσω 25 φράγκα για να πιω 3 μπυρίτσες επειδή κάποιοι νομίζουν ότι πουλάνε πια το υπερ - προϊόν
Δοκιμάστε και αυτή τώρα για καλοκαιράκι, θα με θυμηθείτε
![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
διαφημιστικο τρυκ ειναι ρε συ
καποτε σε ενα μαγαζι που δουλευα την ειχαμε και αυτην και τα πιτσιρικια εκαναν σαν τρελοι για αυτην
προσωπικα που την δοκιμασα σαν μεξικανικη γευση εχει
Τι μλκς είστε! ρε
Μην το πιείτε... καπνίστε το...
Η αλήθεια είναι παλιά έπινα το κώλο μου, τα τελευταία 2 χρόνια το ελλάτωσα στο ελλάχιστο... μία στο τόσο και αν.. με αποτέλεσμα στην τρίτη να αρχίζω να χαζογελάω... οπότε η μπύρα μπανάνα μου κάθεται μία χαρά πίνω κάμποσες , δε την ακούω και το παίζω ακόμα πότης!
ψαναψόφα φούστη γλάρε
παλαιοτερα θυμαμαι μαζι με μπυρα συνοδευοταν ενα σφηνακι τεκιλα,ουισκι η εκεινο το ανεκδιηγητο λικερ ιταλικης προελευσης με αρωμα ουζου-μου διαφευγει το ονομα του-καποιοι συνδυασμοι ηταν καλοι,καποιοι σε εστελναν με την μια![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Στο μπολντ κομμάτι με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Αγαπημένη εδώ και χρόνια
Αλλά όπως είπες κι εσύ, είναι μπίρα για σπίτι..στο σούπερ μάρκετ πουλάνε 6,7 ευρώ τα 750ml το οποίο είναι αποδεκτό για το προϊόν που παίρνεις. Στις μπυραρίες μιλάμε για 8 ευρώ το ποτήρι των 330ml.
Οπότε όταν πάω για μπίρα έξω, ναι συμβιβάζομαι με τις λύσεις των 3,5-5 ευρώ.
Πρόσφατα ανακάλυψα παμπ στο Χαλάνδρι, σελφ σέρβις, Σεπτεμ μπίρα και 3,5 ευρώ το μισόλιτρο.![]()
Ένα μπουκάλι Southern Comfort σε 4 ώρες...
Ετών 19...
4 μέρες στο κρεββάτι μόνο με χυμούς και παυσίπονα...
Μάλλον έπρεπε να πάω για πλύση στομάχου.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.